Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:...
Postat

Pentru lupta in genunchi , zdreanta ordinara !  :laugh2

Tu scrii,tu razi.Vai de capul tau ala prost si plin cu cacat

• Oras:pe forum
Postat

Tu scrii,tu razi.Vai de capul tau ala prost si plin cu cacat

Voi scrieti cu schimbul de pe contul asta dar in zadar ,eu rad de disperarea voastra ,sti ce zic.Basinosilor ,nu va mai tin supapele  :laugh2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Voi scrieti cu schimbul de pe contul asta dar in zadar ,eu rad de disperarea voastra ,sti ce zic.Basinosilor ,nu va mai tin supapele  :laugh2

Dobre,ma primesti pe la tine,sa vad unde dormi?

• Like 2
Postat

Sa ma fut in mortii ma-tii ca te-a cacat asa prost.Mai bine te avorta,scapa lumea de un dement

Tu esti facut din laba trista si aruncat la colt de gard .Te-a gasit  o veverita si infiat .Se vede ca ai  fost crescut numai cu ghinda . :laugh2

Postat

Maine ma uit in agenda si te contactez ,mai asteapta si altele tot la fel de curioase ca tine .totusi cred ca fac o exceptie pentru tine ca doar ne cunoastem de ceva vreme

Vizitator
Postat

Maine ma uit in agenda si te contactez ,mai asteapta si altele tot la fel de curioase ca tine .totusi cred ca fac o exceptie pentru tine ca doar ne cunoastem de ceva vreme

Imi lasi p.m !

Postat

Pe balcon,cu borcanul de pisat la cap.O sa te umpli pe pantofi de cacat de caine si nu o sa-ti mai iasa mirosul de pisat din haine indiferent cu ce le speli.Eu zic sa-ti vezi de treaba ta,sconcsul e mic copil pe langa jegosul asta

Postat

Pe balcon,cu borcanul de pisat la cap.O sa te umpli pe pantofi de cacat de caine si nu o sa-ti mai iasa mirosul de pisat din haine indiferent cu ce le speli.Eu zic sa-ti vezi de treaba ta,sconcsul e mic copil pe langa jegosul asta

Incercati alt repertoriu .PLEACE ,sunteti expirati ,nu va asculta si crede nimeni NEVER 

Postat

Tu esti facut din laba trista si aruncat la colt de gard .Te-a gasit  o veverita si infiat .Se vede ca ai  fost crescut numai cu ghinda . :laugh2

Tu ai fost facut din laba si carat de o musca la ma-ta in pizda.

Vizitator
Postat

Ma duc in vizita sa rezolv miaterul borcanului! Animalele imi plac,nu ma deranjeaza mizeria lasata de ele..!

Vizitator
Postat

...la alcool

Daca poate sa duca...=))

Postat

Ma duc in vizita sa rezolv miaterul borcanului! Animalele imi plac,nu ma deranjeaza mizeria lasata de ele..!

O femeie cu atitudine si hotarata ,te rog sa ceri aprobare de la  motan ,nu vreau probleme .Din pacate acolo au stat niste animale cu doua picioare si a trebuit vreo trei zile unei femei sa rineasca dupa ele .Acum e ok si miroase a primavara

Postat

Cat o mai poate saracul..ca are ciroza

ASA SPUNE A SI BOARFA EXPIRATA ACU VREUN An DAR ,DOCTORII SPUN CA SUNT BETON .Pe proba ingrop trei ca tine deRbedeule .

Vizitator
Postat

Dobre,esti nebun...rad de o ora singura..! =))

Postat

Daca poate sa duca... =))

Consum alcool in cantitati mici si ocazional ,jobul si ambitia nu -mi permit. :no2 La nevoie beau cat poate sa bea un bou apa  :laugh2

Postat

ASA SPUNE A SI BOARFA EXPIRATA ACU VREUN An DAR ,DOCTORII SPUN CA SUNT BETON .Pe proba ingrop trei ca tine deRbedeule .

BETON o sa fie pe tine..aprox o tona.si tu la 3 m sub

Postat

Consum alcool in cantitati mici si ocazional ,jobul si ambitia nu -mi permit. :no2 La nevoie beau cat poate sa bea un bou apa  :laugh2

...pana te pisi pe tine

Vizitator
Postat

...pana te pisi pe tine

Are borcan de 5 litri...=))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...