Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pe forum
Postat

Era vorba de mesajele mai vechi , dar trebuia sa te las sa mai scriu și azi și mâine și apoi sa te anunț ca mi -am schiat nr.am vrut sa te ajut cumva sa nu te faci de ras.

Postat

Acele mesaje sunt date de tine de pe telefonul meu în timp ce dormeam obosit , îți umplusem toate gaurile

Ce tot o tragi de 1 luna ca mesajele si apelurile sunt date de ea cand tu dormeai.

Minti mai rau ca un adolescent priceput sa minta.

Esti prost facut gramada.

Esti ratat.

SAo f00t pe amta.

Postat

Tu vorbeai despre programul acela cu care poți modifica data ora sau apelant .Observ ca îl ai instalat ,;eu nu.Rămâne cei de la Vodafone sa ne lămurească .Vezi ca este infracțiune. O sa pun rezultatul desfășurătorul aici.Acela este cel valabil , restul sunt invenții.

Tot spui ca pui si pui, dar nu pui nimic pentru ca nu ai nimic.

LOOSER

• Oras:Ma kk pe voi de ratati
Postat

Mortaciune, mesajele mi le.ai dat azi...sau dupa ce ca Esti mincinos labar frustrat aurolac mai esti si chior.? Acum o ora mi le.ai dat. Se vede clar data si ora...29.02.2016...ora 13...13 si un pic...cu dovada in fatza continui sa minti. Esti o scarba ordinară. Dar iti arat eu tie sa nu te mai joci cu enelul si sa tii chiriasii fara contract.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Lore nu inteleg de ce iti bati capul atat....

pui pariu ca mesajele sunt scrise de acelasi om :) mi-a sarit in ochi o singura chestie intalnita :) care se repeta in toate mesajele..:) 

Deci, cam sugerez ca Dobre are dreptate :) mesajele sunt false

• Like 4
  • Minus 9
Vizitator
Postat

da' si cand o veni pa turnanta  :laugh2  :laugh2

vezi boss ca are Dobre dreptate :) mesajele sunt scrise de aceeasi persoana, cu acelasi tip de greseli gramaticale care se repeta :) 

• Like 4
  • Minus 9
Vizitator
Postat

pui pariu ca mesajele sunt scrise de acelasi om :) mi-a sarit in ochi o singura chestie intalnita :) care se repeta in toate mesajele.. :)

Deci, cam sugerez ca Dobre are dreptate :) mesajele sunt false

https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xlt1/v/t1.0-9/12798985_591540917688576_3309091057983534386_n.jpg?oh=1ddc6cdb8a6de94bf701a0b114bdce3a&oe=576BEFFD

• Like 2
Postat

Mortaciune, mesajele mi le.ai dat azi...sau dupa ce ca Esti mincinos labar frustrat aurolac mai esti si chior.? Acum o ora mi le.ai dat. Se vede clar data si ora...29.02.2016...ora 13...13 si un pic...cu dovada in fatza continui sa minti. Esti o scarba ordinară. Dar iti arat eu tie sa nu te mai joci cu enelul si sa tii chiriasii fara contract.

Hei demento eu de ieri am alt nr de telefon
Postat

In caz de judecata, in instanta, se poate face cerere si se pot obtine toate mesajele si apelurile trimise si primite.

Daca Lorena a masluit mesajele, atunci a dat de naiba.

Postat

La enel sunt cu plata la zi o sa pun ultima chitanță aici.Treaba cu chiriasii este facultativa nu obligatoriu Unii vor , alții nu.Acum unul are contract și celălalt nu.
Postat

In caz de judecata, in instanta, se poate face cerere si se pot obtine toate mesajele si apelurile trimise si primite.

Daca Lorena a masluit mesajele, atunci a dat de naiba.

Exact ăsta am cerut eu astăzi , boarfa nu s-a prezentat la proces.Pe aici amenință și minte dar de fapt este lasă. După ce a pus hârtia și spunea ca vine azi , am stat toți și așteptat în zadar.Ea scria mesaje de pe un nr pe care eu nu -l mai am .Încă odată și -a făcut un bine.
Postat

Acel bogdanboby cu care eu am avut un schimb de replici dur este de fapt curva expirata Lorena.Am comprimarea. Omu a vb odată pe facebook și odată la tel cu boarfa.Nu știe de existenta acelui cont aici.

Postat

Și cu riscul de a mă repeta va spun ca dețin un telefon Nokia după care nu poate fi descărcat programul despre care nebuna spune.Ea are tel cu Android și va spun ca se și pricepe.Sa fute-ți grav .

Postat

Uitați unul din concubinei Lorenei.Se numește Ionut și este paznic la o școală .sau Johny 23 aci și încă vreo 5 conturi .Celălalt se numește Victor și este coleg cu Ionut dar pe alta tura.Înțelegi ce vreau sa spun , la serviciu și în locație la Lorena sunt cu schimbul.Eu eram al treilea dar boarfa nu mai poate lucra nonstop și oricum eu mega decât atunci când sugativa mă chema.Odată am făcut imprudenta și am rămas 2 săptămâni, timp suficient ca zdreanta sa scrie câteva mesaje de pe tel meu pe al ei.

Postat

Bai nespalatule,pt ce merg la politie,la judecatorie?Sa ma lasi drak in pace!Nu te intereseaza pe tine cu cine ma fut,ce fac,ce mananc.Esti un disperat nefericit care nu accepta ideea ca nu ma mai intorc la el.Indiferent ce se intampla,nici moarta nu ma mai intorc la tine.Nu intelegi ca ma kk pe tine?Nu ma interesezi?Nu am fost la judecatorie pt ca am avut tel inchis cand am fost sunata.Dar ne vedem la urmatoarea infatisare.

Postat

Și cu riscul de a mă repeta va spun ca dețin un telefon Nokia după care nu poate fi descărcat programul despre care nebuna spune.Ea are tel cu Android și va spun ca se și pricepe.Sa fute-ți grav .

Nu ziceai ca ai iphone?Iar minti cu nerusinare?

Postat

La enel sunt cu plata la zi o sa pun ultima chitanță aici.Treaba cu chiriasii este facultativa nu obligatoriu Unii vor , alții nu.Acum unul are contract și celălalt nu.

Trebuie sa-i inregistrezi la circa financiara,altfel fraudezi statul

Postat

Hei demento eu de ieri am alt nr de telefon

Te suna drak.Daca ai nr de tel dat pe forum,normal ca te suna toti sa.si bata joc de tine si cu nr ascuns.Esti prea frustdat ca sa.ti dai seama cat esti de prost

Postat

Ti.am zis de atatea ori,nu ma interesezi.Hartuiesti pe toata lumea,iti hartuiesti rudele si toti apropiatii.Asta e viata ta,din lipsa de ocupatie.Nu esti in stare sa.ti faci o iubita,nu esti in stare de nimic.Aici vrei sa arati cine esti tu dar de fapt nu esti decat un jeg care doarme in balcon de focul bsnilor.

Postat

Bai nespalatule,pt ce merg la politie,la judecatorie?Sa ma lasi drak in pace!Nu te intereseaza pe tine cu cine ma fut,ce fac,ce mananc.Esti un disperat nefericit care nu accepta ideea ca nu ma mai intorc la el.Indiferent ce se intampla,nici moarta nu ma mai intorc la tine.Nu intelegi ca ma kk pe tine?Nu ma interesezi?Nu am fost la judecatorie pt ca am avut tel inchis cand am fost sunata.Dar ne vedem la urmatoarea infatisare.

Bai ordinaro nu trebuia sa te prezinti azi la proces ? AI PUS SI HARTIA AICI .ai fost asteptata tu s iavocatul tau ,un vechi client care de fiecare data ti- a luat banii degeaba.Pentru mine esti raposata si chiar ti-am facut parastas de un an ,insa nu suport minciunile si aberatiile tale.Urmatoarea infatisare este peste o saptamana fix in acelasi loc si la aceeasi ora .Te astept cu maxim interes .O sa spui ca nu este vocea ta in acele inregistrari ,o sa bati iar campii cu cine stie ce program .Azi am cerut desfasuratorul tuturor apelurilor si mesajelor .Repet eu nu mai am nr acela de telefon de pe care tu azi ti-ai scris cateva mesaje,trebuia sa te mai las cateva zile dar am vrut sa te ajut.Acum urmeaza sa te demasc si la televiziuni dar acolo vor fi alte probleme mai grave de ordin penal si social pentru care eu detin o multime de probe

Postat

Nu ziceai ca ai iphone?Iar minti cu nerusinare?

STI BINE CAND AM FOST LA TINE CA L-AM SPART ,SI IMPREUNA AM MERS LA MAAL VITAN SI AM CUMPARAT UN NOKIA

Postat

Ti.am zis de atatea ori,nu ma interesezi.Hartuiesti pe toata lumea,iti hartuiesti rudele si toti apropiatii.Asta e viata ta,din lipsa de ocupatie.Nu esti in stare sa.ti faci o iubita,nu esti in stare de nimic.Aici vrei sa arati cine esti tu dar de fapt nu esti decat un jeg care doarme in balcon de focul bsnilor.

Am si ocupatie si sti pentru ca te-am plimbat de cateva ori cu una din masinile de serviciu,sti ca am iubita,nu hartuiesc pe nimeni doar raspund cu aceeasi moneda .Tie trebuie sa iti acord o atentie sporita deoarece mananci mult cacat pe aici.

Postat

Zilnic suni pe toata lumea,ameninti pe toata lumea,nu realizezi bai baiatule ca ma kk pe tine?Vezi numai probe,inregistrari,dosare,numai asta e in mintea ta bolnava.Vezi drak de viata ta,nu ma intereseaza ce faci,pe unde umbli,ce mananci,ma doare.n cur de tine,dar nici acolo.Singura ta fericire in viata e sa faci rau celor din jurul tau.Nu vezi cat esti de frustrat?Vezi drak de viata ta,de balconul tau,de borcanul tau.

Postat

Te suna drak.Daca ai nr de tel dat pe forum,normal ca te suna toti sa.si bata joc de tine si cu nr ascuns.Esti prea frustdat ca sa.ti dai seama cat esti de prost

Eu raspund la orice ora ,la oricine chiar si la nr ascuns .Tu nu raspunzi nici macar la persoanele cunoscute si schimbi nr o data pe luna.Ai fost sunata de la antena si de mama ta de ce nu ai raspuns ?Pentru ca esti lasa si incapabila sa vorbesti cu acele persoane.

Postat

STI BINE CAND AM FOST LA TINE CA L-AM SPART ,SI IMPREUNA AM MERS LA MAAL VITAN SI AM CUMPARAT UN NOKIA

Ce ai spart bai kkatule?Minti,minti cu nerusinare.Te crezi si tu.Nici nu stiu de ce ma cert cu tine aici.Viata ta e o minciuna.Toata viata ta e o minciuna.Asta faci zilnic.Minti si hartuiesti pe toata lumea.Vezi drak de viata ta.Du-te la televiziune,ma tot ameninti.Du-te sa te faci de kk cum plangi dupa o femeie care nu te vrea.As avea si eu ceva de spus,ca ma kk pe tine,pe casa ta,banii care zici ca.i ai si pe tot ce vine din partea ta.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.