lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 4, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 4, 2016 Aseara am avut chef sa radem de un frustrat..poze,dovezi,inregistrari..
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 4, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 4, 2016 sa iti fie de bine dobre, ai scapat de data asta de pita cu pateu servita pe balcon Tot cu burta goala a adormit,pe balcon cu borcanul la cap.Saracul...ar fi vrut el..dar eu ma kk pe el..si el se bucura
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Martie 4, 2016 Postat Martie 4, 2016 Dobre a adormit cu burta goala si tu cu curul plin. Scorul 1-1 2
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 4, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 4, 2016 Da..dar mie mi-a placut.Ma gandesc,cum sa te ia somnul cu stomacul gol?
czr Reputație: 45 Postat Martie 4, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 4, 2016 Dobre a adormit cu burta goala si tu cu curul plin. Scorul 1-1 hahahahaha bine spus...nici ea nu e fraera de ieri de azi...mai pune si poze cand ii rupe ala curu....huuuuuoo 1 2
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Martie 4, 2016 Postat Martie 4, 2016 Da..dar mie mi-a placut.Ma gandesc,cum sa te ia somnul cu stomacul gol? Am vorbit cu Dobre, a zis ca nu mai mananca seara, este la regim 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Martie 4, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Martie 4, 2016 eu tot nu inteleg de ce nu va impacati. va potriviti de minune 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2016 Postat Martie 4, 2016 eu tot nu inteleg de ce nu va impacati. va potriviti de minuneCam dificil, trebuie sa invete Dobre sa gateasca, sa faca curat, sa duca gunoiul, etc...
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Martie 4, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Martie 4, 2016 Ce bucatarie infecta, atata ai putut la 35 de ani sa faci cu pizda ta? 5
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Martie 4, 2016 Postat Martie 4, 2016 Ce bucatarie infecta, atata ai putut la 35 de ani sa faci cu pizda ta? Sta cu chirie In 2-3-4-5 ...ani isi ia casa ei, asa spunea acum vreo 2-3 ani pe aici 1
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 4, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 4, 2016
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 4, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 4, 2016 Sta cu chirie In 2-3-4-5 ...ani isi ia casa ei, asa spunea acum vreo 2-3 ani pe aici Isi ia pe draku ,nu are nici chiloti in cur .Minte si cand respira ,ii place pula mare .Pentru asta traieste , Si chiria o plateste jumate Ionut ,jumate Victor ..
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 4, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 4, 2016 Tot cu burta goala a adormit,pe balcon cu borcanul la cap.Saracul...ar fi vrut el..dar eu ma kk pe el..si el se bucuraSa fi tu a draku daca nu pui toata poza cu mine ,nu decat degetul ala .Ai facut ciorba de burta si nu mi-a placut..
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 4, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 4, 2016 Cam dificil, trebuie sa invete Dobre sa gateasca, sa faca curat, sa duca gunoiul, etc...Pai cine crezi ca gateste ,Lorena face decat poze langa oala cu mancare .Nu ne potrivim chiar deloc
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 4, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 4, 2016 eu tot nu inteleg de ce nu va impacati. va potriviti de minuneEa cu paznicii ei ,eu cu iubita mea .Totusi am prioritate si ma duc sa-i rup gaozu cand am chef .. 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 4, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 4, 2016 Da..dar mie mi-a placut.Ma gandesc,cum sa te ia somnul cu stomacul gol?Pai nu a fost buna ciorba si am plecat sa mananc in oras .Tu manaci si dude de foame ,ai stomacul sanatos
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 4, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 4, 2016 sa iti fie de bine dobre, ai scapat de data asta de pita cu pateu servita pe balconTare prost esti ! Vrei trafic dar nu intelegi nimic...ai un misto expirat si limitat
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 4, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 4, 2016 Tot cu burta goala a adormit,pe balcon cu borcanul la cap.Saracul...ar fi vrut el..dar eu ma kk pe el..si el se bucuraPrapadito ,astazi am spart vreo1000 de lei sti bine .Esti vai mortii tai ,taci draku zdreanta perversa Cand plm dai petrecera aia de inaugurare ,Doar iti iei camera de bicicleta Asa te laudai asta vara pe aci .eU TREBUIA SA MOR DE NU STIU CE ,SA MA EXECUTE SILIT ,SI TU SA DAI PETRECERE IN APARTAMENTUL CUMPARAT DUPA SASE ANI DE CURVARIE ,VRABIA MALAI VISEAZA ,SI PROSTU MOARE DE GRIJA ALTUIA.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2016 Postat Martie 4, 2016 Cre'că e mândru fii-tu de tine Biķuț Mai ales când postezi poze dupe telefon Vaaaaaiii pulile noastre Peeseu : rău arată ciorba aia 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2016 Postat Martie 4, 2016 Curvăsărie .... in pula meeeeaaa 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 4, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 4, 2016 Te uiti la poze cu mancare ,cu telefoane ,cu laptopuri ,cu masini si iti curg balele .Ai avut asa ceva dar a zburat puiul cu ata ,a fost odata .Acum iti place pula ,faci neprotejat cu toti de placere si cu asta o sa ramai.Te uiti la mine pe facebook si culegi informatii pe unde si cu cine sunt ,apoi plangi ca proasta si te oftici .Hai sictir si mars la pula .Esti tare in gura aici ,si de fapt esti vai de capul tau ..gasesti cate un prost sa-ti plateasca chiria .Oare pana cand ??? Sunt curios cat mai faci aceasta meserie de placere ,apoi stiu ce urmeaza..
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 4, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 4, 2016 Cre'că e mândru fii-tu de tine Biķuț Mai ales când postezi poze dupe telefon Vaaaaaiii pulile noastre Peeseu : rău arată ciorba aiaA vrut sa-mi faca o surpriza si mi-am bagat pula in ea
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 4, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 4, 2016 Curvăsărie .... in pula meeeeaaaBine ma ,am emotii
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2016 Postat Martie 4, 2016 Bine ma ,am emotii bagă şi tu o sută
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 4, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 4, 2016 Boarfa spune ca o hartuiesc ,dar este disperata dupa mine .Am blocat-o peste tot .Ma suna de pe toate numerele posibile si la ore nepotivite.Nu stiu de unde mama draku mi-a aflat iar nr de telefon
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum