alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Martie 3, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Martie 3, 2016 Dobre, nu te lasa cotropit de dusmanii bikutzei, eu cred in tine, si nu are cum sa fie asa cum zic ei. Balconul nu este locul tau de odihna, poti mai bine de atat, Eu cred ca santul ti s-ar potrivi mai bine, alaturi de bikutz sa va iubiti in el in noroi 5
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 3, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 3, 2016 Ia posteaza jegule penal facebook-ul meu aici,ca zici ca ti-am dat like,muritor de foame si mancator de kk ce esti.Ai Universul Rece ,Byanca Bycu .... si inca doua de pe care vb aproape zilnic .Termina cu circul si minciuna
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 3, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 3, 2016 Dobre, nu te lasa cotropit de dusmanii bikutzei, eu cred in tine, si nu are cum sa fie asa cum zic ei. Balconul nu este locul tau de odihna, poti mai bine de atat, Eu cred ca santul ti s-ar potrivi mai bine, alaturi de bikutz sa va iubiti in el in noroiAm unde ,si cu ce ,probabil ca tu nu ai asa ceva .Daca ai succes ,multumesc pentru grija ce mi-o porti ....
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 3, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 3, 2016 Dobre, nu te lasa cotropit de dusmanii bikutzei, eu cred in tine, si nu are cum sa fie asa cum zic ei. Balconul nu este locul tau de odihna, poti mai bine de atat, Eu cred ca santul ti s-ar potrivi mai bine, alaturi de bikutz sa va iubiti in el in noroiMultumesc ,nu au cum sa ma cotropeasca .Cu zdreanda acum trei saptamani m-am iubit in cada mea cu jacuzzi Poti sa o intrebi
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 3, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 3, 2016 3 0 pentru nenea DobreNenea ,sunt cu vreo luna mai vechi pe aci .Te inteleg ,te rog mai mult curaj ,esti cam zgacit la cuvinte
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 3, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 3, 2016 Pentru Bikutz din partea lu' Danutz ! Acum trei saptamani in audi a 6 ,sti ce zic . 2
lorenna10 Reputație: 1547 Postat Martie 3, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 3, 2016
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 3, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 3, 2016 images-1.jpegAha ziceai tu ca il prostesti pe Ionut sa faca un credit de 800 de euro.Doar eram langa tine cand ai vb la telefon cu el.Si exact un opel corsa vroiai .Bravo ,acum iar it rupe curu doua luni neprotejat.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 3, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 3, 2016 Uite un exemplu :.A 16 -mașină a ta în trei ani pe care ai cumpărat -o cu 3700 de euro și ai vândut -o după 4 luni cu 900 de euro. Și exemplele pot continua .O parte din mașini ai poze la tine pe facebook .Dar ăla real. 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 3, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 3, 2016 Dacă vrei Îți pun și poza cu tine la volan.Ai pe WatsApp 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 3, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 3, 2016 Atentie Bianca Radu ,urmeaza uraganul ! Te rog nu mai mintii ,iti faci rau. 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 3, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 3, 2016 Vezi ca am salvat toate mesajele si pozele ,nu incerca sa le stergi.Pozele de la tine de pe facebook si mesajele plus inregistrarile .dar asta vorbim de luni in colo .Sti ca luni trebuie sa te prezinti la judecatorie ? Te rog sa nu uiiti iar ,se va judeca in lipsa .
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 3, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 3, 2016 Lorena a invatat sa gateasca .Asta seara ia facut ciorba de sub burta lu'Ionut .Victor este de noapte si va rog sa nu-i spuneti
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 3, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 3, 2016 Acum cateva zile boarfa intreba ; care Ionut ?,care Victor ? eu stiu si am poze cu ei .In curand vor intra si alte persoane , o sa-i fac vedete. O sa vezi Pisicule multe lucruri interesante .Unele chiar despre tine .Fereste-te Jonny23 e periculos dar la fel de dement ca si Lorenna. 1
leanasicostel Reputație: -122 Postat Martie 4, 2016 Postat Martie 4, 2016 Numai gura e de tine si nu ai nimic.Uraganul ala se tot amana cand de fapt nu exista. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2016 Postat Martie 4, 2016 https://media1.giphy.com/media/PggnYZMqCuVPi/200.gif
lorenna10 Reputație: 1547 Postat Martie 4, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 4, 2016 Domnilor, azi sunt disponibilă intre orele 12-18. Ca servicii...100 lei fin, 200 lei ora, oral nep, normal protejat. Ca fantezii..cunni, 69, annilingus din partea domnilor. Discretie si igiena maxima. Nu răspund la nr privat si va rog sunați doar la primul tel din titlu..0724.838.617...Si doar in intervalul orar afisat de mine. Va astept.
leanasicostel Reputație: -122 Postat Martie 4, 2016 Postat Martie 4, 2016 mai pune o poza cu tine.Dupa atat scandal vrem sa te vedem cum mai esti.Ultima data ai pus poze cand te gaureau baietii neprotejat.Pune o poza cu pizda ta.
bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 4, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 4, 2016 Asta inseamna sa fii mafiot
bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 4, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 4, 2016 Văz ca îmi urmaresti facebookul.E bine sa ști ca te caut.Am tras o basina
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 4, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 4, 2016 mai pune o poza cu tine.Dupa atat scandal vrem sa te vedem cum mai esti.Ultima data ai pus poze cand te gaureau baietii neprotejat.Pune o poza cu pizda ta.uite aici , una recenta și reala
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 4, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 4, 2016 Poze făcute aseara 1
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Martie 4, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 4, 2016 sa iti fie de bine dobre, ai scapat de data asta de pita cu pateu servita pe balcon 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum