Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Topic-ul asta devine tot mai mirobolant pe zi ce trece ! :laugh2 :laugh2 :slap2 :slap2 :slap2

• Oras:pe forum
Postat

La inceput am crezut ca LOrena e aia rea si nu il lasa pe Dobre.

Dupa ce a latrat o multime si astepta marea inaugurare a probelor care de fapt nu exista, dobre si-o ia in freza.

E clar ca e disperat maxim.Dobre, fa oridine in viata ta si nu mai fi boscchetar, iti ratezi viata.

Ai spus ca ai iubita dobre. Unde stai cu ea? pe balcon?

Dobre, daca ai vreo dovada sau ce ai promis tu, spune o data.Nu vezi ca nici la capatos nu te mai vrea. S-a expirat discutia, gata.

Esti un looser. LAsa curva de lorena sa se futa, care e stresul tau.Strange bani palteste intretinerea.

Si spune-mi si mie. Cum furi curent de la enel?

am multe dovezi dar nu ești tu în măsura sa le vezi deocamdată. Treaba cu enelul se poate dovedi cu ultima factura și iarăși ai pus botul la o minciuna a Lorenei.O zi buna , eu sunt acum la judecătorie și aștept sa vina și Bianca O zi buna
Postat

Domnilor, jigodia de Dobre foloseste un program descărcat de pe net de falsificare de mesaje si apeluri. E ceea ce si.ar dori de fapt ...sa il sun...dar pt ca asta nu se intampla si nu se va intampla turbeaza si mănâncă kk. Vrei sa descarc si eu programul ala si sa falsific apeluri de la tine?...pun 500 la număr ca sa iti dovedesc mortaciune ca minti. Dobre, aurolacule. Nu vreau sa imi spăl nici o imagine. Doar vreau sa înțelegi ca nu ai ce sa faci sa mă întorc la tine. Nici moartă. Am scos ordin de protectie scârba penala si o sa dovedesc in instanta cu camerele care înregistrează la bloc cum vii zilnic si imi suni la interfon. Si daca nu stiai..cacatul, si mesajele si apelurile false cu programul de pe net se pot dovedi la poliție ca nu sunt reale. Esti un frustrat care toata ziua sta

pe forum si daca tu esti nebun vrei sa inebunesti pe toata lumea aici pe forum si in viata ta particulară..care se rezuma la minciuni, jigniri, băutură, laba pe balcon, pisat in borcan. Chiar nu vezi ca esti vai morții tăi si nici un doctor psihiatru nu te mai face bine. Tu ameninti pe toata lumea, inebunesti cu obsesiile tale pe toata lumea. Te cerți cu toata lumea si minti pe toata lumea. Ne vedem in instanta vomitatura, nu las lucrurile asa, o sa imi plătești pt toate minciunile pt toate calomniile, si pt toata hărțuirea. O sa merg si la mama ta Dinu Elena la SNagov la strada Zorelelor nr 33 sa ii spun ca ti.a dat 500 de euro si de banii aia ti.ai luat o cacanarie chinezească de iphone 6 de pe olx. Ca dormi pe balcon. Câți bani ai sa dai la întreținere. Ca furi energie de la enel de ani de zile. La țevile de apa si gaze iar ai umblat sa nu plătești. Ca nu faci contract de închiriere la chiriasi ca sa nu plătești la financiară. O sa spun despre toate astea la poliție si in instanta. Zilele tale in libertate sunt numărate. Si daca te potolesti cu hărțuirea pe forum..tot nu scapi si spun totul in instanta...de gaze de lumina de chiriasi ca ii tii fara contract. Ca ai zeci de milioane datorie la întreținere. Te aranjez eu pe tine..definitiv

Succes...
  • Oras:Ma kk pe voi de ratati
Postat

Acest jegos...pe forum ma calomniaza si mănâncă kk si in particular imi trimite mesaje siropoase. Si acum are cutitul înfipt in os ca stie ca pt furt de energie electrica se fac ani întregi de puscărie si nici drak nu il scapa. Si.O face cu mana lui. De javra ce e. Merg pana in pânzele albe si il dau in gât pe acest vierme.

post-67071-0-51815700-1456743428_thumb.png

Postat

Mare javra Dobre. Scârba cu 2 fetze. Toate mesajele o sa le pun aici sa vada lumea ce ..zmeu..e dobre pe forum...Si ce cacatel e in particular.

post-67071-0-78165700-1456744674_thumb.png

Postat

Aceste mesaje sunt date astăzi mortaciune. Sau nu vezi data si ora?..acum o jumate de ora mi.ai scris. Penalule. Pt toate minciunile ai o scuza javra ce esti.

Postat

Chiar mă silește sa pun înregistrările. Astăzi le -a ascultat doamna judecătoare. Următorul termen la proces este peste o săptămână la aceasI ora 13 ai tot in sala 40

• Oras:peste tot
Postat

Aceste mesaje sunt date astăzi mortaciune. Sau nu vezi data si ora?..acum o jumate de ora mi.ai scris. Penalule. Pt toate minciunile ai o scuza javra ce esti.

Lore nu inteleg de ce iti bati capul atat....

Postat

Apropo am cerut desfasuratorultuturor mesajelor apelurilor dinultimele 30 de zile
Postat

Înțeleg ca ai programul ăla despre care spui.Eu la aceea ora eram în sala de judecata și aveam telefonul închis. Tu unde erai ? Reclamanțo
Postat

Siliconato , te rog las-os a-și spună varianta mincinoasa eu pot dovedi contrariul

MULTUMESC

cel mai bine e sa va rezolvati problemele in particular...parerea mea...

Postat

Tu vorbeai despre programul acela cu care poți modifica data ora sau apelant .Observ ca îl ai instalat ,;eu nu.Rămâne cei de la Vodafone sa ne lămurească .Vezi ca este infracțiune. O sa pun rezultatul desfășurătorul aici.Acela este cel valabil , restul sunt invenții.

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

si in viata ta particulară..care se rezuma la minciuni, jigniri, băutură, laba pe balcon, pisat in borcan. 

in moalele capului ai primit-o cu replica asta dobre :))))))))))

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Dobre, cât de bolnav psihic esti de nu înțelegi ca ma kk pe tine. Toate mesajele le voi posta aici. Nu ma interesezi. Din partea mea poți sa mori. Asa ca te agiti degeaba. Ratatule.

post-67071-0-89435900-1456747058_thumb.png

Postat

cel mai bine e sa va rezolvati problemele in particular...parerea mea...

Ai dreptate ăsta încerc de mult timp.Lorena este lasă și perversa.Aici face pe deșteaptă și la tribunal nu se prezintă sau azi face plângere și după câteva zile o retrage Știu ca nu este aici locul dar ea a început cu tot circul.Eu decât îi răspunde. Nu sunt perfect dar nu mint Episoadele trecute după ce a văzut ca a fost prinsa cu minciunele s-a tirat din tara.
Vizitator
Reputație: 0
Postat

in moalele capului ai primit-o cu replica asta dobre :))))))))))

da' si cand o veni pa turnanta  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Pai la ora cand mi.ai scris pe tel..intr.una din postari ai scris ca dormeai obosit. Acum scrii ca esti la judecatorie. Nu vezi cum minti nonstop si te contrazici singur. Te imbarligi singur in propriile minciuni. Pai ori dormeai ori erai la judecatorie...cacatule ? Mai bucura.Te cat mai poți sa mănânci căcat pe forum ca nu scapi fara sa te verifice enelul pt furtul de energie ani de zile si te denunț la poliție ca tii chiriașii fara contract. Te aranjez eu...balconistule.

Postat

Fraiera nu știe ca de ieri am alt nr , cică azi i-am scris mesaje .Este esență de prostie și monument de parsivenie , numai ca o cunosc cel mai bine și știu cum sa o prind cu minciuna

Postat

Pai la ora cand mi.ai scris pe tel..intr.una din postari ai scris ca dormeai obosit. Acum scrii ca esti la judecatorie. Nu vezi cum minti nonstop si te contrazici singur. Te imbarligi singur in propriile minciuni. Pai ori dormeai ori erai la judecatorie...cacatule ? Mai bucura.Te cat mai poți sa mănânci căcat pe forum ca nu scapi fara sa te verifice enelul pt furtul de energie ani de zile si te denunț la poliție ca tii chiriașii fara contract. Te aranjez eu...balconistule.

mesajele , zecime de mesaje le-ai scris atunci când eu am stat 2 săptămâni la tine

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...