Sari la conținut

Relatii extraconjugale permise intre soti? Relatii "open mind" in casnicie?

Postări Recomandate

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Telenovela continua... :)

Pe ce program?

• Oras:bucharest
Postat

Buna seara !!!!

Stateam asa si rasfoiam paginile acestui topic si sa ma bata cineva daca mai inteleg ceva, sincer "telenovela " imi aduce aminte de o revista  de pe timpuri care se chema Povestea Mea , era singura alternativa la telenovele .

Cat despre clubul nevestelor nu pot spune decat atat  noi barbatii am fost si vom ramane niste vanatori si stim al dracului de bine sa facem diferenta dintre dragoste si  sex sportiv .

Aceasta este parerea mea si trebuie tratata ca atare

• Like 1
  • Oras:Outside București
  • Oras:Outside București
Postat

Buna seara !!!!

Stateam asa si rasfoiam paginile acestui topic si sa ma bata cineva daca mai inteleg ceva, sincer "telenovela " imi aduce aminte de o revista  de pe timpuri care se chema Povestea Mea , era singura alternativa la telenovele .

Cat despre clubul nevestelor nu pot spune decat atat  noi barbatii am fost si vom ramane niste vanatori si stim al dracului de bine sa facem diferenta dintre dragoste si  sex sportiv .

Aceasta este parerea mea si trebuie tratata ca atare

Ce folos că știm noi să facem diferența câtă vreme nu putem să le facem pe ele să înțeleagă!

Închipuiește-ți că te întorci acasă de la o partidă de sex sportiv și nevasta te miroase!

Ce-i spui?

Dragă,am fost la un meci de antrenament (poate chiar asta a fost) pentru marea confruntare cu tine!

Crezi că scapi de cratița-n cap și șutul în fund?

Postat

Nu stiu de altii dar eu in momentul in care m-am insurat am considerat ca sunt suficient de inteligent sa fac in asa fel incat sa sa nu ma miroasa 'asta pe langa faptul ca atunci cand o fac imi satisfac o pofta carnala , sentimental sunt tot langa ea (nr nevasta) .in momentul in care ajung sa am sentimente pt altcineva sunt de parere ca ceva nu mai merge acasa si pun punct este mai corect fata de amandoi

Asta este parerea mea si trebuie tratata ca atare .

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...