Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Postat

Dobrică ce sa mai...lasă-ti orgoliul de-o parte și fugi la pădure ! Ia-ți la tine o cremă de gălbenele și o pătură pufoasă... du-te acolo și roagă-i pe băieți să nu aibă milă de curulețu tău, să-l facă ferfelițe !

:))) Bravo! Ai fost genial!

• Like 1
Postat

23 august dobre sarbatoreste si canta 3 culori cunosc pe lume.

negru- de la pulele de negri

alb- de la pulile romanilor

maro- de la pula intrata in cur si o suge cu cacat.

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:0730163270
Postat

23 august dobre sarbatoreste si canta 3 culori cunosc pe lume.

negru- de la pulele de negri

alb- de la pulile romanilor

maro- de la pula intrata in cur si o suge cu cacat.

hahaha
Postat

Dobre se crede ..rege...cat sa fii de bou sa iti iei sapca cu inscriptia KING? Domnilor, va spun un secretel, dar sa nu spuneti la nimeni ca vi l.am spus eu: KING DOBRE practica uro si scato pasiv...eu am stat 5 ani cu el si ca mine nu il cunoaste nimeni...e mancator de cacat si cu pipi isi da pe fața cica pt cosuri si acnee. Dar shhhhhh! Ramane secretul nostru...pupici.

post-239062-0-03360800-1503476745_thumb.jpg

post-239062-0-97188700-1503476776_thumb.jpg

post-239062-0-32394300-1503476809_thumb.jpg

post-239062-0-15498000-1503476832_thumb.jpg

post-239062-0-39006400-1503476852_thumb.jpg

• Telefon: mihai_mihail2003
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: mihai_mihail2003
Postat

Lorenna esti disponibila ?

• Oras:Calator prin lume .
  • Oras:Calator prin lume .
Postat

Lorenna esti disponibila ?

Mihsi,sa faci si tu o recenzie dupa vizita . Mai intrerupem si noi circul asta :)
Postat

Dobrică ce sa mai...lasă-ti orgoliul de-o parte și fugi la pădure ! Ia-ți la tine o cremă de gălbenele și o pătură pufoasă... du-te acolo și roagă-i pe băieți să nu aibă milă de curulețu tău, să-l facă ferfelițe !

Pun pariu ca Dobrica vrea fara alifie.

• Like 12
  • Minus 7
Postat

Dobre, rahat pe băț, mi.am dezactivat contul pe facebook...alexandra alx... pe care il urmareai tu cu atata patimă. Nu intelegi ca nu are de ce sa te futa grija de mine, de viata mea, unde ma duc, unde ma plimb, ce mananc, cu cine ma fut, cand, dc si in ce pozitie? Nu sunt nevasta ta, nici iubita, nici amica, nici familie ca sa te futa grija de pizda mea. Creierul tau scufundat in alcool chiar nu poate sa priceapa?

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Stati putin ca acu se activează nebunu =))

Postat

practica uro si scato pasiv...eu am stat 5 ani cu el si ca mine nu il cunoaste nimeni...e mancator de cacat si cu pipi isi da pe fața cica pt cosuri si acnee. Dar shhhhhh! Ramane secretul nostru...pupici.

Iti dai seama ca nu te crede nimeni si ca stim ca e fabula . Ai fi dat pe goarna demult asta, daca era adevarat :laugh2

• Like 4
  • Minus 7
Postat

Iti dai seama ca nu te crede nimeni si ca stim ca e fabula . Ai fi dat pe goarna demult asta, daca era adevarat :laugh2

poate ca nu ma intereseaza daca ma crezi sau nu.
  • Oras:pretutindeni
Postat

Dar cu restul ai crezut-o ?

Postat

Dobre, rahat pe băț, mi.am dezactivat contul pe facebook...alexandra alx... pe care il urmareai tu cu atata patimă. Nu intelegi ca nu are de ce sa te futa grija de mine, de viata mea, unde ma duc, unde ma plimb, ce mananc, cu cine ma fut, cand, dc si in ce pozitie? Nu sunt nevasta ta, nici iubita, nici amica, nici familie ca sa te futa grija de pizda mea. Creierul tau scufundat in alcool chiar nu poate sa priceapa?

teapa dobre. Nu mai am facebook...
Postat

poate ca nu ma intereseaza daca ma crezi sau nu.

Continuă ,știm că minți .Eu m-am oprit dar observ că tu nu ,,nici fanii mei .O să schimb registru cu tine .

Postat

Dobre un schizofrenic care se bucura si se gudura ca un caine daca i se acorda atentie. Chiar daca e vb de injuraturi si bataie de joc.

Când nu mă suporți dar scrii în continuare porcării despre mine asta înseamnă să fii fanul meu ..

Postat

Continuă ,știm că minți .Eu m-am oprit dar observ că tu nu ,,nici fanii mei .O să schimb registru cu tine .

cauta.ma pe facebook dobre...dar cauta mult si bine ca am dezactivat contul...alexandra alx...sa nu mai vezi tu pe unde ma plimb si cu cine...ca tu nu intelegi ca nu are de ce sa te futa grija de mine ca nu sunt nevasta sau familia ta...
Postat

teapa dobre. Nu mai am facebook...

:laugh2  :laugh2 Mă doare în șiretul de la bascheți,ai încă patru conturi ca și aici ..

Postat

Te.ai oprit? Doar moartea te opreste pe tine. M.am obisnuit deja cu ideea..nici nu ma mai intereseaza ce scrii..oricum sustii aceleasi aberatii de 3 ani...nici in gaura curului nu ma intereseaza. Pt mine esti nul..zero barat, mort si ingropat

Postat

cauta.ma pe facebook dobre...dar cauta mult si bine ca am dezactivat contul...alexandra alx...sa nu mai vezi tu pe unde ma plimb si cu cine...ca tu nu intelegi ca nu are de ce sa te futa grija de mine ca nu sunt nevasta sau familia ta...

Tu pui anumite poze de la mine de pe facebook și le modifici ..deci ? Cine pe cine urmărește ?

Postat

Te.ai oprit? Doar moartea te opreste pe tine. M.am obisnuit deja cu ideea..nici nu ma mai intereseaza ce scrii..oricum sustii aceleasi aberatii de 3 ani...nici in gaura curului nu ma intereseaza. Pt mine esti nul..zero barat, mort si ingropat

Nuuuu ,am spus doar că schimb registrul .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...