indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 28, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 28, 2016 la curvete-au cam tăvălit ăştia E un prost tipa pe aci nu știu ce zice de borcanul lu ma-sa.Cică m-am pisat în el.A cam răgușit și a cam încordat .
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 28, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 28, 2016 In borcan e voie?Nu-l mai bagati in seama pe jegul asta,ca nu mai scapati de el.Eu stiu ca va distreaza si radeti de el dar e ca raia..Lorena , taci în pulilii noastre din gura.Marș la pula pa centura.
bogdanboby Reputație: 38 Postat Februarie 28, 2016 Oras:... Oras:... Postat Februarie 28, 2016 E un prost tipa pe aci nu știu ce zice de borcanul lu ma-sa.Cică m-am pisat în el.A cam răgușit și a cam încordat .Borcanul curvei de ma-ta!Vb frumos aurolacule,nu mai baga parintii,rudele,ca-mi bag pula in ficatul tau!
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 28, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 28, 2016 Și uite așa făcură boarfa schizofrenica de bogdanboby 100 de pagini dar recenzii pula .
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 28, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 28, 2016 Borcanul curvei de ma-ta!Vb frumos aurolacule,nu mai baga parintii,rudele,ca-mi bag pula in ficatul tau!Ce cauți tu pe aici ? Scopul și durata ? Spune draku ce te frământă și dispari jigodie ordinara .Te-Ai așezat aci și nu mai pleci.Dute tare experiment nereușit
bogdanboby Reputație: 38 Postat Februarie 28, 2016 Oras:... Oras:... Postat Februarie 28, 2016 Ce cauți tu pe aici ? Scopul și durata ? Spune draku ce te frământă și dispari jigodie ordinara .Te-Ai așezat aci și nu mai pleci.Dute tare experiment nereușitSa vada toata lume ce valoare esti tu,borcanul tau cu pisat si minciunile tale jegosule,muritor de foame ce esti!Furacios de energie electrica!
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 28, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 28, 2016 Lorena , %Bogdan doarme la ora ăsta .De ce nu scrii de pe contul tău ?Iarăși ești lasă .Mâine sa te trezești de dimineață ca avem o groaza de treaba.Ști tu !
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 28, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 28, 2016 Sa vada toata lume ce valoare esti tu,borcanul tau cu pisat si minciunile tale jegosule,muritor de foame ce esti!Furacios de energie electrica! Furacios de ce ? Hahaha , aici nu este Enel infractorule.Du te și plângi pe acolo ,ai greșit adresa furaciosule
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 28, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 28, 2016 Dații fraților o hârtie lu' ăsta sa- și scrie ofu' .Mai are puțin și plânge. Ieși afară javra ordinara.Dute tare infractorule .Mâine o sa pun poze cu tine sa te dau în urmărire prin interpolare zdreanta masculina fără creier.
bogdanboby Reputație: 38 Postat Februarie 28, 2016 Oras:... Oras:... Postat Februarie 28, 2016 Furacios de ce ? Hahaha , aici nu este Enel infractorule.Du te și plângi pe acolo ,ai greșit adresa furaciosuleAi dreptate si tu..Aici e locul unde arati tu cat esti de frustrat,incerci sa pari important,dar esti un cacat,un labagiu mincinos care doarme pe balcon. 1
bogdanboby Reputație: 38 Postat Februarie 28, 2016 Oras:... Oras:... Postat Februarie 28, 2016 Dații fraților o hârtie lu' ăsta sa- și scrie ofu' .Mai are puțin și plânge. Ieși afară javra ordinara.Dute tare infractorule .Mâine o sa pun poze cu tine sa te dau în urmărire prin interpolare zdreanta masculina fără creier.Interpolarul nu ma prinde!Baaa,dar esti prost rau baiatule..
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 28, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 28, 2016 De când draku s'a mutat enelu' pe aci ? Tot arata borcanul lu ' masa de gogonele gol și tipa de-a răgușit. Dute ba la bălăceanca și i-a și pe sorta Lorena .Numai așa scapati de pușcărie. Constata aia ca nu sunteți în toate facultățile mintale și va lăsa free.Ieși în pula noastră de aci.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 28, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 28, 2016 Ai dreptate si tu..Aici e locul unde arati tu cat esti de frustrat,incerci sa pari important,dar esti un cacat,un labagiu mincinos care doarme pe balcon. Hai ca te las , am putina treaba Repet vezi pe unde mergi sa nu te lovești la ceas.
bogdanboby Reputație: 38 Postat Februarie 28, 2016 Oras:... Oras:... Postat Februarie 28, 2016 Hai ca te las , am putina treaba Repet vezi pe unde mergi sa nu te lovești la ceas.Ma doare la belita de tine,interpolarule!
bogdanboby Reputație: 38 Postat Februarie 28, 2016 Oras:... Oras:... Postat Februarie 28, 2016 De când draku s'a mutat enelu' pe aci ? Tot arata borcanul lu ' masa de gogonele gol și tipa de-a răgușit. Dute ba la bălăceanca și i-a și pe sorta Lorena .Numai așa scapati de pușcărie. Constata aia ca nu sunteți în toate facultățile mintale și va lăsa free.Ieși în pula noastră de aci.Crezi ca ma primeste la balaceanca daca fac pipi in borcan si o iau la laba pe muzica Mariei Tanase?
thecat Reputație: 10279 Postat Februarie 28, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Februarie 28, 2016 sa vina thecat! Prezent, dar incapabil de a emite comentarii la subiect. Ultimele 20 si ceva de pagini le-am parcurs pe sarite, din 2 in 2, asa ca acum in mintea mea e o incalceala generala - nu mai retin cine e fostul, intermediarul, actualul, chiriasul, proprietarul, fostul chirias, actuala prietena a fostei iubite a chiriasului intermediar dintre cei doi fosti, fiul unchiului fostului chirias al varului actualului proprietar, colegul bodyguardului sefei actualului iubit al fostei prietene a copilului actualilor chiriasi, politistul, comisarul, ziaristul, petrolul si ardelenii. Stiu cine e Daniel si stiu cine e Lorena. Si am mai aflat ca exista (daca am retinut bine) o catelusa Bella. Cam aici e limita cunostintelor mele clare, de aici mai departe totul incepe sa intre in ceata. A, si Pisicuts probabil doarme, ca e restant de cateva pagini bune cu maneaua zilnica... 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2016 Postat Februarie 28, 2016 Prezent, dar incapabil de a emite comentarii la subiect. Ultimele 20 si ceva de pagini le-am parcurs pe sarite, din 2 in 2, asa ca acum in mintea mea e o incalceala generala - nu mai retin cine e fostul, intermediarul, actualul, chiriasul, proprietarul, fostul chirias, actuala prietena a fostei iubite a chiriasului intermediar dintre cei doi fosti, fiul unchiului fostului chirias al varului actualului proprietar, colegul bodyguardului sefei actualului iubit al fostei prietene a copilului actualilor chiriasi, politistul, comisarul, ziaristul, petrolul si ardelenii. Stiu cine e Daniel si stiu cine e Lorena. Si am mai aflat ca exista (daca am retinut bine) o catelusa Bella. Cam aici e limita cunostintelor mele clare, de aici mai departe totul incepe sa intre in ceata. A, si Pisicuts probabil doarme, ca e restant de cateva pagini bune cu maneaua zilnica... Motanu,inca se gandeste...nu stie ce manea merge mai bine la aceasta telenovela tragic-comica! 2
bogdanboby Reputație: 38 Postat Februarie 28, 2016 Oras:... Oras:... Postat Februarie 28, 2016 Motanu,inca se gandeste...nu stie ce manea merge mai bine la aceasta telenovela tragic-comica! Merge ceva de Maria Tanase
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2016 Postat Februarie 28, 2016 Merge ceva de Maria Tanase asta e maxima....! 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2016 Postat Februarie 28, 2016 Merge ceva de Maria Tanase
bogdanboby Reputație: 38 Postat Februarie 28, 2016 Oras:... Oras:... Postat Februarie 28, 2016 asta e maxima....!Pentru atmosfera de aici merge o manea,pt o laba trista pe balcon se potriveste totusi ce a pus dl lopix
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2016 Postat Februarie 28, 2016 Pentru atmosfera de aici merge o manea,pt o laba trista pe balcon se potriveste totusi ce a pus dl lopixCum sa iti faci laba pe o melodie despre alcool?! 2
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 28, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Februarie 28, 2016 e pe vine cu maneaua
bogdanboby Reputație: 38 Postat Februarie 28, 2016 Oras:... Oras:... Postat Februarie 28, 2016 Cum sa iti faci laba pe o melodie despre alcool?!Cand dormi in balcon,te pisi in borcan,nu ai ce sa mananci..totul e trist Si alcoolul este viata (lui Dobre) si viata e alcoolul,din zori pana-n noapte.. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2016 Postat Februarie 28, 2016 Cum sa iti faci laba pe o melodie despre alcool?!Corinush, las-o asa ! O sa ai timp sa vezi si sa auzi tot felul de "lucruri" de-a lungul vietii ! Mintea umana e atat de vasta... si inspaimantatoare uneori.... Nu-ti bate capul cu asa ceva, vei ajunge sa te inspaimanti :no2 La unele lucruri chiar nu are rost sa te gandesti si e mai bine sa nu le stii !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum