n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2017 S o chinuit degeaba delia că da talamba cu plus.. Talamba mai si doarme dupa prea multa bautura... Am si io' de recuperat niste bani de la unii din Ferentari,te bagi? Ce-mi iese din asta? Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Cand "ai dreptate" , ai "oraseanco" de la ...stii tu unde. Eu nu dau din casa Pisiiii, nu te mai saturi de muie? Iti promit ca 9 sa vorbesti singur pe drumuri patroane! Danelooooooo!!!!! 13 2 Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Miky ,de ce nu mă lași în pace ? Fata aia de chinuie să mă baneze și tu strici tot idiotule 1 3 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Tu ești psihopat ,omule . Lasă mă frate în pace ești nebun .Spune sincer,tot ce a făcut Miky,a făcut din gelozie?Spune sincer și nu ne minții. Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Spune sincer,tot ce a făcut Miky,a făcut din gelozie?Spune sincer și nu ne minții.Părinte lasă mă și tu te rog frumos 1 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 1, 2017 S o chinuit degeaba delia că da talamba cu plus.. bag si o clona la inaintare si te fac de 1000 cat ai zice peste Log-off fetito...chiar nu te duce creierasul deloc ...vezi daca faci anturaje cu naparcile 17 15 Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Talamba mai si doarme dupa prea multa bautura... Ce-mi iese din asta?20% sau platesc in natura,depinde ce preferi! Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Septembrie 1, 2017 N-ai de ce, asa am simtit, asa am facut.Ai grija de tine.Apeleaza cand nu esti sigura, eu nu aveam la cine sa apelez la varsta ta. T3 rog eu, da-i credit! Nu lasa un bulangiu sa isi bata joc de un copil. Indiferent ca suntem curvari sau nu, asta cauta pasarica pe de-a moca. Sa-mi hqg pula de nu postez totul Dai cu minus, jigodie?! Ma impresionezi pe sub pres! 12 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Miky ,de ce nu mă lași în pace ? Fata aia de chinuie să mă baneze și tu strici tot idiotule azi iar sunt darnic cu cine nu trebuie ......sa curga Plusurile 17 15 Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2017 bag si o clona la inaintare si te fac de 1000 cat ai zice peste Log-off fetito...chiar nu te duce creierasul deloc ...vezi daca faci anturaje cu naparcile Idiotul pulii,vreau sa fie Banat să nu mai stai pe el luate ar Lucifer angajat 1 4 Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2017 azi iar sunt darnic cu cine nu trebuie ......sa curga Plusurile Să mă lingi in pizda și tu și toti aurolacii că tine,dezaxatul dracu care ești 1 4 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Septembrie 1, 2017 bag si o clona la inaintare si te fac de 1000 cat ai zice peste Log-off fetito...chiar nu te duce creierasul deloc ...vezi daca faci anturaje cu naparcile Tu esti o clona mizerie, te-n pula mea de handicapat.... Pisiiii, o iei la muie! 12 2 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Părinte lasă mă și tu te rog frumosDacă vrei să lămurești situația, este normal să spui tot adevărul. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Idiotul pulii,vreau sa fie Banat să nu mai stai pe el luate ar Lucifer angajat ciai cu mine? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Spune sincer,tot ce a făcut Miky,a făcut din gelozie?Spune sincer și nu ne minții. Care gelozie? Asta este o obsesie condimentata cu posesivitate...Caz de spitalul 9. bag si o clona la inaintare si te fac de 1000 cat ai zice peste Log-off fetito...chiar nu te duce creierasul deloc ...vezi daca faci anturaje cu naparcile Ai vazut o fata mai temorata si ti-ai batut joc! Cauta un adversar pe masura, cu mine nu te vezi sa sterg asfaltul cu tine, dar nici sa abuzezi de o fata! Ma faceai proasta, bubui saracu' de tine ca ai crezut ca nimeni nu intervine!Iesi! Nu ma obliga... 2 4 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 1, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 1, 2017 De nedumerire-iritare-chef de dat suturi))) Nu te uiti la tine? Parca esti o pisica cu blana zburlita. Ti se pare, e a doua oară cand iti spun! De ce cauti tu sa-mi fac eu vreo stare? Asta-i întrebarea! Nu chestii...cu "dacă" si cu "parcă"! Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Idiotul pulii,vreau sa fie Banat să nu mai stai pe el luate ar Lucifer angajat Da te tinem noi fortat aici....Lorenno ? Asta e harachiri de prost gust ....si vrei sa ne pacalesti 17 15 Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Tu esti o clona mizerie, te-n pula mea de handicapat.... Pisiiii, o iei la muie! Ia uite aici ,cum dau amândoi odată . 1 4 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Idiotul pulii,vreau sa fie Banat să nu mai stai pe el luate ar Lucifer angajatAlex, te rog sa iei o pauza, lasa mebunul sa arate ce poate. Iti garantez ca im doareeeee! Vezi de ale tale, lasa-l, este prost! 12 2 Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Da te tinem noi fortat aici....Lorenno ? Asta e harachiri de prost gust ....si vrei sa ne pacalesti Bai boule nu vreau să stai tu pe el luame ai sângele in gura de prost . Ce dracu ești așa de greu de cap 1 4 Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Pisic ,banează dracu odată acest cont ,nu înțelegi că mai sta și retardatul de Miky pe el ? 1 4 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 1, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Care gelozie? Asta este o obsesie condimentata cu posesivitate...Caz de spitalul 9. Ai vazut o fata mai temorata si ti-ai batut joc! Cauta un adversar pe masura, cu mine nu te vezi sa sterg asfaltul cu tine, dar nici sa abuzezi de o fata! Ma faceai proasta, bubui saracu' de tine ca ai crezut ca nimeni nu intervine!Iesi! Nu ma obliga...Nu amada! Tu te oferi iar fata asta fuge! Ideea e alta! Stie vreuna sa pună stop!? Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Aa ca s-a bagat si gentlemenscrt in seama cu mine Stai bai PROXENETO linistita ca nu ma afecteaza cu nimic ceea ce faci Alta Tuta ...dar cu staif (ca ia banii comision de la alte proste de aici) 17 15 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Mihaita, vrei sa afle danelaaa ce cacatiri faci matale pe acilea? Este o fata receptiva si regreta ca te-a cunoscut! 12 2 Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Mars Miky ! 2 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum