Sari la conținut

0734318362 PATRICIA

Postări Recomandate

• Oras:ulm
  • Oras:ulm
PATRICIA, 28 ani, pasionala si fara inhibitii ofer companie intima, oral si normal, 69, dominare soft uro si multe alte fantezii domnilor generosi si manierati. Te astept pup, non stop; 15 Dec 11:53

0734318362 Bucuresti

.... e vreo noutate, sau rebranding ?

post-3120-0-18754500-1355570944_thumb.jpgpost-3120-0-98975700-1355570949_thumb.jpgpost-3120-0-87930800-1355570957_thumb.jpgpost-3120-0-72791400-1355571014_thumb.jpgpost-3120-0-89430500-1355571024_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Am sunat acum cateva minute pentru Alicia si mi-a raspuns Patricia , Alicia nu era in locatie si mi-a prezentat meniul ei , Oral (nep in functie de igiena) + normal pro.  100 de ron finalizarea sau 150 de ron ora .

S-ar putea sa o vizitez maine daca am timp ;)

Link spre comentariu

Am fost eu pe la sfarsitul lui februarie. Informatiile puse de marculescu si t2626 sunt corecte, cu precizarea ca nu accepta FK.

In locatie era foarte frig in ziua aia, la baie cel putin am intepenit. Caloriferul din camera este model foarte vechi si mai avea si prosoape puse la uscat.

Tipa arata bine, asta m-a si determinat sa raman, insa nu am facut click deloc cu ea.

Am platit pentru o ora insa dupa primul numar nu am mai stat. M-a enervat groaznic atitudinea ei. Orice facea imi dadea impresia ca imi face o favoare.

Oralul neprotejat insa foarte slab, normal in doua pozitii insa a fost foarte absenta.

Nu o fi fost intr-o zi buna sau nu i-am placut deloc, insa pentru mine au fost bani aruncati.

• Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu

Am vizitat-o ieri pe Patricia. Locatia este in zona Mall Vitan, vis-a-vis de magazinul Maicom. Pretul este de 100RON/fin sau 150RON/ora. Oral nepotrejat in functie de igiena, accepta si CIM. Am stat 1 fin.

Fata este draguta, carne tanara. Apartamentul cu 1 sau 2 camere, nu sunt sigur. Se auzea si o voce de barbat din bucatarie, o fi fost un prieten sau purtatorul de cuvant pentru situatii extreme (vorbea cu o alta fata, presupun ca sunt mai multe fete care presteaza). Baia este old school, dar dotata cu gel de dush, prosop. 

Actiunea a fost ceva de genul: scurt, clar si cuprinzator. A inceput cu un oral bunicel, am schimbat pe un 69 lung dupa care lansat de cozi direct in gura.

Si acuma ceva note:

Aspect: 9, e tanara, carne tare

Oral: 8.5, soft dar placut, pe mine cel putin ma terminat doar din oral

Normal: nu am incercat, totusi are o pasarica buna de rupt

GFE: 5, e amiabila, nu am incercat FK,

Cred ca mai plec la ea, vreau sa vad si cum e la normal.

• Like 5
Link spre comentariu

NEW APARITIE roscata si satena ! stilate elegante curate si discrete companie intima si fantezii erotice intr-un apartament de lux si discret ! se poate si la hotel sau la domiciliu tau poze facute astazi  23 Jun 18:41 - 150 L / o finalizare sau 200 L ora.............

0732873827           Bucuresti        email: [email protected]

Pozele sunt atasate aici :

post-324-0-84913100-1372008415_thumb.jpg                                                               post-324-0-02644900-1372008431_thumb.jpg

post-324-0-51626700-1372008451_thumb.jpg                                                               post-324-0-27495100-1372008470_thumb.jpg

post-324-0-19233000-1372008484_thumb.jpg                                                               post-324-0-79047400-1372008497_thumb.jpg

Domnisoara superba bruneta din ultimele 2 poze este hostess, aveti detaliile aici.................. , poate este doar pentru a face reclama pentru cele 2 domnisoare   : aici sunt detaliile despre ea : http://www.jmp.ro/promotii/hostess-2239-adriana.html

Cu stima, elful bautor de pepsi twist  :pepsi

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Buna dragilor,

Dupa o pauza mai lunga de sex, desi o aveam in vizor de mult pe d-ra ,am sunat-o  pentu o programare. 

La tel :telephone  imi raspunde d-ra care imi da detaliile; pret,  sevicii ,zona,(intersectia Mihai Bravu cu Vatra Luminoasa )si daca doresc o progamare sa o sun cu 30 min.In fine, ma programez  ajung la destinație , imi deschide d-ra :date ma invita sa intru , facem prezentarile, ma intreaba daca raman, spun ok,  aleg variana 150 ora ,imi da prosop si fug la baie , revin in camera si ma pun  in pat, asteptand sa se intoarca si d-ra de la baie.

Actiunea.

Incepem cu mangaieri  si sarutari , urmat de un 69 excitant, dupa care o intorc si o las pe d-ra sa-mi faca un oral eu... privind cum incepe , un oral  de mare finete    executat corect , atenta pe zonele adiacente,o mai las un pic sa-l  suga adanc si bine, finalizand in gurita ei  :blowj0b mica  si dulce.

Mergem la baie :dus2 pentru igienizare pe rand, dupa care revenim in camera si discutam de una, alta.

Dar, cum ''Vorba multa saracie''.....am trecut din nou la actiune... :nod  

Actiunea,

Incepe cu un oral pentru al revigora pe cel mic .dupa care o pun peste mine  sa ma frece bine sarutand-o pe țațe si tragand-o de cur in mine  ...o mai las un pic dupa care o pun pozitia misionarului si frec la d-ra cca. 10 minute cu gemete si artifici,( se vedea ca-i place)scot prezervativul, trece la oral, eu stand in picioare, d-ra in genunchi finalizand in gurita, :blowj0b  tragand-o de cap cat mai adanc :felatie .Mai stau un pic in pat sa-mi revin,fug la baie (dusul de rigoare) ma imbrac, un pupic de ramas bun :2qm40hg  si am plecat.

Note;

Poze reale

Apartament  3 camere  , 3***

oral             9 ( cim ,lins, scuipat oo)

Normal        9  (nu am incercat toate pozitiile..... nu pot da maxim)

Anal........pula (nu face  )

Gfe.      Finuta, sexi ,atragatoare ,atenta cu clientul,cu alte cuvinte....isi merita banii

DE REVENIT, :bye

MULTUMESC PATRICIA,,,, :P

• Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:...in lumea reala
  • Oras:...in lumea reala

Va salut!

Am gasit de cuviinta sa va impartasesc pe scurt experienta pe care am trait-o alaturi de Patricia in urma cu aproximativ o saptamana.
Locatia 9: pe M. Bravu colt cu Vatra Luminoasa, apartament semidecomandat cu doua laboratoare, populat cu doua domnisoare; baie modesta, dar curata
Patricia 7: sani mici, parca prea feciorelnici, pasarica neepilata (avea o barba cam de vreo 3-4 zile :) ), un tonus muscular nu tocmai ferm (mie mi-a lasat alta impresie din poze si poate ca asteptarile mele au fost prea mari), o dantura nu tocmai frumoasa, dar o prezenta agreabila, decenta si profesionista
Oral 8: OWO, CIM, fara DT, fara ajutor de manutza, insa cu limbi pe oua, cu schimbari de ritm binevenite, cu dispozitie de a te face sa te simti ca un pasha
Normal 7: marele turn off a fost parul de la fofoloanca, dar odata ce am reusit sa trec peste privelistea respectiva s-a dovedit ca Patricia se dezmiarda cand te joci cu pula intre coapsele ei, nerefuzand nicio pozitie, umezindu-se natural si gemand cat se poate de excitant
Pret 150/ora

Desi nu a fost o experienta regretabila si epilarea necorespunzatoare o consider o scapare, a fost ceva in felul in felul in care s-a desfasurat intreaga vizita care ma determina sa am o retinere in a reveni la Patricia. Altfel, daca sunteti in zona si doriti servicii bune la un pret corect, retineti numarul si apelati-l cu incredere.

• Like 6
Link spre comentariu

Salut prieteni,

Ieri cu ceva treaba prin zona decid sa o sun pe Patricia.Imi raspunde din prima incercare si stabilim o intailnire intr-o jumatate de ora.Ajung in zona, intersectia M. Bravu-Vatra Luminoasa, o sun, imi da detaliile necesare si ajung la domnisoara.Patricia, nu foarte frumoasa dar placuta, corp frumos, cam 1.70 cu tocuri, in jur de 52-53 kg.Intram in dormitory, discutam putin de servicii, oral si normal pt o ora 150 de lei lasati inainte, fara FK si degete in pasrica.OK, imi da un prosop cu care merg la dus, baia veche dar curata,geluri de dus la alegere,  revin in camera dupa care merge si ea la dus. Dupa ce se intoarce incepem cu mangaieri timide apoi cu un oral sa zicem bunicel, nimic deosebit, fara DT, fara sa se foloseasca de mana, apoi trec eu la proba orala, pasarica curate, dar intr-adevar neepilata de vreo 2-3 zile, apoi punem prezervativul, nu stiu ce marca dar nu era Durex,  trecem la normal cu ea pe spate, fara prea multe reactii din partea ei, apoi o pun deasupra unde se misca bine si in cele din urma ,, caprita,,.Din cauza ca nu am fost intr-o forma prea buna si probabil si datorita atitudinii ei destul de distanta si neimplicata, am hotarat sa terminam cu un oral in urma caruia am si finalizat.Dupa dusul ei a urmat al meu, imbracarea si am plecat.

Notele:

Locatie - 8- veche dar curate

Atitudine - 7-fara sa te serveasca cu ceva, destul de distanta pe toate perioada actiunii, destul de neimplicata

Oral - 8

Normal - 8 - deasupra se misca cel mai bine

Anal - nu face

FK - nu face

Cadoul - 150 lei /h lasati inainte

Este ok pt o descarcare, dar nu este ce caut eu.

Va salut domnilor!

• Like 11
Link spre comentariu

Revin cu inca o recenzie de data asta despre Patricia.Intalnirea a avut loc acum 2 sapt,vroiam de ceva timp sa o cunosc insa nu aveam timp sau nu se potrivea programul meu cu al ei si acum pot spune ca nu am pierdut nimic.Intalnirea stabilita la nr de tel din titlu,la telefon o voce cam neplacuta,imi spune unde sa ajung,revin cu telefonul cand ajung in zona pe mihai bravu colt cu vatra luminoasa,urc la etaj superior are barlogul.Imi deschide cum m-am obisnuit sa fiu primit deja adica dupa usa si realizez ca o stiam,a fost colega cu Ana de la Dristor care s-a retras,intram in camera,apartamentul arata destul de rau,mobila veche,stam putin la povesti,merg la dus primesc un prosop cam mic si cam uzat,baia arata tot rau,revin in camera,se duce si ea,revine doar in prosop,incepe sa-l mangaie pe junior cat sa reactioneze un pic,trecem la un oral slab,dar cu atentie si la imprejurimi,montam fesul pe junior,trecem la normal,nimic spectaculos aici,schimbam vreo 2 pozitii si finalizez.

Fug la dus,revin in camera,ma imbrac,si ne luam la revedere.

Halatul:100 fin atat am stat

Aspect fata:7

Oral:7

Normal7

De revenit in nici un caz

• Like 6
Link spre comentariu

Intr-o seara, acum cateva saptamani, pus pe vanatoare de roscate dau un search pe AT dupa "roscata". Era destul de tarziu, in jur de ora 20, tocmai ce fusesem la cumparaturi pe la Mall Vitan. Vad anuntul Patriciei, vad si ca e relativ aproape, sun. Raspunde rapid, ii spun direct ce vreau de la ea, putin surprinsa ma intreaba daca am mai fost pe la ea, ii spun ca nu, dar ajung in 15 min. Parchez, o iau usurel prin spatele blocului, sun la interfon si urc.

Imi deschide stand pe dupa usa, intru repede. Dragutica, pozele sunt ale ei, insa o avantajeaza in mod clar.

Ii spun rapid ce vreau, imi da un propos si intru la dus. Baia arata destul de OK, curat, insa nimic fancy, am facut un dus repede si am iesit in prosop. A intrat si ea repede pentru un dus, s-a intors in camera, a dat prosopelul jos si m-a atacat.

Ii spun ca vreau oralul ne-protejat, sa simt si eu ceva totusi. Se pune la treaba, tehnica este medie, s-a ajutat destul de des de maini, schimbari de ritm rare, prea putina atentie pentru zonele adiacente. M-a intrebat de vreo 2 ori daca nu vreau si normal, probabil nu e prea mare fana oral. La finalizare a luat tot ce i-am dat in gurita, a sters bine varful instrumentului cu buzele si a fugit la baie sa se spele. M-am sters si eu cu ceva servetele de pe acolo, am mai schimbat cateva vorbe, m-am imbracat si am plecat. Timp petrecut cca 35 min in total.

Si acum notele:

Baia: 7, poate fi mai amenajata

Igiena ei: 9 (fara probleme)

Aspect fizic: fata 7, corp 7

Oral: 7 

Normal: N-am prestat.

Gfe: 6 (nici nu m-a pasionat ideea)

Tarif: 100 ron

De revenit nu prea.

• Like 7
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Acum două zile am vizitat şi eu domniţa în locaţia ei de la intersecţia Mihai Bravu cu Vatra Luminoasă. Fata lucrează de dimineaţă până la orele 21-22. 

Apartamentul este modest dar ok, curat fără pretenţii. Fata are cam 28 de ani, 1.65 înălţime şi 55 de kilograme, sâni drăguţi, carnea tare. La faţă e drăguţă, per total o prezenţă plăcută. Totuşi, nu excelează la capitolul comunicare. Mi s-a părut distantă, neimplicată şi nu prea dispusă să converseze. Pentru că sunt cam timid la prima vizită, pun mare preţ pe experienţa fetelor.

După ce am schimbat câteva vorbe banale, am trecut la atingerea obiectivului vizitei prin înmânarea cadoului de 150 lei ora.

La baie dotările sunt modeste: prosop micuţ - nu mi-a prezentat încredere, nu l-am folosit -, apă caldă şi gel de duş.   

Oralul a fost executat bine,  plăcut, dar fără DT şi alte artificii. Normalul s-a consumat în ritm lent, misionar şi căpriţă. Se umezeşte binişor, cu gemete timide de complezenţă şi cam atât. Per total o atitudine corectă, dar stângace. 

Să ofer notele:

fata 8-9 (e drăguţă, comună);

locaţie 7 (modestă, ok, dar nu mi-a plăcut prosopul);

oral 7, neprotejat, banal, fără DT, cu schimbări de ritm dar cam atât;

normal 8;

GFE 7 (nu FK, amabilă, dar rece).

Am oferit 150 roni la începutul vizitei şi am stat aproape o oră. Nu mi-a spus nimic de varianta de 100, nici nu am întrebat-o.

O recomand celor ce vor o fată amabilă, corectă şi drăguţă, cu sâni mici şi frumoşi.

• Like 8
  • Minus 1
Link spre comentariu

s-a diversificat oferta

STAPANA roscata, ofer dominare, uro pasiv si multe alte fantezii domnilor generosi care stiu ce vor intr-un cadru intim si discret. Te astept, Mihai Bravu-Iancului, caut colega; 20 Dec 14:42
0734.318.362

0734318362

http://s23.postimg.org/saavz7hdz/18089727.jpghttp://s23.postimg.org/ot8tw8ibr/18089728.jpghttp://s23.postimg.org/4991uv8w7/18089729.jpghttp://s23.postimg.org/7rfzu53gn/18089730.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Salut!

Tocmai ce m-am intors de la Patricia si desi sunt putin subiectiv in momentul de fata am sa scriu totusi recenzia.

Locatia:  este la intersectia Mihai Bravu cu Vatra Luminoasa, usor de ajuns.

Fata: Prima impresie  foarte buna, slabuta, frumusica si tanara. Pozele postate pe forum sunt  reale, nota 9. Un aspect pe care nu pot sa il cataloghez pozitiv sau negativ este atitudinea ei rece.

Actiunea:  am inceput prin a sta de vorba despre ce imi place, ce imi poate oferi si dupa am dat-o in diverse. Dupa aceea am facut pe rand dus si am trecut la scopul  vizitei. Un mic preludiu de mangaieri si saruturi pe corp (nu face FK) si a trecut la oral. Un oral care a durat destul de mult, soft, cu atentie la zonele adiacente, fara artificii, mie mi-a placut- nota 8. La normal am inceput cu misionarul, aici nimic special totul destul de monoton-nota 7.5, dupa care a trecut caprita unde lucrurile au inceput sa prinda viata. Ea a inceput sa se miste si chiar am reusit o sincronizare bunicica pentru prima data, iar eu am prins noi forte admirand minunata priveliste. Am continuat sa pompez pana am finalizat- nota 9. Intram apoi iar pe rand la dus si desi eu as mai fi vrut o tura, ora aproape trecuse si mai aveam si nevoie de putin timp de recuperare, asa ca am hotarat sa mai stau putin de vorba sa o mai cunosc cu gandul ca am sa mai revin la ea. 

GFE nu cred ca e cazul fiind destul de rece, dar totusi ai ce vorbi si ce glumi cu ea .

Distractia 150 ron la începutul vizitei ceruti de ea. Durata 1h. 

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:In pizda ma-tii, la caldurica
  • Oras:In pizda ma-tii, la caldurica

O posibila reprofilare ?  :hmmm

post-30962-0-25113500-1394214384_thumb.jpg

post-30962-0-66134300-1394214389_thumb.jpg

post-30962-0-06769000-1394214393_thumb.jpg

Sursa: Anuntul.ro > "STAPANA sexi, ofer dominare soft si hard domnilor care stiu ce vor intr-un cadru intim si discret. Igiena si discretie maxima. 0765697662"

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...