dobre daniel Reputație: -426 Postat August 25, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat August 25, 2017 Lorena face si anilingus?Evident că face ..adoră și sexul în pârț făfă balonaș . Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 25, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat August 25, 2017 sa mori tu in chinurile cele mai groaznice..ia ramaneti voi cu dobre ca eu imi fc viata in continuare si urmeaza sa plec din tara sa fc bani frumosi unde nu sunt huiduita si jignita degeaba. Adio forum.Tu vorbești boarfă de jignire !Ai uitat când ai înjurat pe pisicuts ,pe babardier sau alți membrii ?Ai uitat când te căcai pe ei și mamele lor ?Erai în casa mea când scriai ,lângâ mine ...Apoi te -ai întors să-i pupi în speranța că îți trag o vizită... Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 25, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 25, 2017 Nu mai scrie boarfă in anunț dar face sex total neprotejat Nu este punctuală ,își pune anunț și fuge din locație apoi minte ca a fost ocupată ..Are mult de gătit pentru proxenet plus ca trebuie sa usuie copilul **spam editat** din locație dacă vine vreun disperatO suge dupa ce o baga in part? 1 2 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 25, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat August 25, 2017 O suge dupa ce o baga in part?Normal,atunci e mai gustoasă La foamea ei ..... Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 25, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 25, 2017 Normal,atunci e mai gustoasă La foamea ei .....ii place ciocolata.sa nu faca diabet Link spre comentariu
androtardyl Reputație: 37 Postat August 25, 2017 Oras:Simleu Silvaniei Oras:Simleu Silvaniei Partajează Postat August 25, 2017 Lorena, vin eu marți, pe 29?30 min.E posibil? esti minunata Lorena! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 25, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat August 25, 2017 Lorena, vin eu marți, pe 29?30 min.E posibil? esti minunata Lorena!Are telefon (Alview),pe noi nu ne interesează .Dacă nu Răspunde pt că are curu' plin încearcă pe nr proxenetului ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 25, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat August 25, 2017 Lorena, vin eu marți, pe 29?30 min.E posibil? esti minunata Lorena!Fuți moarte ? Link spre comentariu
sioux Reputație: -1542 Postat August 25, 2017 Oras:Calator prin lume . Oras:Calator prin lume . Partajează Postat August 25, 2017 Problema cea mai mare a sexului neprotejat este ca orice bolnav de sida sau hepatita ar platii o suma de 500 de lei pt a transmite mai departe boala exact cum erau nebunii aia care intepau oamenii cu acul in autobuz. Boala te face monstru si vor sa traga dupa ei in pamant cat mai multi. Foarte periculos ceea ce faci tu ..dar este strict problema ta. 1 3 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 25, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat August 25, 2017 ii place ciocolata.sa nu faca diabet La cât e de acră ,ar fi bun un diabet ! E compatibil cu sifilisul ? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 25, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat August 25, 2017 sa mori tu in chinurile cele mai groaznice..ia ramaneti voi cu dobre ca eu imi fc viata in continuare si urmeaza sa plec din tara sa fc bani frumosi unde nu sunt huiduita si jignita degeaba. Adio forum.cu cinevîți refaci viața ,borsitură ?Chiar nu realizezi că ești expirată ..trebuia să rămâi decedată ,mai rău te-ai afundat în Ceață după ce și înviat Ai mai fost plecată de trei ori și și venit cu bani de un covrig Nici acolo nu te primește dacă nu îți faci analizele Tocmai ai jignit un om fără sa l Cunoști zdreanță ordinara .Nu te mai victimiza ,la munca cinstita japiță !!Nu mai sta cu pizda bolnava in sus in speranța ca prostește fraierii .Careffour ,Bilka ,Ksuflsnd ...te așteaptă Link spre comentariu
mario_2006br Reputație: 25 Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 Ma baieti E prima mea recenzie pe forum si o fac doar ca sunt niste (lakepampon ) asa imi place mie sa le zic,care in loc sa faca recenzii vin cu injurii si denigrari Ideea e urmatoarea am programat intalnirea cu lore ieri sunand in prealabil joi.Am ajuns la locatie f usor si app s-a tinut de cuvant la ora stabilita.Pozele sunt reale , iar pentru varsta ei arata super ok.Acum mai sunt si cei ce zic bn bn dar are silicon si restu,io zic ca e normal ls aproape 40 sa iti pui, altele la 20 isi pun si arata mult mai rau.Sa revenim .Intrat primit cu caldura , f comunicativa.Nota mea per total e 9 spre 10. Cadou 300h . De revenit cu siguranta ,pacat ca va pleca 1 Link spre comentariu
mario_2006br Reputație: 25 Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 Ps Am zis ca fac recenzie ...😉,data viitoare sper ca pana pleci sa fie mult mai bn .A si daca are cineva de comentat negativ vin si cu raspunsuri asta asa ca nu mi se pare de bun simt sa denigrezi pe cineva atat de rau .Daca ai ceva de rau de spus fa o recenzie note si cam atat . Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat August 26, 2017 Ma baieti E prima mea recenzie pe forum si o fac doar ca sunt niste (lakepampon ) asa imi place mie sa le zic,care in loc sa faca recenzii vin cu injurii si denigrari Ideea e urmatoarea am programat intalnirea cu lore ieri sunand in prealabil joi.Am ajuns la locatie f usor si app s-a tinut de cuvant la ora stabilita.Pozele sunt reale , iar pentru varsta ei arata super ok.Acum mai sunt si cei ce zic bn bn dar are silicon si restu,io zic ca e normal ls aproape 40 sa iti pui, altele la 20 isi pun si arata mult mai rau.Sa revenim .Intrat primit cu caldura , f comunicativa.Nota mea per total e 9 spre 10. Cadou 300h .De revenit cu siguranta ,pacat ca va plecaAmice ,ai trei postări și tocmai aici te-ai oprit .Să fim serioși dar cam pute tentativa ta de recenzie .Ai făcut și sex total neprotejat ? Sincer ,nu ne aburii !!Ai văzut cumva și vergeturile după burtă ? sau ai fost furat de peisajul unei perechi de silicoane ? te-a servit cu o ciorbiță că tocmai a gătit azi pentru proxenet ...? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat August 26, 2017 Ps Am zis ca fac recenzie ...,data viitoare sper ca pana pleci sa fie mult mai bn .A si daca are cineva de comentat negativ vin si cu raspunsuri asta asa ca nu mi se pare de bun simt sa denigrezi pe cineva atat de rau .Daca ai ceva de rau de spus fa o recenzie note si cam atat . Ce faci ,bro ..vorbești singur ? Doar Lorena face așa ceva ! Link spre comentariu
mario_2006br Reputație: 25 Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 De tn vb daca inca nu si inteles ....bro Link spre comentariu
mario_2006br Reputație: 25 Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 Lakepampon ...nu ma cunosti .In 3 sec ai dat raspuns.da nu am facut recenzii.merg low.daca stii ce e aia.Deci sa incepem asa fat frumos . E normal sa aiba si vergetuti repet altele la 20 de ani arata f jalnic in comparatie cu ea.Dar din cate sa pare si o spun din toata inima esti cam disperat.Se pare ca nu mai vin banutii..pacat Link spre comentariu
mario_2006br Reputație: 25 Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 So daca are sau nu proxenet ce te doare .pe mine nu m-a interesat si nu m-a deranjat nimeni Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat August 26, 2017 De tn vb daca inca nu si inteles ....broTradu ..!Sau ești de etnie ? Link spre comentariu
mario_2006br Reputație: 25 Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 Prietene nu jicni..nu sunt iar daca esti incult ...eu zic sa te opresti ... Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat August 26, 2017 Lakepampon ...nu ma cunosti .In 3 sec ai dat raspuns.da nu am facut recenzii.merg low.daca stii ce e aia.Deci sa incepem asa fat frumos . E normal sa aiba si vergetuti repet altele la 20 de ani arata f jalnic in comparatie cu ea.Dar din cate sa pare si o spun din toata inima esti cam disperat.Se pare ca nu mai vin banutii..pacat Treaba cu bănuții de la o știi ? sau ai dedus tu ? Nu am zis că arată rău ,ci doar te-am întrebat dacă ai văzut acele vergerturi ,De boli ți-a zis ceva că are o grămadă ?Făt frumos din ou de cioară ,oprește-te acum .Ai spus părerea ta și cam atât .succesuri să ai și multă sănătate . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 Noroc Dane Link spre comentariu
mario_2006br Reputație: 25 Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 De tradus ??? Eram ironic la adresa ta ...dar vad ca nici cu negru pe alb nu te duce capusorul .... Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat August 26, 2017 Prietene nu jicni..nu sunt iar daca esti incult ...eu zic sa te opresti ...Nu te-am jignit ,doar am întrebat .Sunteți mulți blonzi printre noi . Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat August 26, 2017 Noroc DaneMerci ,mister X Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum