Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni

De tradus ??? Eram ironic la adresa ta ...dar vad ca nici cu negru pe alb nu te duce capusorul ....

Un negru nu are cum să fie ca un alb ,NICIODATĂ ..negru rămâne negru !Dovleacul tău este prea mic pentru o plăcintă .

Link spre comentariu

App .nu sunt de etnie.vrei sa ne intalnim sa iti demonstrez?

:laugh2  :laugh2 Altu care vrea să ne întâlnim ..Nu am timp pentru întâlniri cu bărbați .am prea multe cereri de la femei .Poți însă să trimiți aici o poză sau mai multe reale .PLEACE !

Link spre comentariu

Lakepampon.io zic sa termini .Asta asa sfat.se pare ca nu ai fost ciufulit .

O frunte în buric poți să-mi dai ..Adresa o ai de la curvă dar trebuie să faci programare să te scutur puțin .P.s. ai fost dar nu cred ,ai futut fără cauciuc ,ai Încercat să zici ceva dar n-am înțeles acum taci.EȘTI PREA MĂRUNT SĂ INTRI ÎN CACEALMAUA ASTA ...

Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti

Iar a stat Dobre toată noaptea pe forum și cu mâna în chiloți...iar a rupt-o pă labă o noapte întreagă până s-a umplut de spume ! Acum zace două zile că să-și revină , e terminat...plin de muci !

Link spre comentariu

Iar a stat Dobre toată noaptea pe forum și cu mâna în chiloți...iar a rupt-o pă labă o noapte întreagă până s-a umplut de spume ! Acum zace două zile că să-și revină , e terminat...plin de muci !

Si tu ai citit .Dubios interesul tău pentru aceasta curva .Eu nu fac laba ca tine din lipsa de bani ,am iubita cu care fac sex.Vizionare plăcută in continuare ,masturbare gravă la pozele boarfe îți doresc
Link spre comentariu

Dobrică s-a dat la fund definitiv...v-am zis eu că acum zace două-trei zile până își revine după noaptea furtunoasă ce a avut-o în fața laptopului pe forum ! E topit rău... câine leșinat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...