bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 7, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 7, 2016 Dobre,esti nebun...rad de o ora singura..! Dobre,esti nebun...rad de o ora singura..! Nu-l baga in seama,ca nu mai scapi de prost.Asta nu stie de gluma,a fost tinut inchis in casa pana la 18 ani si acum cand vede pizda zice ca e de mancare
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Are borcan de 5 litri... Am si de 25 ,ala de varrza nu-i problema .Daca beau multa bere e nevoie de spatiu
bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 7, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 7, 2016 Are borcan de 5 litri...Are da-l drak..dar nu prea il varsa,pute in toata casa..
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Nu-l baga in seama,ca nu mai scapi de prost.Asta nu stie de gluma,a fost tinut inchis in casa pana la 18 ani si acum cand vede pizda zice ca e de mancareTu cand ai venit in capitala ai sarit peste linia de tramvai sa nu te curentezi
bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 7, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 7, 2016 Am si de 25 ,ala de varrza nu-i problema .Daca beau multa bere e nevoie de spatiu Ce comic esti..ma pis pe tine de ras..
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Are da-l drak..dar nu prea il varsa,pute in toata casa..date draku de gaozar tu mirosi a tuica si in poza din buletin
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Ce comic esti..ma pis pe tine de ras..Vezi sa nu iei foc .Daca nu te ard eu ,fraiere si in cur si peste tot
bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 7, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 7, 2016 Tu cand ai venit in capitala ai sarit peste linia de tramvai sa nu te curentezi ..am cautat mereu fraieri ca tine,sa fie sclavii mei pt bani si sa doarma pe balcon in timp ce eu imi fut femeia in patul lor si pe muzica lor..ce drak ma..chiara asa?
bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 7, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 7, 2016 Vezi sa nu iei foc .Daca nu te ard eu ,fraiere si in cur si peste totN-ai cu ce..basinosule.Toate femeile s-au pisat pe tine
bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 7, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 7, 2016 date draku de gaozar tu mirosi a tuica si in poza din buletin Poate...dar tu mirosi a pisat
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Are borcan de 5 litri... Vino tu cu unul ,lucrez si cu materialul clientului
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 ..am cautat mereu fraieri ca tine,sa fie sclavii mei pt bani si sa doarma pe balcon in timp ce eu imi fut femeia in patul lor si pe muzica lor..ce drak ma..chiara asa?Boarfa aia este femeia ta /?Cum draku de au futut la ea toti boschetarii prin Italia si tari sraine .Amice est chiar dobitoc
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 N-ai cu ce..basinosule.Toate femeile s-au pisat pe tineBianca ,taci in pula noastra din gura .Culca-te daca poti si ai cu cine.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Poate...dar tu mirosi a pisatCred ca s-a incurcat banda la magnetofon .Trebuie 20 de lovituri de bici sa se descurce
bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 7, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 7, 2016 Boarfa aia este femeia ta /?Cum draku de au futut la ea toti boschetarii prin Italia si tari sraine .Amice est chiar dobitocEu nu am amici prosti ca tine.Tu ai stat cu una care s-a slobozit tot Bucurestiul in ea si pe ea..tu vb sclavule?Cati ai pupat in pula?
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 ..am cautat mereu fraieri ca tine,sa fie sclavii mei pt bani si sa doarma pe balcon in timp ce eu imi fut femeia in patul lor si pe muzica lor..ce drak ma..chiara asa?Cacanaridis trezeste-te tu esti chiar masochist .Nu deti nimic ,deci esti un sclav pe plantatie .
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Eu nu am amici prosti ca tine.Tu ai stat cu una care s-a slobozit tot Bucurestiul in ea si pe ea..tu vb sclavule?Cati ai pupat in pula?Exact asa facea si Raluca prin Italia si era **spam editat** atunci .Chiar ea a povestit fraiere .Una din supararile Lorenei exact asta a fost ,faptul ca nu vroiam sa-i pup botul spurcat de toti .In schimb tu esti disperat sa ie limba in gura la curve
bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 7, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 7, 2016 Exact asa facea si Raluca prin Italia si era **spam editat** atunci .Chiar ea a povestit fraiere .Una din supararile Lorenei exact asta a fost ,faptul ca nu vroiam sa-i pup botul spurcat de toti .In schimb tu esti disperat sa ie limba in gura la curveDa ii dadeai limbi si mai iti curgea putin sloboz in gura,ramas de la altul?
antonio19 Reputație: 33 Postat Martie 7, 2016 Oras:Bucharest City Oras:Bucharest City Postat Martie 7, 2016 )))) bv Dobre
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Da ii dadeai limbi si mai iti curgea putin sloboz in gura,ramas de la altul?Recunosc dadeam si limbi ,dar nu ai vazut cand o beleam ,erai mort de beat
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 )))) bv Dobre
bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 7, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 7, 2016 Recunosc dadeam si limbi ,dar nu ai vazut cand o beleam ,erai mort de beat Bv ma!Esti si tu sincer o data.Intr-un mod indirect..ai recunoscut ca esti muist.Dai limbi unde baga altul pula
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 7, 2016 Da ii dadeai limbi si mai iti curgea putin sloboz in gura,ramas de la altul?Ii curgea sloboz de la altul ,dupa un gang bang spectaculos
bogdanboby Reputație: 38 Postat Martie 7, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 7, 2016 Daaaa.bv ma!vezi ca ne intelegem?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2016 Postat Martie 7, 2016 Bv ma!Esti si tu sincer o data.Intr-un mod indirect..ai recunoscut ca esti muist.Dai limbi unde baga altul pulaAsta se cam intampla la toate! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum