indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Mister Dobre, Esti inepuizabil, de unde atita energie ? Oi fi tu indestructibil dar : - ne cam termini pe toti cu povestea asta pe aici si ne scoti din calm - nu prea stai bine la capitolul comunicare, vezi PM urile mele care erau serioase, parol ! - ai viata ta, bucura-te de ea si de femeia din viata ta Sanatate si numai bine ! Mulțumesc asemenea , sa fi iubit.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Lorena iar ești cu curs plin ? Lași , oamenii sa te aștepte !ești băgată în cărți rău , ai grija ca data viitoare te aduce cu mandat.Cum justifici lipsa ta de la tribunal ? Ti-am spus tribunalul este altceva decât forumul și cu siguranță vei da socoteala în fata legii.
Administrator pisicuts Reputație: 114440 Postat Martie 7, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 7, 2016 Lorena iar ești cu curs plin ? Lași , oamenii sa te aștepte !ești băgată în cărți rău , ai grija ca data viitoare te aduce cu mandat.Cum justifici lipsa ta de la tribunal ? Ti-am spus tribunalul este altceva decât forumul și cu siguranță vei da socoteala în fata legii. tribunalul s-a mutat aici pe topic. Asteptam citatia scanata aici dobre...... 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 tribunalul s-a mutat aici pe topic. Asteptam citatia scanata aici dobre......Cu siguranță Pisicule , ști ca eu lucrez curat . 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Data viitoare infractoare va fi adusa cu cătușe la mâini și voi avea grija sa vina și televiziunile sa filmeze.La fel și complicele ei Bogdan.
bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 7, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 7, 2016 De ce nu faceti o emisiune tv,"Dobre,Lazarus si borcanul cu pisat"? 2
bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 7, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 7, 2016 Cu siguranță Pisicule , ști ca eu lucrez curat .Ca sa fii curat,trebuie sa te speli si apa e uda,stii ce zic,nu?
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 7, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 7, 2016 Domnilor, va rog nu luati in seama aberațiile frustratului de Dobre care de cand m.Am despărțit de el de 1 an jumate nu face altceva decat sa ma hartuiasca pe forumul asta si sa ma denigreze de ciuda ca nu ma intorc la el. Este doar un labagiu trist frustrat care doarme in propria casa pe balcon si traieste din mila chiriașilor cărora le.a închiriat apt. Nu vrea sub nici o forma sa înțeleagă ca nu ma mai întorc la el si pt asta mănâncă atâta kk pe forum si ma calomniază. Toți am avut in viata relatii care nu au mers dar nimeni nu a hărțuit pe nimeni si nimeni nu a amenintAt pe nimeni. Numai dobre de un an jumate se chinuie pe acest forum sa ma denigreze din lipsa de ocupație si ciuda. Nu isi da seama cat este de penibil cat se agita pt mine, pt o femeie care nu da un scuipat pe el. Repet inca o data serviciile si programul...100 lei fin, oral neprotejat, normalul protejat. Cunni, 69, annilingus din partea domnilor. Ma găsiți de luni pana vineri la primul număr din titlu..0724.838.617., intre orele 10-20. Va astept si va doresc o saptamana minunata. 2
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 7, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 7, 2016 Data viitoare infractoare va fi adusa cu cătușe la mâini și voi avea grija sa vina și televiziunile sa filmeze.La fel și complicele ei Bogdan. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2016 Postat Martie 7, 2016 Asteptam opinia lu' Mircea Badea si Mihai Gadea ! 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Domnilor, va rog nu luati in seama aberațiile frustratului de Dobre care de cand m.Am despărțit de el de 1 an jumate nu face altceva decat sa ma hartuiasca pe forumul asta si sa ma denigreze de ciuda ca nu ma intorc la el. Este doar un labagiu trist frustrat care doarme in propria casa pe balcon si traieste din mila chiriașilor cărora le.a închiriat apt. Nu vrea sub nici o forma sa înțeleagă ca nu ma mai întorc la el si pt asta mănâncă atâta kk pe forum si ma calomniază. Toți am avut in viata relatii care nu au mers dar nimeni nu a hărțuit pe nimeni si nimeni nu a amenintAt pe nimeni. Numai dobre de un an jumate se chinuie pe acest forum sa ma denigreze din lipsa de ocupație si ciuda. Nu isi da seama cat este de penibil cat se agita pt mine, pt o femeie care nu da un scuipat pe el. Repet inca o data serviciile si programul...100 lei fin, oral neprotejat, normalul protejat. Cunni, 69, annilingus din partea domnilor. Ma găsiți de luni pana vineri la primul număr din titlu..0724.838.617., intre orele 10-20. Va astept si va doresc o saptamana minunata.Acum câteva zile minteai ca ne vedem la tribunal!De ce nu ai venit ? Ti-am spus ca degeaba dai curu si bani la avocați pentru ca nu te poate scăpa nimeni.Zilele tale de libertate sunt numărate. Posibil sa nu te apuce oul roșu în libertate.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Domnilor nu va lăsați păcăliți de curva suprema , Lorena face în continuare sex total neprotejat si niciodata nu a respectat clienții sau programul.Acum o sa vin și cu contractul meu de închiriere sa vedeți unde și de când locuiesc acolo și cu cel al unuia dintre chiriasii mei.
bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 7, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 7, 2016 Sa pui o poza si cu borcanul
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Sa pui o poza si cu borcanulTaci boarfa mincinoasa .
bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 7, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 7, 2016 Labagiu balconist pe muzica Mariei Tanase
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Nu rezolvați problemele penale cu pozele mele . Sunteți în cacat pana la gat.O sa caut la prietenul tău poze și filmulete când tu ascultai muzica antica și erai mort de beat.Au scris colegii tai de apartament o hârtie pe care scria ..milogul "
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 7, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 7, 2016 Dobre e forțăAm zis
bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 7, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 7, 2016 Nu rezolvați problemele penale cu pozele mele . Sunteți în cacat pana la gat.O sa caut la prietenul tău poze și filmulete când tu ascultai muzica antica și erai mort de beat.Au scris colegii tai de apartament o hârtie pe care scria ..milogul "Oralul il faci cu finalizare in gura?
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Labagiu balconist pe muzica Mariei Tanase Te pisam în gaz de la un metru și mă slobozozesc pe fata lu buboasa aia .Sperma face bine la ten.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Oralul il faci cu finalizare in gura?finalizare pe fata lu buboasa aia de Raluca
bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 7, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 7, 2016 Te pisam în gaz de la un metru și mă slobozozesc pe fata lu buboasa aia .Sperma face bine la ten.Esti doar un sclav in casa lui,trist si fara nici o bucurie
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Labagiu balconist pe muzica Mariei TanaseSugi pula furaciosule ordinar
bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 7, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 7, 2016 Sugi pula furaciosule ordinarUn sclav trist,fara familie,un tata pe care-l refuza si propriul copil,un labagiu infect de care fug toate femeile,asta esti
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Esti doar un sclav in casa lui,trist si fara nici o bucurieHabar nu ai care este diferența dintre proprietar și chiriaș. Tu ești un simplu chiriaș ciordit. Am multe realizări în comparație cu un distrus ca tine , un milog care fumează bea de la prieteni.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum