Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

Locuiesc la etajul 4 sau dețin două etaje intr-o vilă la Snagov ..Tu stai cu mă-ta și te bagi ca supozitorul fără nici un rezultat doar cu un scop anume ...Nea Palton ,când te fute grija ai și orgasm ???

Stai pe balcon la etajul 4 si ai o pula in Snagov. Vezi ca i-a bagat ma-tii pensia pe card, cumpara-ti un telefon nou de pe olx

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Doar aici.

Mars la borcanul cu pisat sclavete. Nu mai abera pe aici gaozare. Singurul bolnav de aici ești tu cirozatule. Vezi că a luat ma-ta pensia cerșește si tu de un bucegi la pet milogule. Mai lasa-ne cu Vila ta din Snagov ca am văzut în poze bordeiul martalogule.

Te-ai linge singur pe pulă să ai un ,,bordei ,, așa și vreo 2200 mp de teren dar tu stai cu boarfa ta în locație cu mâna întinsă ...Cel puțin ai recunoscut că ești gagicul acestei curve și apreciem sinceritatea ta ..De ce nu duci curva la mă-ta acasă ?Ața-i frumos ,trebuie să o prezinți părinților ,,,, :laugh2  :laugh2

• Minus 2
Link spre comentariu

Stai pe balcon la etajul 4 si ai o pula in Snagov. Vezi ca i-a bagat ma-tii pensia pe card, cumpara-ti un telefon nou de pe olx

Rectific la etajul trei unde a stat și curva voastră cinci ani gratis ,are buletin făcut de mine pe aceeași adresă .Am două telefoane care valorează cât troaca acestei sugative ...La mine imaginile vorbesc ,voi visați și vorbiți pe ursul din pădure ...Vulpea când nu ajunge la struguri zice că sunt acrii ..

• Minus 2
Link spre comentariu

Bicutz,asta-i locatie de lux?Are mobilã de acum 30 de ani si televizor cu tub!!

Păi dacă nu a avut o casă în viața ei pentru ea înseamnă lux ..Acum vreo trei ani când ,,m-a părăsit,, mințea pe aici că își cumpără apartament .Pariez că nici în 10 ani nu o să aibă măcar o garsonieră confort 3 ...Pleacă și de aici în maxim două luni fără să plătească curent ,gaze sau întreținere ,,,,Cât a sta în locația aia tot de ,,lux,, ultima oară ??

Link spre comentariu
  • Oras:Calator prin lume .

Te-ai linge singur pe pulă să ai un ,,bordei ,, așa și vreo 2200 mp de teren dar tu stai cu boarfa ta în locație cu mâna întinsă ...Cel puțin ai recunoscut că ești gagicul acestei curve și apreciem sinceritatea ta ..De ce nu duci curva la mă-ta acasă ?Ața-i frumos ,trebuie să o prezinți părinților ,,,, :laugh2 :laugh2

Gaozel am cat n-o sa AI tu in viata asta dar nu ma umflu ..ma consider normal altii au mai mult alții mai puțin ideea este că tu numai poze cu bălării ai postat talon la Touareg fix pula , poze de la mare fix pula ...”vila” de la Snagov e o casuta normală. Mars la pisatul tău lacheule si nu mai plânge pe aici după pizda lu Bianca ca doar în poze o mai vezi ;)
  • Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

dobre iar strangi -400 de puncte de reputatie si te baneaza bikutza :no2

corect pisicuts. Pt ca imi permit si pot. Doar sunt pisicutsa forumului. Eu la sală muncind de zor pt pătrățele, dobre in balcon îi face laba la viermele pe care il are pe post de pisatoare pe muzica Mariei Tănase.

post-243789-0-48399700-1506705763_thumb.jpg

• Like 4
  • Minus 3
Link spre comentariu

Gaozel am cat n-o sa AI tu in viata asta dar nu ma umflu ..ma consider normal altii au mai mult alții mai puțin ideea este că tu numai poze cu bălării ai postat talon la Touareg fix pula , poze de la mare fix pula ...”vila” de la Snagov e o casuta normală. Mars la pisatul tău lacheule si nu mai plânge pe aici după pizda lu Bianca ca doar în poze o mai vezi ;)

Retardel când te cununi cu zdreanța ?? Ce a zis mă-ta când a văzut boarfa la ușă ?? Cică babardieru vă cunună !!Crapă fiere în tine de ciudă și visezi la fel cași sărăcia ta ...Adina vine domnișoară de onoare !! :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 Nu mai plănge atât ,micuțule și rabdă .... :no2

Link spre comentariu

Poza reala pe dracu, ai cratere pe față

Ai setat pe telefon la poza ”frumusete 10000000” la cum arati a durat 2 ore sa acopere craterele

Evident ,la ce vergeturi are te cred și eu ,păcat că în poze nu iese și SIDA ..AM VĂZUT CĂ A POSTAT UNELE FĂCUTE DE MINE ACUM 4 ANI DIN LOCAȚIA UNDE A LĂSAT MULTE DATORII ,AMINTIRILE O CHINUIESC ///

Link spre comentariu

Ușurel să nu-ți plesnească vreo venă la dovleac ...Tu realizezi că vorbești ca prostu pe aici ? Înțelegem foamea ta ,dar lasă-ne ! :pepsi

Cât de sclerozat poți să fi . Mă uimesc zilnic ... Ești pur si simplu terminat psihic .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...