indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 6, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 6, 2016 sa iti fie de bine dobre, ai scapat de data asta de pita cu pateu servita pe balcon
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 6, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 6, 2016 Ce bucatarie infecta, atata ai putut la 35 de ani sa faci cu pizda ta?In bucataria inchiriata are un singur scaun si ala rupt si doua pahare cumparate de mine Si vezi ca peste o luna implineste 38 de ani ,Vai de curu ei
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 6, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 6, 2016 ce tarfa penala....are asta toate bolile posibile si o trage cu toti nespalatii....bleak pulea se mai duce la ea:))Anul trecut o belea in gaoz neprotejat si verisorul ei ,in timp ce copilu era afara si astepta sa termine mama lucrarea in familie.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 6, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 6, 2016 Cam dificil, trebuie sa invete Dobre sa gateasca, sa faca curat, sa duca gunoiul, etc...Stiu aceste lucruri si chiar imi place sa le fac ,dar nu pentru boarfa ordinara
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Martie 6, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 6, 2016 ce se mai aude astazi
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 6, 2016 Postat Martie 6, 2016 ce se mai aude astaziCre'că dobre e cu Bikuț la therme 2
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 6, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 6, 2016 Cre'că dobre e cu Bikuț la thermeDacă te beși în cadă (sau copaie, după caz), se numește că ai jacuzzi...? 1 2
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 6, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 6, 2016 ce se mai aude astazi Nimic deosebit , aștept întrebări !
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 6, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 6, 2016 Cre'că dobre e cu Bikuț la therme Sunt la Therme dar nu cu zdreanta.Sunt cu iubita mea.Cine pulpele noastre iese cu curva în oraș ? Arata naspa și face și crize de gelozie , dacă nu aI nervii tari sigur îi rupi dinții.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 6, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 6, 2016 Dacă te beși în cadă (sau copaie, după caz), se numește că ai jacuzzi...?Exact eu chiar am jacuzzi acasă ? Dar boarfa are o albie înfundata .
lorenna10 Reputație: 1547 Postat Martie 7, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 7, 2016 Domnilor, ma găsiți la primul nr de telefon din titlu...0724.838.617. Ca servicii ...100 lei fin...oral nep, normalul protejat. Cunni, 69, annilingus din partea domnilor. Ca program...luni-vineri 10-20. Va astept. 2
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Domnilor, ma găsiți la primul nr de telefon din titlu...0724.838.617. Ca servicii ...100 lei fin...oral nep, normalul protejat. Cunni, 69, annilingus din partea domnilor. Ca program...luni-vineri 10-20. Va astept.Huuo , când ne arăți și noua cazierul tău. Mandatul precum ca plătești pensia alimentara și analizele la cap.
leanasicostel Reputație: -122 Postat Martie 7, 2016 Postat Martie 7, 2016 Azi nu era infatisare la tribunal?cum a decurs?
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Azi nu era infatisare la tribunal?cum a decurs?La ora 13 , cred ca o sa decurgă normal.Vă țin la curent .Mulțumesc.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2016 Postat Martie 7, 2016 La ora 13 , cred ca o sa decurgă normal.Vă țin la curent .Mulțumesc.Nu uita sa inregistrezi, sa pui pozele aici ! :laugh2
bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 7, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 7, 2016 La ora 13 , cred ca o sa decurgă normal.Vă țin la curent .Mulțumesc.Sa te duci imbracat asa si sa-ti iei borcanul cu pisat la tine.Multumesc.Poate imi dai garantia,jegosule! 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Sa te duci imbracat asa si sa-ti iei borcanul cu pisat la tine.Multumesc.Poate imi dai garantia,jegosule! sa-ți fut rasa matii infractorule , stai relaxat tu urmezi
bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 7, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 7, 2016 sa-ți fut rasa matii infractorule , stai relaxat tu urmeziSa te speli ca mirosi a sconcs,te faci de ras acolo.Vb frumos,ca-mi bag pl in ma-ta aia curva si betiva
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Ti-Am zis sa vi am strâns câteva monede de 5 bani.Când vi Îți dau și papara
bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 7, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 7, 2016 Ti-Am zis sa vi am strâns câteva monede de 5 bani.Când vi Îți dau și paparaMars in pl mea!Pentru mine ramai un sclav,eu sef in casa ta si tu maimuta pe balcon.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Sa te speli ca mirosi a sconcs,te faci de ras acolo.Vb frumos,ca-mi bag pl in ma-ta aia curva si betivaSa vi sa iti dau garanția 😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2016 Postat Martie 7, 2016 Sa vi sa iti dau garanția Mister Dobre, Esti inepuizabil, de unde atita energie ? Oi fi tu indestructibil dar : - ne cam termini pe toti cu povestea asta pe aici si ne scoti din calm - nu prea stai bine la capitolul comunicare, vezi PM urile mele care erau serioase, parol ! - ai viata ta, bucura-te de ea si de femeia din viata ta Sanatate si numai bine ! 2 4
bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 7, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 7, 2016 Care femeie?E satul de laba,pe balcon,pe muzica Mariei Tanase
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Care femeie?E satul de laba,pe balcon,pe muzica Mariei TanaseTaci boarfa , iar ai rămas blocată ?
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Care femeie?E satul de laba,pe balcon,pe muzica Mariei TanaseO cheamă Raluca și o fut în toate gaurile
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum