Sari la conținut

Stie cineva ceva ?

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am fost la domnisoara, in blocul cu Bancpost.

M-a primit zambind , foarte curata, inaltime 1.78 asa dupa estimarile mele, nu este nici grasa nici slaba, cui ii plac femeile cu forme , o recomand.

Oral: 9 , mi-au facut ceva femei oral, dar asta stie meserie, cam o ia pe toata in gura, se joaca cu ea, asa da.

Normal: 9 , geme, da contre, nu comenteaza, cum o pui asa sta, ba chiar are si ea idei.

In apartament era curat, nu va ganditi la un lux, dar suficient cat sa te simti confortabil.

100 ron numarul si 200 ora , eu am platit 1 ora si cu siguranta ma mai duc.

Ps: scuzati daca nu ma exprim bine dar nu sunt roman si inca invat limba si scrisul romanesc.

Va multumesc si sper ca v-am fost de ajutor dragi futaciosi!!

Postat

Am fost la domnisoara, in blocul cu Bancpost.

M-a primit zambind , foarte curata, inaltime 1.78 asa dupa estimarile mele, nu este nici grasa nici slaba, cui ii plac femeile cu forme , o recomand.

Oral: 9 , mi-au facut ceva femei oral, dar asta stie meserie, cam o ia pe toata in gura, se joaca cu ea, asa da.

Normal: 9 , geme, da contre, nu comenteaza, cum o pui asa sta, ba chiar are si ea idei.

In apartament era curat, nu va ganditi la un lux, dar suficient cat sa te simti confortabil.

100 ron numarul si 200 ora , eu am platit 1 ora si cu siguranta ma mai duc.

Ps: scuzati daca nu ma exprim bine dar nu sunt roman si inca invat limba si scrisul romanesc.

Va multumesc si sper ca v-am fost de ajutor dragi futaciosi!!

Nu-ti face griji in privinta exprimarii si a scrisului ca scrii mai bine decat multi altii de pe forum :)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...