Sari la conținut

Evelin 0785 972 634‬

Postări Recomandate

• Oras:Necunoscuta
Postat

Bună dimineața dragi mei. Sunt disponibila pt programări. 😘😘😘

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare, vin si eu cu o recenzie dupa o lunga pauza. Programarea am facut-o la telefon cu o confirmare inainte cu o jumatate de ora. Programarea a fost respectata. Locatia vis a vis  de Mall Vitan, pe o straduta linistita, etaj superior. Curatenie si la baie si in camera de actiune, in special de apreciat lenjeria de pat care era curata. Fata 20-22 de primaveri, 1,65 inaltime, sani nr. 4 putin lasati dar frumosi, piele fina, draguta la fata, fund frumos, cam 50 de kg dupa aprecierea mea. Vorbeste frumos, zambeste, intretine o atmosfera relaxata. A facut dus si inainte de ajunge eu acolo si dupa actiune. Igiena impecabila. Serviciile de care am beneficiat au fost oral si normal, ambele protejate. Ceea ce spune la telefon aia si face.

Oralul este bun, spre foarte bun. Exercita presiune buna, ii reuseste deepul, executa si miscari circulare atunci cand o are bine infipta, asa ca vrand sa incerc si normalul nu am lasat-o foarte mult sa ma execute. Normalul a fost in trei pozitii: misionar, doggie si lady on top. Se implica, geme placut, te contreaza. Am finalizat in pozitia cu fata deasupra, bucurandu-ma de sanii ei.

Note Locatie 9,00

Fata aspect 9,00

Igiena 10,00

Gfe 8,00

Oral 8,5

Normal 9,00

De revenit si de recomandat

Cadoul 100 lei/1fin./30 min.

Te pup Evelin  

• Like 7
Postat

Salutare, vin si eu cu o recenzie dupa o lunga pauza. Programarea am facut-o la telefon cu o confirmare inainte cu o jumatate de ora. Programarea a fost respectata. Locatia vis a vis de Mall Vitan, pe o straduta linistita, etaj superior. Curatenie si la baie si in camera de actiune, in special de apreciat lenjeria de pat care era curata. Fata 20-22 de primaveri, 1,65 inaltime, sani nr. 4 putin lasati dar frumosi, piele fina, draguta la fata, fund frumos, cam 50 de kg dupa aprecierea mea. Vorbeste frumos, zambeste, intretine o atmosfera relaxata. A facut dus si inainte de ajunge eu acolo si dupa actiune. Igiena impecabila. Serviciile de care am beneficiat au fost oral si normal, ambele protejate. Ceea ce spune la telefon aia si face.

Oralul este bun, spre foarte bun. Exercita presiune buna, ii reuseste deepul, executa si miscari circulare atunci cand o are bine infipta, asa ca vrand sa incerc si normalul nu am lasat-o foarte mult sa ma execute. Normalul a fost in trei pozitii: misionar, doggie si lady on top. Se implica, geme placut, te contreaza. Am finalizat in pozitia cu fata deasupra, bucurandu-ma de sanii ei.

Note Locatie 9,00

Fata aspect 9,00

Igiena 10,00

Gfe 8,00

Oral 8,5

Normal 9,00

De revenit si de recomandat

Cadoul 100 lei/1fin./30 min.

Te pup Evelin

Mulțumesc pentru vizita !te mai aștept cu mare drag ! :*
Postat

Bună dragi mei astăzi mă găsiți la birou de la 12:00 pana la 00:00 , va pup și va aștept cu mare drag :*

Postat

Bună dragi mei am o colega nouă o sa las aici cateva detalii despre ea pana o să-şi deschidă topic ..

Se numește Reyna 24 de ani

Servicii :oral protejat/neprotejat în funcție de igiena.

Normal -protejat

Anal în funcție de mărime (50 extra)

Finalizare orala / faciala

Fk in funcție de compatibilitate

Preturi : 100 finalizare ,200 ora +50 ( Anal ). 0760999284 program : Non -stop .

Postat

Locatia ?

Cim ?

Show lesby ?

Mall vitan nu facem show ne ocupăm doar de client

Postat

Spune-i sa nu se mai urce incaltata in pat,nu-i frm,asa a educat-o mama ei??? :laugh2 :laugh2

Bine dragul meu 😂😂😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...