Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pe forum
Postat

cred ca nu ai inteles sau te faci ca nu înțelegi...la mare nu vin pt futareala, ci in vacanta cu familia. Plus ca eu nu fc deplasări nici in bucuresti, mai ales la drak in praznic. Acum ai priceput?

Ho fa opreste-te , a înțeles omu' ca n-ai familie și mașina.
Postat

ce vrei sa spui? ca i se apleaca de la mersu cu trenu sau autocaru?

Da, rău de tot .Poate câștiga la loto , atunci își cumpără mașină și garsoniera .
  • Oras:Ma kk pe voi de ratati
Postat

Da, rău de tot .Poate câștiga la loto , atunci își cumpără mașină și garsoniera .

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 post-67071-0-98593800-1457009013_thumb.jpg

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

cred ca nu ai inteles sau te faci ca nu înțelegi...la mare nu vin pt futareala, ci in vacanta cu familia. Plus ca eu nu fc deplasări nici in bucuresti, mai ales la drak in praznic. Acum ai priceput?

Am inteles! Nu faci deplasari deloc, esti statornica!

Postat

Pai zine si noua bou balconist si in cur de kkt limbist.

Tu ești esență de prost și nu intelegi .Poți sa citești mai în spate dacă tot ești curios.
Postat

Pai zine si noua bou balconist si in cur de kkt limbist.

Câte plm conturi ai pe aci disperatule ? Ti-a dat curva cu flit și văd ca tot plângi după ea.
Postat

Draga Dobre,

minți de pute de la distanta. Viata ta este legata de acest forum de parca oamenii astia ti-ar face tie donatii. Din pacate pentru tine banii tot la bicutz ajung...

Cand te ai nascut tu s-au introdus inca doua cuvinte in lb romana: milogeala si zeama de branza. 

Postat

Draga Dobre,

minți de pute de la distanta. Viata ta este legata de acest forum de parca oamenii astia ti-ar face tie donatii. Din pacate pentru tine banii tot la bicutz ajung...

Cand te ai nascut tu s-au introdus inca doua cuvinte in lb romana: milogeala si zeama de branza.

Da un exemplu ! Tocmai asta va deranjează și anume ca nu mint și pot sa dovedesc tot ce spun Ai încurcat persoanele.Ajung banii voștri dar gedeaba.După 6 ani de curva nu are nici chiloți în cur.Niciodată nu m-am milogit la nimeni , niciodată. Nu ai înțeles nimic din tot ce încerc eu sa spun aici , și te înțeleg.
  • Oras:...
  • Oras:...
Postat

Numai basini da din el si moare de frig pe balcon.Se pisa in borcan si mananca resturi de mancare de la chiriasi.Toate femeile l-au parasit din cauza ca minte mult si pute a sconcs.Traieste din mila chiriasilor si e vai de capul lui,nu are dupa ce sa bea apa.Viseaza la Roxana Nemes,Adelina Pestritu si el e satul de laba pe muzica Mariei Tanase.Ce poate fi mai rau decat sa fii singur,fara familie,fara copil,sa te ocoleasca si sa te respinga toti,sa dormi pe balcon in propria casa,cu borcanul de pisat la cap si sa fii intoxicat de atata laba?Imi era mila de el,il priveam ca pe un sclav,eu sef in casa lui si el cersetor pe balcon.Nu doresc nici celui mai mare dusman al meu sa aibe viata amaratului asta,fara nici o satisfactie,nici o fericire,nici o bucurie.

• Like 1
Postat

Numai basini da din el si moare de frig pe balcon.Se pisa in borcan si mananca resturi de mancare de la chiriasi.Toate femeile l-au parasit din cauza ca minte mult si pute a sconcs.Traieste din mila chiriasilor si e vai de capul lui,nu are dupa ce sa bea apa.Viseaza la Roxana Nemes,Adelina Pestritu si el e satul de laba pe muzica Mariei Tanase.Ce poate fi mai rau decat sa fii singur,fara familie,fara copil,sa te ocoleasca si sa te respinga toti,sa dormi pe balcon in propria casa,cu borcanul de pisat la cap si sa fii intoxicat de atata laba?Imi era mila de el,il priveam ca pe un sclav,eu sef in casa lui si el cersetor pe balcon.Nu doresc nici celui mai mare dusman al meu sa aibe viata amaratului asta,fara nici o satisfactie,nici o fericire,nici o bucurie.

Bianc ,esti chiar disperata si iti este ciuda de mori  :laugh2 Taci draku curva retardata si mama denaturata  :no2 mincinoasa perversa si furacioasa .Nu intelegi ca Bogdan nu are cont aici .L-ai supt de cateva ori si ti-a tras-o in gaoz pentru niste informatii false si acum te dai rotunda.Sunteti prea marunti si retardati ,ma uit in jos si ametesc.Doi infractori ,doi ciorditori .Latul se strange si dati din colt in colt ..Acel Bogdan este echilibrat si un om normal ,pe cand boarfa se agata de orice fir de par ,poate unii la fel de limitati cred toate balivernele spuse de ea . :no2  :pepsi

Postat

AM facebookul liber si poate vedea oricine prietenii ,postarile si comentariile .Nu umblu cu cioara vopsita ca Bianca Radu .A draku acum e discreta ! De fapt nu mai are ce sa arate ,si nu are cine sa vada .O cunoaste lumea si e suficient numele ei sa provoace scarba..Eu am familie ,iubita ,prieteni ,job ,bani ,masini si sanatate .Boarfa nimic ,sta ascunsa intre patru pereti si face sex total neprotejat .Ce castiga azi sparge a doua zi si tot asa de sase ani .Nu are nimic .E tare in gura pe aici in speranta ca cineva o aude .A cazut de sus si nu se poate ridica ,oricum nu prin minciuni si falsuri.Se uita pe forum si constientizeaza ca este greu sa revina unde a fost .Din pacate nu mai este posibil .Apropo Lorena centrala este functionala si afara este primavara .Ai vazut-o pe iubita mea si sti unde locuiesc ,nu mai incerca sa strigi .Sti unde si cu cine am fost ieri ,mi-ai dat like pe facebook.

Postat

Sunt curios daca din puscarie poti sa mai scrii pe aici . :no2  :offtopic

Postat

Pisicule pune si tu Cristina Aquilera ,,hurt'' dedicatie de la mine pentru curva .II place la nebunie ,acum doua saptamani a ascultat-o de sapte ori in masina la mine .MULTUMESC  :laugh2  :laugh2

Postat

Draga Dobre,

Raluka ,taci in pula mea de zdreanta ! Ai povestit odata trecutul tau si am inteles ,ceilalti nu stiu de la mine .Stai cuminte unde esti ca sa fie bine. :atm  :atm

Postat

AM facebookul liber si poate vedea oricine prietenii ,postarile si comentariile .Nu umblu cu cioara vopsita ca Bianca Radu .A draku acum e discreta ! De fapt nu mai are ce sa arate ,si nu are cine sa vada .O cunoaste lumea si e suficient numele ei sa provoace scarba..Eu am familie ,iubita ,prieteni ,job ,bani ,masini si sanatate .Boarfa nimic ,sta ascunsa intre patru pereti si face sex total neprotejat .Ce castiga azi sparge a doua zi si tot asa de sase ani .Nu are nimic .E tare in gura pe aici in speranta ca cineva o aude .A cazut de sus si nu se poate ridica ,oricum nu prin minciuni si falsuri.Se uita pe forum si constientizeaza ca este greu sa revina unde a fost .Din pacate nu mai este posibil .Apropo Lorena centrala este functionala si afara este primavara .Ai vazut-o pe iubita mea si sti unde locuiesc ,nu mai incerca sa strigi .Sti unde si cu cine am fost ieri ,mi-ai dat like pe facebook.

Ia posteaza jegule penal facebook-ul meu aici,ca zici ca ti-am dat like,muritor de foame si mancator de kk ce esti.

Postat

Ia posteaza jegule penal facebook-ul meu aici,ca zici ca ti-am dat like,muritor de foame si mancator de kk ce esti.

Minciunica ,ai o adresa falsa ca si tine de pe care vorbesti cu mine pe facebook .Binenteles cu poze false ,important este ca vorbim aici si pe facebook .La telefon ti-ai dat seama ca o comiti si iti faci rau  :rax2  :rax2

Postat

Care dintre adrese ,ai vreo patru  ?  :laugh2  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...