bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 7, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 7, 2016 Pentru lupta in genunchi , zdreanta ordinara ! Tu scrii,tu razi.Vai de capul tau ala prost si plin cu cacat
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Tu scrii,tu razi.Vai de capul tau ala prost si plin cu cacatVoi scrieti cu schimbul de pe contul asta dar in zadar ,eu rad de disperarea voastra ,sti ce zic.Basinosilor ,nu va mai tin supapele
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2016 Postat Martie 7, 2016 Voi scrieti cu schimbul de pe contul asta dar in zadar ,eu rad de disperarea voastra ,sti ce zic.Basinosilor ,nu va mai tin supapele Dobre,ma primesti pe la tine,sa vad unde dormi? 2
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Sa ma fut in mortii ma-tii ca te-a cacat asa prost.Mai bine te avorta,scapa lumea de un dementTu esti facut din laba trista si aruncat la colt de gard .Te-a gasit o veverita si infiat .Se vede ca ai fost crescut numai cu ghinda .
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Dobre,ma primesti pe la tine,sa vad unde dormi?Da pasa ,cu mare drag ,mai ales acum ca nu activezi
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Dobre,ma primesti pe la tine,sa vad unde dormi?Maine ma uit in agenda si te contactez ,mai asteapta si altele tot la fel de curioase ca tine .totusi cred ca fac o exceptie pentru tine ca doar ne cunoastem de ceva vreme
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2016 Postat Martie 7, 2016 Maine ma uit in agenda si te contactez ,mai asteapta si altele tot la fel de curioase ca tine .totusi cred ca fac o exceptie pentru tine ca doar ne cunoastem de ceva vremeImi lasi p.m !
bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 7, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 7, 2016 Dobre,ma primesti pe la tine,sa vad unde dormi?Pe balcon,cu borcanul de pisat la cap.O sa te umpli pe pantofi de cacat de caine si nu o sa-ti mai iasa mirosul de pisat din haine indiferent cu ce le speli.Eu zic sa-ti vezi de treaba ta,sconcsul e mic copil pe langa jegosul asta
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Imi lasi p.m !Am nelimitat ,nu-mi place p.m.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Pe balcon,cu borcanul de pisat la cap.O sa te umpli pe pantofi de cacat de caine si nu o sa-ti mai iasa mirosul de pisat din haine indiferent cu ce le speli.Eu zic sa-ti vezi de treaba ta,sconcsul e mic copil pe langa jegosul astaIncercati alt repertoriu .PLEACE ,sunteti expirati ,nu va asculta si crede nimeni NEVER
bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 7, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 7, 2016 Tu esti facut din laba trista si aruncat la colt de gard .Te-a gasit o veverita si infiat .Se vede ca ai fost crescut numai cu ghinda . Tu ai fost facut din laba si carat de o musca la ma-ta in pizda.
bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 7, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 7, 2016 Am nelimitat ,nu-mi place p.m....la alcool
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2016 Postat Martie 7, 2016 Pe balcon,cu borcanul de pisat la cap.O sa te umpli pe pantofi de cacat de caine si nu o sa-ti mai iasa mirosul de pisat din haine indiferent cu ce le speli.Eu zic sa-ti vezi de treaba ta,sconcsul e mic copil pe langa jegosul astaMa duc in vizita sa rezolv miaterul borcanului! Animalele imi plac,nu ma deranjeaza mizeria lasata de ele..!
bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 7, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 7, 2016 Daca poate sa duca...Cat o mai poate saracul..ca are ciroza
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Ma duc in vizita sa rezolv miaterul borcanului! Animalele imi plac,nu ma deranjeaza mizeria lasata de ele..!O femeie cu atitudine si hotarata ,te rog sa ceri aprobare de la motan ,nu vreau probleme .Din pacate acolo au stat niste animale cu doua picioare si a trebuit vreo trei zile unei femei sa rineasca dupa ele .Acum e ok si miroase a primavara
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Cat o mai poate saracul..ca are cirozaASA SPUNE A SI BOARFA EXPIRATA ACU VREUN An DAR ,DOCTORII SPUN CA SUNT BETON .Pe proba ingrop trei ca tine deRbedeule .
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2016 Postat Martie 7, 2016 Dobre,esti nebun...rad de o ora singura..!
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Daca poate sa duca... Consum alcool in cantitati mici si ocazional ,jobul si ambitia nu -mi permit. La nevoie beau cat poate sa bea un bou apa
bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 7, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 7, 2016 ASA SPUNE A SI BOARFA EXPIRATA ACU VREUN An DAR ,DOCTORII SPUN CA SUNT BETON .Pe proba ingrop trei ca tine deRbedeule .BETON o sa fie pe tine..aprox o tona.si tu la 3 m sub
bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 7, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 7, 2016 Consum alcool in cantitati mici si ocazional ,jobul si ambitia nu -mi permit. La nevoie beau cat poate sa bea un bou apa ...pana te pisi pe tine
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Dobre,esti nebun...rad de o ora singura..! Stai linistita nu esti prima care imi spune ca sunt nebun ,dar putem rade impreuna .
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 ...pana te pisi pe tineSau in curu ala al tau larg cat teava de doi toli
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2016 Postat Martie 7, 2016 ...pana te pisi pe tineAre borcan de 5 litri...
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 ...pana te pisi pe tineIn Boston la tine se zici ,,te pisi pe tini ''
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum