Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:...
Postat

Dobre,esti nebun...rad de o ora singura..! =))

Dobre,esti nebun...rad de o ora singura..! =))

Nu-l baga in seama,ca nu mai scapi de prost.Asta nu stie de gluma,a fost tinut inchis in casa pana la 18 ani si acum cand vede pizda zice ca e de mancare

• Oras:pe forum
Postat

Nu-l baga in seama,ca nu mai scapi de prost.Asta nu stie de gluma,a fost tinut inchis in casa pana la 18 ani si acum cand vede pizda zice ca e de mancare

Tu cand ai venit in capitala ai sarit peste linia de tramvai sa nu te curentezi  :laugh2

Postat

Am si de 25 ,ala de varrza nu-i problema .Daca beau multa bere e nevoie de spatiu  :laugh2

Ce comic esti..ma pis pe tine de ras..

Postat

Tu cand ai venit in capitala ai sarit peste linia de tramvai sa nu te curentezi  :laugh2

..am cautat mereu fraieri ca tine,sa fie sclavii mei pt bani si sa doarma pe balcon in timp ce eu imi fut femeia in patul lor si pe muzica lor..ce drak ma..chiara asa?

Postat

Vezi sa nu iei foc .Daca nu te ard eu ,fraiere si in cur si peste tot

N-ai cu ce..basinosule.Toate femeile s-au pisat pe tine

Postat

..am cautat mereu fraieri ca tine,sa fie sclavii mei pt bani si sa doarma pe balcon in timp ce eu imi fut femeia in patul lor si pe muzica lor..ce drak ma..chiara asa?

Boarfa aia este femeia ta /?Cum draku de au futut la ea toti boschetarii prin Italia si tari sraine .Amice est chiar dobitoc

Postat

Boarfa aia este femeia ta /?Cum draku de au futut la ea toti boschetarii prin Italia si tari sraine .Amice est chiar dobitoc

Eu nu am amici prosti ca tine.Tu ai stat cu una care s-a slobozit tot Bucurestiul in ea si pe ea..tu vb sclavule?Cati ai pupat in pula?

Postat

Cacanaridis trezeste-te tu esti chiar masochist .Nu deti nimic ,deci esti un sclav pe plantatie .

Postat

Eu nu am amici prosti ca tine.Tu ai stat cu una care s-a slobozit tot Bucurestiul in ea si pe ea..tu vb sclavule?Cati ai pupat in pula?

Exact asa facea si Raluca prin Italia si era **spam editat** atunci .Chiar ea a povestit fraiere .Una din supararile Lorenei exact asta a fost ,faptul ca nu vroiam sa-i pup botul spurcat de toti .In schimb tu esti disperat sa ie limba in gura la curve

Postat

Exact asa facea si Raluca prin Italia si era **spam editat** atunci .Chiar ea a povestit fraiere .Una din supararile Lorenei exact asta a fost ,faptul ca nu vroiam sa-i pup botul spurcat de toti .In schimb tu esti disperat sa ie limba in gura la curve

Da ii dadeai limbi si mai iti curgea putin sloboz in gura,ramas de la altul?

Postat

Recunosc dadeam si limbi ,dar nu ai vazut cand o beleam ,erai mort de beat 

Postat

Recunosc dadeam si limbi ,dar nu ai vazut cand o beleam ,erai mort de beat

Bv ma!Esti si tu sincer o data.Intr-un mod indirect..ai recunoscut ca esti muist.Dai limbi unde baga altul pula

Postat

Ii curgea sloboz de la altul ,dupa un gang bang spectaculos  :laugh2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bv ma!Esti si tu sincer o data.Intr-un mod indirect..ai recunoscut ca esti muist.Dai limbi unde baga altul pula

Asta se cam intampla la toate! :)

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...