Sari la conținut

Doar 2 zile în oraș (arată bine)

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Am fost eu săptămâna trecuta, e cea din poze, micuța, drăguță, însă cu mine a fost cam plictisită, cam cu figuri, ca ea nu sta deasupra, etc. oral, normal, ambele protejate ...merge de un fast fuck. 150 tragerea, cam scump pt ce oferă.

• Like 2
  • Oras:UnDeva
  • Oras:UnDeva
Postat

Asa e cu toată lumea, astea îs niște zdrențe ale unui :animal_fish:, care e la fel și el. poze de prin aceleași apartamente. Poze puțin modificate, etc... le schimba prin Alba, și alte orașe ...

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Eram în trecere și am zis sa merg și eu la ea,sunt bani aruncați pe fereastră plina de fițe și figuri,comentează la pozitii,după părerea mea este la de evitat

• Like 3
  • Minus 1

Postat

In luna august 2017 am dat de ea din intamplare,mai avea si o colega,tipa destul de draguta la prima vedere pusa doar sa ia banul si cam atata,halatul 300 ron pe ora.Serviciile doar protejate si lasa mult de dorit daca ar fi sa dau o nota as da un 4 la toate capitolele

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.