mykymetin Reputație: 17 Postat Decembrie 15, 2012 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 15, 2012 Salutare prieteni ! Sunt incepator in aceasta arta. Adica vreau pentru prima data sa incerc o domnisoara din asta. Am cateva intrebari ! Sa zicem ca e 100 ron oral + normal. Asta ce inseamna ? Adica pot sa termin de 2 ori ? Sau cum ? Si cum sa procedez ? Explicati-mi si mie. Stiu ca pare ciudat, sau ca par ciudat, dar nu stiu cum sa ma adresez, cum sa vorbesc, ce sa-i zic. Multumesc mult
calameteo Reputație: 98 Postat Decembrie 15, 2012 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 15, 2012 Salut! Exista 2 tipuri de tarifare: - pret / finalizare - pret / ora Tariful pe ora de obicei include 2 finalizari, dar sunt si dame care accepta oricate finalizari poti in acea ora.
mykymetin Reputație: 17 Postat Decembrie 15, 2012 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Decembrie 15, 2012 Dar am vazut foarte multe anunturi in care zice 100 ron normal + oral. Asta inseamna 2 finalizari ? Multumesc mult pentru raspunsul prompt !
calameteo Reputație: 98 Postat Decembrie 15, 2012 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 15, 2012 Nu neaparat. Daca e vorba de pretul pe finalizare, in 100 lei primesti sex oral si normal - o singura finalizare. Daca e vorba de pretul pe ora, in 100 lei primesti sex oral si normal timp de o ora (2 sau mai multe finalizari). Cel mai bine este sa spui de la inceput ce vrei si sa stabiliti exact. Astfel nu vei fi pacalit.
mykymetin Reputație: 17 Postat Decembrie 15, 2012 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Decembrie 15, 2012 Mersi mult de tot pentru raspunsuri si scuze daca par tampit. Dar e prima data. ( nu , nu sunt virgin , da e prima data cand ma duc la domnisoare ) Ceva de incredere si la un pret rezonabil pentru ploiesti ai la indemana ?
calameteo Reputație: 98 Postat Decembrie 15, 2012 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 15, 2012 Urmareste aria dedicata de aici de pe forum.
mykymetin Reputație: 17 Postat Decembrie 15, 2012 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Decembrie 15, 2012 Multumesc mult. Daca mai am intrebari. Postez aici !
mykymetin Reputație: 17 Postat Decembrie 15, 2012 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Decembrie 15, 2012 Inca o intrebare noua. In masajul erotic este inclusa si finalizarea ?
calameteo Reputație: 98 Postat Decembrie 15, 2012 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 15, 2012 Cam da. Dar cel mai bine suni si intrebi.
Vizitator robu79 Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2013 Postat Februarie 4, 2013 Mersi mult de tot pentru raspunsuri si scuze daca par tampit. Dar e prima data. ( nu , nu sunt virgin , da e prima data cand ma duc la domnisoare ) Ceva de incredere si la un pret rezonabil pentru ploiesti ai la indemana ?sellena este super si stie ce face eu unul am devenit clientul ei plus ca am adus si alti confutaciosi care inca se mai duc la ea. Merita fiecare banut,spor la treaba. ps o finalizare=oral normal combinat adica preludiu si sexul in sine.Bafta
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum