raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 16, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Septembrie 16, 2017 Telenovela continua... Pe ce program?
obsedatul Reputație: -2024 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Septembrie 16, 2017 Pe toate! 1
ing777 Reputație: 111 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 16, 2017 Buna seara !!!! Stateam asa si rasfoiam paginile acestui topic si sa ma bata cineva daca mai inteleg ceva, sincer "telenovela " imi aduce aminte de o revista de pe timpuri care se chema Povestea Mea , era singura alternativa la telenovele .Cat despre clubul nevestelor nu pot spune decat atat noi barbatii am fost si vom ramane niste vanatori si stim al dracului de bine sa facem diferenta dintre dragoste si sex sportiv . Aceasta este parerea mea si trebuie tratata ca atare 1
shark864 Reputație: 4021 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Septembrie 16, 2017 Buna seara !!!! Stateam asa si rasfoiam paginile acestui topic si sa ma bata cineva daca mai inteleg ceva, sincer "telenovela " imi aduce aminte de o revista de pe timpuri care se chema Povestea Mea , era singura alternativa la telenovele .Cat despre clubul nevestelor nu pot spune decat atat noi barbatii am fost si vom ramane niste vanatori si stim al dracului de bine sa facem diferenta dintre dragoste si sex sportiv . Aceasta este parerea mea si trebuie tratata ca atareCe folos că știm noi să facem diferența câtă vreme nu putem să le facem pe ele să înțeleagă!Închipuiește-ți că te întorci acasă de la o partidă de sex sportiv și nevasta te miroase!Ce-i spui?Dragă,am fost la un meci de antrenament (poate chiar asta a fost) pentru marea confruntare cu tine!Crezi că scapi de cratița-n cap și șutul în fund?
ing777 Reputație: 111 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 16, 2017 Nu stiu de altii dar eu in momentul in care m-am insurat am considerat ca sunt suficient de inteligent sa fac in asa fel incat sa sa nu ma miroasa 'asta pe langa faptul ca atunci cand o fac imi satisfac o pofta carnala , sentimental sunt tot langa ea (nr nevasta) .in momentul in care ajung sa am sentimente pt altcineva sunt de parere ca ceva nu mai merge acasa si pun punct este mai corect fata de amandoi Asta este parerea mea si trebuie tratata ca atare . 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum