Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pentru tine are o locație la Mărcuța

' ca-r-ai coaile lui Dobre =))

Nu se accepta.

Marsh tu in locul  meu acolo unde imi doresti.O meriti ! :rax2

Vizitator okapoli
Reputație: 0
Postat

Te asteptam cat mai rapid la Iasi Lorena :)

Postat

Bai da' o tineti langa cu Dobre asta, se umple topicu' numai cu tampenii, Dobre-n sus, Dobre-n jos, gata nu mai e de actualitate.

Unde naiba mai vezi o recenzie ?

Cum e vorba aia: " Sa trecem la recenzii"  :laugh2

Postat

Domnii mei, vreau sa va anunt ca imediat dupa paste, voi incepe turul Romaniei, parcurgand mai multe orase..incep cu Constanta din nou, continui cu Iasi, Cluj, Sibiu, Brasov, Timisoara, etc. Am primit multe mesaje si solicitari in urma carora am decis sa fc ,,plimbarea,,asta. Va pup si va astept sa ne satisfacem cele mai fierbinti fantezii impreuna.

. Buna Lore...prin Vl nu poposesti macar 1 zi ? Pupici
  • Oras:Londra
  • Disponibila
  • Oras:Londra
  • Disponibila
Postat

Pupici de la salonul auto Bucuresti.

Moaaaa ... pe zi ce trece parca te faci tot mai buna .... Abea aștept sa ajung sa te mai zdruncin puțin ❤️❤️❤️❤️

Postat

Buna ziua domnii mei. Momentan nu mai plec din Bucuresti. Voi face din nou showri cu colega mea Andrada. Ne gasiti in zona Tineretului la nr de tel..0725853512. Va asteptam. Pupici.

• Minus 1
Postat

Ea este colega mea Andrada, cea cu care impart locatia si cu care fac showri. Are topic deschis la testate...doamna pasionala, fisting. Va asteptam pt partide incendiare in trei.

post-260175-0-16750900-1522821358_thumb.jpeg

post-260175-0-35802100-1522821374_thumb.jpeg

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Tot felul de intrebari stupide faci fk,anal,etc,etc si caterinca legata de Dobre in loc sa da ti un telefon sa intrebati sau sa veniti cu o recenzie multi pun o gramada de intrebari fara nici un rost ...din pacate nu mai se fac recenzii mai mult caterinca

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Ea este colega mea Andrada, cea cu care impart locatia si cu care fac showri. Are topic deschis la testate...doamna pasionala, fisting. Va asteptam pt partide incendiare in trei.

Da,e deosebita.Am fost cu ea..

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...