Sari la conținut

Cazare !!!

andreab

Postări Recomandate

• Oras:Alba
Postat

Am vazut ca ai recenzii pozitive, daca vii prin AB sa dai un semn, cu siguranta as vrea sa-ti fac o vizita.

Postat

Poze etc.o sa vedeti cand ajung in oras....doar niste informatii am vrut... nu stiu deocamdata ca cand o sa ma duc.....rabdare.... va pup

Postat

Buna Dimineata Alba Iulia!!! Sunt Andrea azi am ajuns la voi in oras pentru cateva zile....din pacate poze nu stiu sa postez aici dar ma gasiti pe publi24. Deocamdata ma gasiti in Hotelul Cetate pe nr :0745559779 pentru informatii astept telefoanele voastre...pentru o relaxare cu o programare in cel mai scurt timp. Va astept si va pup

Postat

Buna Dimineata Alba Iulia!!! Sunt Andrea azi am ajuns la voi in oras pentru cateva zile....din pacate poze nu stiu sa postez aici dar ma gasiti pe publi24. Deocamdata ma gasiti in Hotelul Cetate pe nr :0745559779 pentru informatii astept telefoanele voastre...pentru o relaxare cu o programare in cel mai scurt timp. Va astept si va pup

Sincer eu nu am gasit anuntul pe public 24. daca ma poti ajuta cu in link

Sau vre-un coleg mai dibaci...

Postat

O experienta placuta la Hotel C

Aspect: 8 - micuta de statura, dar draguta la fata si sani ok

ON: 9.5 - bun fara graba, la nr 2 chiar a muncit din greu, fara comentarii

NP: 9

Atitudine: 10 deschisa, ai ce vb cu ea

Postat

Multumesc frumos dl"pangram".... te mai astept cu drag...sunt plecata din oras dar incerc saptamana asta sa va mai vizitez in caz ca nu reusesc sa ajung va promit ca de Luni o sa fiu prezenta... va pup

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.