only-me Reputație: 17083 Postat Martie 7, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Martie 7, 2018 Domnilor...voi pleca la Constanța joi. Voi fii disponibilă în București din iunie. Va pup.Cine sa te mai înțeleagă !!Acu' te duci la mare si cand este sezon estival tu stai in Bucuresti.😶😶 Link spre comentariu
lorelove Reputație: 175 Postat Martie 7, 2018 Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Partajează Postat Martie 7, 2018 Astăzi e ultima zi in care mai sunt disponibilă în Bucuresti. Timp de 3 luni ma veti gasi la Constanța. Revin in iunie. Va pup si multumesc celor care au venit la mine. 1 Link spre comentariu
manforsun Reputație: -1154 Postat Martie 8, 2018 Oras:PESTE TOT Oras:PESTE TOT Partajează Postat Martie 8, 2018 La multi ani de ziua femeii. 1 Link spre comentariu
lorelove Reputație: 175 Postat Martie 8, 2018 Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Partajează Postat Martie 8, 2018 La multi ani de ziua femeii.multumesc frumos 1 Link spre comentariu
manforsun Reputație: -1154 Postat Martie 8, 2018 Oras:PESTE TOT Oras:PESTE TOT Partajează Postat Martie 8, 2018 Esti foarte frumoasa cind rizi. Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Martie 8, 2018 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Martie 8, 2018 si mai frumos e cand e dobre in scara blocului ! Link spre comentariu
beethoven13 Reputație: 133 Postat Martie 8, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 8, 2018 Pe ce numar te putem gasi Bianca? Am incercat pe cel din topic si pe cel din anunt dar nu raspunde nimeni.Sper sa te intalnesc kiss jos Link spre comentariu
only-me Reputație: 17083 Postat Martie 9, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Martie 9, 2018 Pe ce numar te putem gasi Bianca? Am incercat pe cel din topic si pe cel din anunt dar nu raspunde nimeni.Sper sa te intalnesc kiss josNu auzi bre ca a fugeat la mare!?Cauta si tu prin presa locala daca are ceva anunturi.Uite ca a uitat sa ne spuna daca pleaca in interes de serviciu,la specializare sau pleaca in vacanta.😉🤣 Link spre comentariu
lorelove Reputație: 175 Postat Martie 9, 2018 Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR Partajează Postat Martie 9, 2018 Pupici de la Constanța 9 1 Link spre comentariu
raxxu23 Reputație: 52 Postat Martie 9, 2018 Oras:ab Oras:ab Partajează Postat Martie 9, 2018 Ce as vrea cu buzele alea ale tale :))))) Link spre comentariu
multsimulta Reputație: 262 Postat Martie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 9, 2018 Tu esti la camera in zona CITY PARK?... sau la muzeul satului?.. Acesta-i apartamentul tau ala "de lux"?.. 1 Link spre comentariu
kv2kv2 Reputație: 1 Postat Martie 9, 2018 Partajează Postat Martie 9, 2018 Pupici de la ConstanțaWOW !!!!!!!! Link spre comentariu
manforsun Reputație: -1154 Postat Martie 10, 2018 Oras:PESTE TOT Oras:PESTE TOT Partajează Postat Martie 10, 2018 Pupici de la ConstanțaScumpo esti foarte frumoasa si ingrijita ,singurul lucru care cred ca te dezavantajeaza zimbetu care nu il gasesc in pozele tale . Link spre comentariu
thestarr Reputație: 21 Postat Martie 10, 2018 Partajează Postat Martie 10, 2018 Scumpo esti foarte frumoasa si ingrijita ,singurul lucru care cred ca te dezavantajeaza zimbetu care nu il gasesc in pozele tale .zambetul* pe care* firarar adracu de gramatica , credeam ca numai curvele sunt proaste dar vad ca... 1 Link spre comentariu
manforsun Reputație: -1154 Postat Martie 10, 2018 Oras:PESTE TOT Oras:PESTE TOT Partajează Postat Martie 10, 2018 zambetul* pe care* firarar adracu de gramatica , credeam ca numai curvele sunt proaste dar vad ca...SI OLTENIPuta AI SCRIS firarar SI MAI RIZI DE ALTU :slap2 :laugh2 Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Martie 10, 2018 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Martie 10, 2018 Unde e dl dobre??? 1 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17083 Postat Martie 12, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Martie 12, 2018 Unde e dl dobre???Spala nisipu' cu sapun ca vin "divili" la plaja!😂😂😂😂 Link spre comentariu
mikimiki9411 Reputație: 14 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Te asteptam si la craiova , poti ajunge te pupam Link spre comentariu
doru1992 Reputație: 136 Postat Martie 17, 2018 Partajează Postat Martie 17, 2018 La brasov cand o sa vi lorena ? Link spre comentariu
lorenalory Reputație: 6 Postat Martie 20, 2018 Partajează Postat Martie 20, 2018 Domnii mei, m.am intors la București. Mă găsiți în zona Nerva Traian. Tel meu de programari este..0725853512. Ca program sunt disponibilă L-S 11-21. Va pup si va astept sa ne îndeplinim împreună fanteziile. 1 1 Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 20, 2018 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Martie 20, 2018 Ai de pwla mea!! :slap2 Bicutz,te-ai facut cat casa :o ......cred ca nici Dobrica nu te mai vrea inapoi :( 1 Link spre comentariu
multsimulta Reputație: 262 Postat Martie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 20, 2018 A crezut ca la Constanta curg banii la robinet si zboara pooolele in stoluri precum cocorii !! La rasinile pe care le are in dovleacul de pe umeri si la tarifele de Montparnasse poolele de la usa Biancai sunt mai rare Pastele in Ianuarie...... Se zbate si ea ca broasca in galeata cu muci...doar / doar o mai gasi vre-un motiv sa se reinventeze.... SA O LASAM SA AGONIZEZE IN LINISTE... 1 Link spre comentariu
Vizitator bigbro Reputație: 0 Postat Martie 20, 2018 Partajează Postat Martie 20, 2018 Welcome back Bianca ! ❤ Link spre comentariu
lorenalory Reputație: 6 Postat Martie 20, 2018 Partajează Postat Martie 20, 2018 A crezut ca la Constanta curg banii la robinet si zboara pooolele in stoluri precum cocorii !! La rasinile pe care le are in dovleacul de pe umeri si la tarifele de Montparnasse poolele de la usa Biancai sunt mai rare Pastele in Ianuarie...... Se zbate si ea ca broasca in galeata cu muci...doar / doar o mai gasi vre-un motiv sa se reinventeze.... SA O LASAM SA AGONIZEZE IN LINISTE...sa mori tu in chinuri...cand te fute grija de mine ai și orgasm? Sunt o persoana liberă, și fac ce vreau, ma duc unde vreau, stau cât vreau si ma întorc cand vreau si nu trebuie să dau explicatii nimanui. A priceput tartacuta ta seacă și goală? 1 1 Link spre comentariu
lorenalory Reputație: 6 Postat Martie 20, 2018 Partajează Postat Martie 20, 2018 Welcome back Bianca ! ❤pup. Ms 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum