Sari la conținut

V-ar place sa se legalizeze prostitutia in Ro?

Vizitator

V-ar place sa se legalizeze prostitutia in Ro?  

86 membri au votat

1. 1. V-ar place sa se legalizeze prostitutia in Ro?

• Da
      65
    • Nu
      11
    • Sunt indecis.
      5
    • Nu ma intereseaza
      4
    • Imi este indiferent
      1

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Atunci eu îmi cer scuze , dar dat fiind faptul că minți ,spune adevărul de ce m ai ajutat , nu că nu am bani sau mor de foame ,că nu mor . Ești psihopat Miky ,tratează te.

Esti lesinata de foame , nu ca nu ai bani  :laugh2

Te milogeai de mine sa-ti incarc un cont , ca sa te ajut  , ca nu aveai  60 de lei sa-ti rezolvi propriile probleme , acesta este adevaul 

Justifica de ce ti-ai sters toate comentariile si postarile in care ii jigneai pe toti la tine pe Topic inclusiv pe alte Topice  . Sa te aud  acum cum minti . Ele stau drept confirmare ca  le-ai sters  pe absolut toate

Zdreanta mincinoasa  :laugh2

• Like 18
  • Minus 13
  • Oras:undeva
Postat

Miky ,tu mi ai pus poza, tu mi ai spus și numele real . Pe bune vrei sa pun p.m Ul să vezi ?

Pune-i fata draga, tu nu îl vezi cât de mincinos este, cum te și face ceea ce face!? Hai sa se lămurească o data pentru totdeauna problema asta! 

• Like 12
  • Minus 2
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Aici Terra ! Aici Terra ! Vis raspunde ! Vis raspunde ! Unde esti ?

Am gasit două variante de raspuns. Ce ma fac?
Postat

Miky ,tu mi ai pus poza, tu mi ai spus și numele real . Pe bune vrei sa pun p.m Ul să vezi ?

Tu esti nebuna de-a binelea ...poza aceea am pus link-ul de pe Topicul cu adelina69 (**spam editat** , adica tu) fapt ptr. care l-ai pus pe Pisic s-o sterga de acolo

iar numele nu il cunosc ...daca te referi la numele Petronela , altii ti-au deschis topic special  cu acest nume ca esti poama buna pe acolo prin Focsani

Deci de care poza si nume vorbim  ?

• Like 18
  • Minus 13
Postat

Esti lesinata de foame , nu ca nu ai bani  :laugh2

Te milogeai de mine sa-ti incarc un cont , ca sa te ajut  , ca nu aveai  60 de lei sa-ti rezolvi propriile probleme , acesta este adevaul 

Justifica de ce ti-ai sters toate comentariile si postarile in care ii jigneai pe toti la tine pe Topic inclusiv pe alte Topice  . Sa te aud  acum cum minti . Ele stau drept confirmare ca  le-ai sters  pe absolut toate

Zdreanta mincinoasa  :laugh2

Idiot ești proxenetule, nu știu cum iti mai permiți sa vorbești despre principii și alte lucruri sfinte! Ești un gunoi de om, mai bine tăceai și ... Nu mai jigniri fata mizerie somera

• Like 12
  • Minus 2
Postat

Pune-i fata draga, tu nu îl vezi cât de mincinos este, cum te și face ceea ce face!? Hai sa se lămurească o data pentru totdeauna problema asta! 

adica vrei sa pun PM-ul cu tine ...Sifiliticule  :laugh2

• Like 18
  • Minus 13
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Nu se va intampla in viitorul apropiat.

Nu atat timp cat BOR este pe locul 1 in topul increderii romanilor.

Si nu atat timp cat noi, ca popor, vom continua sa fim ipocriti si sa ne furam singuri caciula. In vreme ce noi pretindem ca suntem corecti, morali si dorim un stil de viata apropiat de cel din Occident, luam si dam spaga, incalcam cu buna stiinta legi, ne plac invartelile si combinatiile, nu dam doi bani pe regulile bunului simt si ale respectului fata de viata, asistam nepasatori sau chiar scoatem telefonul pentru un selfie cand suntem martori la un accident, act de violenta sau alta tragedie, ascultam manele, ne uitam la Antena 3 si Romania TV, votam infractori ca primari sau parlamentari.

Dacă nu se legalizează și Supradozele Accidentale de Alcohol, e degeaba.

Pizdoiule.

• Oras:Focsani
Postat

Că sa vadă toată lumea că nu mint și nu am de ce . Deci, când faci cont xxl verde îți trebuie parola de la contul respectiv . Eu i am dat parola și uita ți cum a șters acum conversația dintre noi in care eu l am rugat să mă ajute și că mi a pus poza ,și numele real. Ce este desenat este numele meu real ,ceea ce el susține că nu îl știe.

post-220566-0-06356500-1504188336_thumb.png

post-220566-0-20605000-1504188345_thumb.jpg

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cum era vorba aceea? 😕

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator p1ctorul
Reputație: 0
Postat

Da. Dar din pacate suntem un popor inchis la minte, unde Biserica dicteaza, iar celor din politica le este frica, rusine, jena sa abordeze acest subiect. Din pacate, nu urmam exemplul germanilor sau a olandezilor :(.

• Like 5
Postat

Esti lesinata de foame , nu ca nu ai bani :laugh2

Te milogeai de mine sa-ti incarc un cont , ca sa te ajut , ca nu aveai 60 de lei sa-ti rezolvi propriile probleme , acesta este adevaul

Justifica de ce ti-ai sters toate comentariile si postarile in care ii jigneai pe toti la tine pe Topic inclusiv pe alte Topice . Sa te aud acum cum minti . Ele stau drept confirmare ca le-ai sters pe absolut toate

Zdreanta mincinoasa :laugh2

Miky ,când ți a spus Colericul că minți ,te ai dat la fund . Deci tu ,m ai ajutat pentru că nu știam să fac cont ,ceea ce poate confirma pisic că l am întrebat de 1000 de ori cum se face . Cum ți ai permis să mușamalizezi conversațiile dintre noi nesimțitule ,de pe contul meu ? Zici tu că nu am 60 lei . Vezi cât ești de nesimțit. Spui că nu tu îmi pui numele real dar in continuare îl pui pe aici. Ești un psihopat Miky ,asta ești

post-220566-0-76906000-1504188733_thumb.png

post-220566-0-96590700-1504188763_thumb.png

• Minus 3
Postat

Miky ,când ți a spus Colericul că minți ,te ai dat la fund . Deci tu ,m ai ajutat pentru că nu știam să fac cont ,ceea ce poate confirma pisic că l am întrebat de 1000 de ori cum se face . Cum ți ai permis să mușamalizezi conversațiile dintre noi nesimțitule ,de pe contul meu ? Zici tu că nu am 60 lei . Vezi cât ești de nesimțit. Spui că nu tu îmi pui numele real dar in continuare îl pui pe aici. Ești un psihopat Miky ,asta ești

Lasă-l, s-au convins mulți! 

• Like 12
  • Minus 2
Postat

Nu mai spuneti adevarul...ca nu se merita aici.

Draga mea, uneori merita, ți-am spus și la telefon! 

• Like 12
  • Minus 2
Postat

scandalurile de aici tot de mine sunt provocate  ? 

cu hamsia sau clona ta  kidney2015

http://nimfomane.com/forum/topic/91230-aleessandra-0727499253/

punem si link-ul cu Petronela numaidecat  :laugh2

punem si link-ul in care tu ai spus numele meu pe aici nu eu  :laugh2

• Like 18
  • Minus 13
Postat

scandalurile de aici tot de mine sunt provocate ?

cu hamsia sau clona ta kidney2015

http://nimfomane.com/forum/topic/91230-aleessandra-0727499253/

punem si link-ul cu Petronela numaidecat :laugh2

punem si link-ul in care tu ai spus numele meu pe aici nu eu :laugh2

Nu e contul meu idiotule ,uita te că are recenzii și la alte fete . Daca pe tine nu te duce capul mai mult de atât ce sa îți fac . Este un client care a vrut să mă ajute când tu mă jigneai că pe ultimul om

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Nu e contul meu idiotule ,uita te că are recenzii și la alte fete . Daca pe tine nu te duce capul mai mult de atât ce sa îți fac . Este un client care a vrut să mă ajute când tu mă jigneai că pe ultimul om

El este ultimul om! 

• Like 12
  • Minus 2
Postat

Toți știu cum te cheamă după Nick. Până și Condițion stia dinaintea mea nesimțitule care ești . Te ai folosit de acel topic,și după mi ai pus numele pe topicul meu ,atașat de poza evident . Despre conversația noastră pe care ai sterao nu ai nimic de zis ?

• Like 1
  • Minus 3
Postat

ia spune ZDREANTA cine a pus numele meu aici , stiut de tine din PM 

http://nimfomane.com/forum/topic/75215-tanara-19-ani-0727499253/page-66

• Like 18
  • Minus 13
Postat

Toți știu cum te cheamă după Nick. Până și Condițion stia dinaintea mea nesimțitule care ești . Te ai folosit de acel topic,și după mi ai pus numele pe topicul meu ,atașat de poza evident . Despre conversația noastră pe care ai sterao nu ai nimic de zis ?

ba , sa-l iei pe CORDISON de avocat , ca sigur ai castig de cauza :laugh2

vezi ca asta nu plateste nici macar in natura  , ca nu mai are pula cu ce sa futa  :laugh2

PS: pai cum sa nu editez ce am spus , doar nu vroiai sa  ma dai in fapt pe aici de familie , de alea ..alea   , nebuna mai esti  (si tu ti-ai sters vorbele tale  din acel PMu ) :laugh2

• Like 18
  • Minus 13
Postat

Numele tău îl mai știe și Pipilică și Condițion și mulți alți useri. Răspunde la întrebări . De ce ai șters conversația dintre noi doi? Cum ți ai permis sa faci așa ceva ? De ce îmi folosești numele in continuare pe aici ? De ce nu îmi dai pace ? De ce nu mă lași în pace ? Ești psihopatm

• Like 1
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Numai doua ? Ce i cu tine ?

Vorbiti voi prea mult si-mi distrageti atentia...inchipuie-ti că eram la o masa in public si ar fi trebuit să ne vorbim la ureche. Ceva de genul.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Numele tău îl mai știe și Pipilică și Condițion și mulți alți useri. Răspunde la întrebări . De ce ai șters conversația dintre noi doi? Cum ți ai permis sa faci așa ceva ? De ce îmi folosești numele in continuare pe aici ? De ce nu îmi dai pace ? De ce nu mă lași în pace ? Ești psihopatm

Nu este psihopat...doar ca vrea sa fie lăsat in pace de anumiți useri de aici pentru ca apoi sa-si vadă de treburile lui linistit.

• Like 3
  • Minus 1

• Oras:Europa
  • Oras:Europa
Postat

Vorbiti voi prea mult si-mi distrageti atentia...inchipuie-ti că eram la o masa in public si ar fi trebuit să ne vorbim la ureche. Ceva de genul.

Daca se intampla asta, erai uda.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...