Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 =)) Link spre comentariu
danutz 44 Reputație: -433 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Doar aici. Oras:Doar aici. Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Mare amator de belengher e dobricaȘi tu ai făcut o pasiune pentru această curvă .Nu pleci de aci nici mort ,,, Uite că ți-a rămas boarfa în țară să nu mai plângi ca proasta .. 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Gata ma Am ce face in weekend 1 1 Link spre comentariu
danutz 44 Reputație: -433 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Doar aici. Oras:Doar aici. Partajează Postat Septembrie 22, 2017 =)) seems legit )) Inteligent răspuns pentru un retardat ...Te anunț că nu stau prea mult pe aici ,așa că nu-ți freca labele că pupi trafic . Link spre comentariu
danutz 44 Reputație: -433 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Doar aici. Oras:Doar aici. Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Gata ma Am ce face in weekend Fă o recenzie !! Reală te rog că de falsuri ne-am săturat .. 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Bine ai revenit Dane Link spre comentariu
danutz 44 Reputație: -433 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Doar aici. Oras:Doar aici. Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Bine ai revenit Dane Bine te-am găsit ,Răzvane !Succesuri și spor . 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Bine te-am găsit ,Răzvane !Succesuri și spor . Vezi ca ti-am dat primul punct Să ții cont de asta Link spre comentariu
danutz 44 Reputație: -433 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Doar aici. Oras:Doar aici. Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Vezi ca ti-am dat primul punct Să ții cont de asta O să țin ,ai un Jack de la mine . 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 O să țin ,ai un Jack de la mine . Stii ce-mi place nebunule Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Septembrie 22, 2017 De unde sa aiba dobre bani de jack?? Dobrica de ce ai lipsit asa mult? Te ai futut in cur cu eugen nica pana ai dat in amnezie?? 2 5 Link spre comentariu
sioux Reputație: -1542 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Calator prin lume . Oras:Calator prin lume . Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Uite-l ma ca si-a revenit Dobrica ca boxeorul din pumni 3 Link spre comentariu
danutz 44 Reputație: -433 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Doar aici. Oras:Doar aici. Partajează Postat Septembrie 22, 2017 De unde sa aiba dobre bani de jack?? Dobrica de ce ai lipsit asa mult? Te ai futut in cur cu eugen nica pana ai dat in amnezie??Eugen Nica este avocatul meu ,pârțarule ! Tot pe aci ? Tot pe aci ?? Mureai de foame dacă îți pleca curva ,sărăcie !! Stai și scrii ca un prost pe aci după ce Lorena s-a căcat pe mă-ta !!Continuă să falsifici poze javră ordinară ..Vezi că mi-am pus poză reală făcută ieri jigodie împuțită ..Așa vede lumea cât de disperat și retardat ești.Nu am lipsit proasto ,am vrut decât să vedeți că am dreptate și că nu poate boarfa să plece așa cum mințea .Explică tu jegule de ce nu mai pleacă dacă ești în stare ... 2 Link spre comentariu
danutz 44 Reputație: -433 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Doar aici. Oras:Doar aici. Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Uite-l ma ca si-a revenit Dobrica ca boxeorul din pumni Andreea ,taci în pula noastră din gură și dispari draku de aici !! 2 Link spre comentariu
danutz 44 Reputație: -433 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Doar aici. Oras:Doar aici. Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Stii ce-mi place nebunule Normal ,simt Omu . 2 Link spre comentariu
sioux Reputație: -1542 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Calator prin lume . Oras:Calator prin lume . Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Andreea ,taci în pula noastră din gură și dispari draku de aici !! Tot nebun tot retardat? Ce Andreea visezi ma Pisa-te-as in cur 1 3 Link spre comentariu
danutz 44 Reputație: -433 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Doar aici. Oras:Doar aici. Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Tot nebun tot retardat? Ce Andreea visezi ma Pisa-te-as in curAndreea; ,,mă,,să-i zici lu tactu !..Aia de se fute în găoz neprotejat ..Și cândva își băga în venă // 2 Link spre comentariu
danutz 44 Reputație: -433 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Doar aici. Oras:Doar aici. Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Tot nebun tot retardat? Ce Andreea visezi ma Pisa-te-as in curTot pe aici ? Tot esență de proastă ? Hai să-mi dai o frunte în buric !! 2 Link spre comentariu
lorylove Reputație: -407 Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Dobre plânge, si eu imi trăiesc viața frumos si mă distrez ..dupa suflet.. 2 2 Link spre comentariu
lorylove Reputație: -407 Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Eugen Nica este avocatul meu ,pârțarule ! Tot pe aci ? Tot pe aci ?? Mureai de foame dacă îți pleca curva ,sărăcie !! Stai și scrii ca un prost pe aci după ce Lorena s-a căcat pe mă-ta !!Continuă să falsifici poze javră ordinară ..Vezi că mi-am pus poză reală făcută ieri jigodie împuțită ..Așa vede lumea cât de disperat și retardat ești.Nu am lipsit proasto ,am vrut decât să vedeți că am dreptate și că nu poate boarfa să plece așa cum mințea .Explică tu jegule de ce nu mai pleacă dacă ești în stare ...ca mi.am fc o relație boule...mi.am tras un gagic de zile mari...ia.o la muie dobre 1 2 Link spre comentariu
danutz 44 Reputație: -433 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Doar aici. Oras:Doar aici. Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Dobre plânge, si eu imi trăiesc viața frumos si mă distrez ..dupa suflet..Ești în Germania ?? Sau iar ai mințit prostimea de aici ?? Distracție plăcută ..A început Edy clasa a opta ,sau n-are chef și caiete ?După suflet să-ți ajute Dumnezeu !!Viața singură și fără bani n-are nici un sens . 2 Link spre comentariu
danutz 44 Reputație: -433 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Doar aici. Oras:Doar aici. Partajează Postat Septembrie 22, 2017 ca mi.am fc o relație boule...mi.am tras un gagic de zile mari...ia.o la muie dobre Știe că ești curvă ?? LASĂ VRĂJEALA ASTA IEFTINĂ !! 2 Link spre comentariu
danutz 44 Reputație: -433 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Doar aici. Oras:Doar aici. Partajează Postat Septembrie 22, 2017 ca mi.am fc o relație boule...mi.am tras un gagic de zile mari...ia.o la muie dobreVezi să nu fie căsătorit gagicul tău imaginar și să-și bage draku prezervativ pe puță ...că duce boala acasă la nevastă . 2 Link spre comentariu
lorylove Reputație: -407 Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Asa dobre, plangi. Spune.le la toți ce te doare, oare burta de foame? Asa mascaricule suferind, asa amaratule, asa dezaxatule mintal, asa prăpăditule, spune forumului ce te macină, ni ai bani de bere? Aia E, mergi la cerșit, s.o îndura cineva si de tine sa iti arunce câteva monezi sa iti iei o timisoreana 1 2 Link spre comentariu
danutz 44 Reputație: -433 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Doar aici. Oras:Doar aici. Partajează Postat Septembrie 22, 2017 ca mi.am fc o relație boule...mi.am tras un gagic de zile mari...ia.o la muie dobreStă cu tine în locație sau s-a riscat să ducă o bombă ecologică acasă atunci când e singurel ? Să-l hrănești bine și să-și facă cont aici că așa-i frumos .Pune-l să scrie o recenzie mincinoasă ,specifică acestui topic .. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum