Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Liverpool

Show erotic cu Lorena si Adina,evident cu participarea ta, mici fantezii si nebunii erotice placute intr.o experiență ce nu se vrea a fi banală si de fiecare zi. Poate ne cunosti separat, dar ce ar fi sa ne cunosti si împreună? Te asteptam între 12 și 19, te rugam duminica sa faci programare cu 30 de minute inainte si in cursul săptămânii cu o oră înainte. Pozele indiscutabil ne aparțin. Plătim deranjul daca nu suntem noi cele din poze. Poti gasi si lasa recenzii pe forumul nostru personal care se numeste ,,**spam editat**,,la secțiunea,,recenzii,,. Se stie faptul că suntem selective și un pic pretențioase. Asa ca daca vei ajunge la noi, sa fii sigur ca te asteapta o experiență frumoasă in trei. Cadoul tau pt amândouă este 400 lei/30 de minute sau 600 lei/ora. Alte detalii la telefon.. 0736717174.

tot asa faceai si csnd sm fost ru in tineretului sau la unirii cu blonda aia hidoasa sau cu loredana .unde sunt ele acum ?
Link spre comentariu

Show erotic cu Lorena si Adina,evident cu participarea ta, mici fantezii si nebunii erotice placute intr.o experiență ce nu se vrea a fi banală si de fiecare zi. Poate ne cunosti separat, dar ce ar fi sa ne cunosti si împreună? Te asteptam între 12 și 19, te rugam duminica sa faci programare cu 30 de minute inainte si in cursul săptămânii cu o oră înainte. Pozele indiscutabil ne aparțin. Plătim deranjul daca nu suntem noi cele din poze. Poti gasi si lasa recenzii pe forumul nostru personal care se numeste ,,**spam editat**,,la secțiunea,,recenzii,,. Se stie faptul că suntem selective și un pic pretențioase. Asa ca daca vei ajunge la noi, sa fii sigur ca te asteapta o experiență frumoasă in trei. Cadoul tau pt amândouă este 400 lei/30 de minute sau 600 lei/ora. Alte detalii la telefon.. 0736717174.

imi dpuneai de asta ca se drogheaza si nu o suportai ,acum faci show cu ea .tragic ..le cereai chirie la zi cand prestai la zepter si faceai pe sefa ..de la tine stiu pentru ca asa te lsudai csnd am fost la tine .
Link spre comentariu

lorena de ce folosesti poze din locatia de la tineretului ? Cine ar risca sa faca asa cadou la doua doamne infecte care fac sex neprotejat..
Link spre comentariu

Ca sa vedeti pana unde duce nebunia si obsesia lui dobre fața de mine...si.a fc cont cu data mea de naștere.. 26 aprilie 1978. Nici cel mai bun medic psihiatru nu il poate vindeca. Doar moartea...inghitil.ar pământul.

esti obsedata de fostul si faci fals dupa fals ..minciuna dupa minciuna de parca cineva ar crede ..
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

lorena de ce folosesti poze din locatia de la tineretului ? Cine ar risca sa faca asa cadou la doua doamne infecte care fac sex neprotejat..

Nu vorbi fara dovezi..deocamdata avem analize in regula. Muta razboiul personal in alta parte si nu mai spala rufele in public.

Link spre comentariu

Dobre...ce crezi? Am bani si nu vreau sa iti dau...mori...hai sa te vad cum mori...futu.ti crucea ta pisată de câini.

daca aveai bani sveai casa ta , afacerea ta si nu faceai sex neprotejat cu toti care ofera pretul exorbitsnt cerut de tine.
Link spre comentariu

Nu vorbi fara dovezi..deocamdata avem analize in regula. Muta razboiul personal in alta parte si nu mai spala rufele in public.

vrei sa spui ca pozele alea nu sunt din locatia de la tinretului facute acum cativa ani .am fost acolo de doua ori..di atunci fscea sex neptotejat.
Link spre comentariu

Dobre...am o fantezie cu tine...vreau sa vad cum te sinucizi.. cum iti dai ultima suflare cu telefonul deschis pe topicul asta. Mancate.ar câinii.

eu nu sunt dobre si nu mor cand vrei tu .tu am vazut ca ai murit si spoi si inviat.cine a injurat toti membrii si adminul dupa contul tau ? Unde i gagicul de spuneai ca asta i motivul pentru care n ai mai plecat
Link spre comentariu

deocamdata vad atitudinea vostra si ca faceti sex neprotejat .Apoi analizeke sunt la fel de false ca certificatul ala de deces arata de tine aici
Link spre comentariu

Dobre, robert20 adica...nu e asa ca te oftici ca nu poti sa ma mai pestesti si ca banii mei nu mai intra in casa ta? Hai recunoaște. Ai încercat si cu Loredana, nici ea nu a halit vrajeala ta proasta. Esti vai morții tai. Hai ca eu nu iti mai raspund. Vin clienții și trebuie să mă fut. Scrie cat oi vrea, pisam.as pe tine de bețiv infect, aurolacul matii.

Link spre comentariu

Dobre, robert20 adica...nu e asa ca te oftici ca nu poti sa ma mai pestesti si ca banii mei nu mai intra in casa ta? Hai recunoaște. Ai încercat si cu Loredana, nici ea nu a halit vrajeala ta proasta. Esti vai morții tai. Hai ca eu nu iti mai raspund. Vin clienții și trebuie să mă fut. Scrie cat oi vrea, pisam.as pe tine de bețiv infect, aurolacul matii.

raspunde ce te am intrebat si lasa l pe dobre ..oricum nu crede nimeni ce spui .
Link spre comentariu

ai ramas blocata ?ti a ramas dobre in gat ? Chiar esti obsedata de el si minti de ingheata apele .Nu mai evita raspundurile .Sunt Robert un fost client sl tau sau loredanei si de foi sni locuiesc in Liverpool U K.
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Whow nu-mi vine sa cred ca scriu exact la pagina 1000 a legendarei Lorena + Dobre thread o.O! 

Fak parte din Istorie si eu acum :) !

La multi ani Dobrica si la Multi ani Lorena !

PS Dobre scrie si tu aici la pagina asta , ar fi pacat dupa atata efort depus :D !

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...