miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Ia uite aici ,cum dau amândoi odată . E fratili meu ...sa nu zici ceva de el ca .....mananci 17 15 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Nu amada! Tu te oferi iar fata asta fuge! Ideea e alta! Stie vreuna sa pună stop!? Sa fuga, el ramane pe mana mea, una grea. 1 4 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Aa ca s-a bagat si gentlemenscrt in seama cu mine Stai bai PROXENETO linistita ca nu ma afecteaza cu nimic ceea ce faci Fierul dracului esti mitomane! Alta Tuta ...dar cu staif (ca ia banii comision de la alte proste de aici) 12 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Mihaita, vrei sa afle danelaaa ce cacatiri faci matale pe acilea? Este o fata receptiva si regreta ca te-a cunoscut! cand eu iti spun ca esti prost tu tot insisti cu limbile in curul meu esti la fel de prost ca si asta care ti-a oferit niste informatii din care nu ai putut sa culegi mai nimic Ba da prost esti ba 17 15 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Danelooo, mai ajunge mihaita acasa? 12 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Septembrie 1, 2017 cand eu iti spun ca esti prost tu tot insisti cu limbile in curul meu esti la fel de prost ca si asta care ti-a oferit niste informatii din care nu ai putut sa culegi mai nimic Ba da prost esti ba Poate ca sunt prost, nu te intrec insa pe tine. Ceea ce ai facut, iti vei asuma zdreanta, iti promit. Ai uitat ca nu te pui cu o fata de 20 de ani. Ai belit pula patron de cacat ce esti 14 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Septembrie 1, 2017 E fratili meu ...sa nu zici ceva de el ca .....mananci Iti mananci prostia singur! 13 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Danelooo, mai ajunge mihaita acasa? Vine Violeta vine ...si acum iti scoate stecherul din priza si te pune in lant vreo luna 17 15 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2017 cand eu iti spun ca esti prost tu tot insisti cu limbile in curul meu esti la fel de prost ca si asta care ti-a oferit niste informatii din care nu ai putut sa culegi mai nimic Ba da prost esti ba Mai baga un minus, am de unde.Se pare ca fata nici nu stie cum te cheama... cum vine ca ti-a pus identitatea pe forum cand nici nu o stie? Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Vine Violeto vine Danelooo, kiki este in sevraj! Vezi ca ii suna telefonul 13 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Mai baga un minus, am de unde.Se pare ca fata nici nu stie cum te cheama... cum vine ca ti-a pus identitatea pe forum cand nici nu o stie?Lasa prostul in pace 13 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Mai baga un minus, am de unde.Se pare ca fata nici nu stie cum te cheama... cum vine ca ti-a pus identitatea pe forum cand nici nu o stie? Pai si eu de unde sa-l stiu pe a ei (am fost in clasa cu ea?) ...vezi cum ajungi la concluzia ca ai fost fraiera degeaba Doar nu spuneam numele real la orice vagaboanta nu-ti mai dau ca nu m-ai jignit si ai spus un adevar ... 17 15 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Vine Violeta vine ...si acum iti scoate stecherul din priza si te pune in lant vreo luna Eu am vorbit cu Daniela, cica esti somer de doi ani, fetita ta nu mai asteapta nimic de la tine pentru ca esti bolnav. Ratatule, Dana mi-a solicitat ajutor7l sa scape de tine, esti bolnav Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Pai si eu de unde s-o stiu pe a ei (am fost in clasa cu ea?) ...vezi cum ajungi la concluzia ca ai fost fraiera degeaba Doar nu spuneam numele real la orice vagaboanta nu-ti mai dau ca nu m-ai jignit si ai spus un adevar Bun, deci "bagaboanta" nu stia numele tau, dar ti l-a pus pe topic?Interesant santaj de care o acuzi.Miky - Mihai, logic. Unde era santajul?Mai rapid ca incep sa-mi pierd rabdarea cu cretinitati, nu uita sa raspunzi la intrebare, nu sa-mi pui alta. Link spre comentariu
user_x Reputație: -434 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Scuze daca cineva a mai pus problema asta, am citit doar pana la pagina 7.Si poate ne lamureste @condition sau alt user care cunostinte juridice solide.Dar ceea ce face @miky77 nu e infractiune? Accesarea fara drept a unui sistem informatic, incriminata de art 360 din Codul Penal. Daca sunt conturile fetei, chiar daca @miky77 le-a deschis, in momentul cand ea ii retrage lui permisiunea de a le accesa, nu e o incalcare a legii? Chiar nu sunt sigur, niste pareri avizate ar fi extrem de binevenite. Art. 360Accesul ilegal la un sistem informatic(1) Accesul, fără drept, la un sistem informatic se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă.(2) Fapta prevăzută în alin. (1), săvârşită în scopul obţinerii de date informatice, se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 5 ani.(3) Dacă fapta prevăzută în alin. (1) a fost săvârşită cu privire la un sistem informatic la care, prin intermediul unor proceduri, dispozitive sau programe specializate, accesul este restricţionat sau interzis pentru anumite categorii de utilizatori, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani.Detalii: http://legeaz.net/noul-cod-penal/art-360 1 4 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Pai si eu de unde sa-l stiu pe a ei (am fost in clasa cu ea?) ...vezi cum ajungi la concluzia ca ai fost fraiera degeaba Doar nu spuneam numele real la orice vagaboanta Mihaita, Mihaita... Danoelooo nu-ti mai dau ca nu m-ai jignit si ai spus un adevar ... Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Poate ca sunt prost, nu te intrec insa pe tine. Ceea ce ai facut, iti vei asuma zdreanta, iti promit. Ai uitat ca nu te pui cu o fata de 20 de ani. Ai belit pula patron de cacat ce esti Nu ca esti prost ...esti un prost deosebit Termina in plm cu amenintarile , ca iar vin aia si iti pun bannerul pe gard cu Nimfomane...treaba ta Stati ca a venit si prostul cu articolele de lege .... atentie maxima ce delireaza 17 15 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Scuze daca cineva a mai pus problema asta, am citit doar pana la pagina 7.Si poate ne lamureste @condition sau alt user care cunostinte juridice solide.Dar ceea ce face @miky77 nu e infractiune? Accesarea fara drept a unui sistem informatic, incriminata de art 360 din Codul Penal. Daca sunt conturile fetei, chiar daca @miky77 le-a deschis, in momentul cand ea ii retrage lui permisiunea de a le accesa, nu e o incalcare a legii? Chiar nu sunt sigur, niste pareri avizate ar fi extrem de binevenite. Art. 360Accesul ilegal la un sistem informatic(1) Accesul, fără drept, la un sistem informatic se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă.(2) Fapta prevăzută în alin. (1), săvârşită în scopul obţinerii de date informatice, se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 5 ani.(3) Dacă fapta prevăzută în alin. (1) a fost săvârşită cu privire la un sistem informatic la care, prin intermediul unor proceduri, dispozitive sau programe specializate, accesul este restricţionat sau interzis pentru anumite categorii de utilizatori, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani.Detalii: http://legeaz.net/noul-cod-penal/art-360Ba da, prostul nu intelege insa! Alexandra risca cel mult o amenda, tampitul risca parnaie, familie si bruma de avere pe care o are! 14 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Scuze daca cineva a mai pus problema asta, am citit doar pana la pagina 7.Si poate ne lamureste @condition sau alt user care cunostinte juridice solide.Dar ceea ce face @miky77 nu e infractiune? Accesarea fara drept a unui sistem informatic, incriminata de art 360 din Codul Penal. Daca sunt conturile fetei, chiar daca @miky77 le-a deschis, in momentul cand ea ii retrage lui permisiunea de a le accesa, nu e o incalcare a legii? Chiar nu sunt sigur, niste pareri avizate ar fi extrem de binevenite. Art. 360Accesul ilegal la un sistem informatic(1) Accesul, fără drept, la un sistem informatic se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă.(2) Fapta prevăzută în alin. (1), săvârşită în scopul obţinerii de date informatice, se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 5 ani.(3) Dacă fapta prevăzută în alin. (1) a fost săvârşită cu privire la un sistem informatic la care, prin intermediul unor proceduri, dispozitive sau programe specializate, accesul este restricţionat sau interzis pentru anumite categorii de utilizatori, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani.Detalii: http://legeaz.net/noul-cod-penal/art-360 Sunt prea multe lucruri ilegale in ce priveste pana si existenta acestui site.Romania innca nu stie sa gestioneze mediul virtual. 1 3 Link spre comentariu
zetari Reputație: 84 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Scuze daca cineva a mai pus problema asta, am citit doar pana la pagina 7.Si poate ne lamureste @condition sau alt user care cunostinte juridice solide.Dar ceea ce face @miky77 nu e infractiune? Accesarea fara drept a unui sistem informatic, incriminata de art 360 din Codul Penal. Daca sunt conturile fetei, chiar daca @miky77 le-a deschis, in momentul cand ea ii retrage lui permisiunea de a le accesa, nu e o incalcare a legii? Chiar nu sunt sigur, niste pareri avizate ar fi extrem de binevenite. Art. 360Accesul ilegal la un sistem informatic(1) Accesul, fără drept, la un sistem informatic se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă.(2) Fapta prevăzută în alin. (1), săvârşită în scopul obţinerii de date informatice, se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 5 ani.(3) Dacă fapta prevăzută în alin. (1) a fost săvârşită cu privire la un sistem informatic la care, prin intermediul unor proceduri, dispozitive sau programe specializate, accesul este restricţionat sau interzis pentru anumite categorii de utilizatori, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani.Detalii: http://legeaz.net/noul-cod-penal/art-360Uite-l si pe ăsta ! Coaie, suntem pe un site cu si despre prostituție !Tu vii cu legi intr-un loc care încalcă grav legile si vorbim aici de prostituție, proxenetism Ce o sa scrie in plangere, Cutareasca de profesiune prostituată il acuz pe Cutare ca mi-a intrat in contul meu privat de pe un site unde imi vindeam serviciile sexuale..... ridicol 5 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Ba da, prostul nu intelege insa! Alexandra risca cel mult o amenda, tampitul risca parnaie, familie si bruma de avere pe care o are! explica-i detaliat prostului ca nu intelege din umila ta prostie ...rupe 2 basme pe aici ca sa radem , ca fata asta nu vrea sa ne paraseasca deloc 17 14 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Hello,am și eu o rugăminte la voi , dati-mi minusuri până mă banează motanul , pentru că nu vreau să mai stau pe acest căcat de forum ,unde intanlesti oameni screlozati ,care îmi folosesc pozele reale și numele real ,iar Pisicul nu face nimic ,doar pentru că are cont verde . Deci va rog să mă banati ,că pisicul spune că el nu poate . Mulțumesc frumos Pisicul nu o sa-ti baneze contul. Dar poti sa-ti schimbi parola si noua parola sa fie MISKIN. In felul asta o sa-ti fie scârbă să o tastezi și nu mai intri pe forum. 4 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Nu ca esti prost ...esti un prost deosebit Termina in plm cu amenintarile , ca iar vin aia si iti pun bannerul pe gard cu Nimfomane...treaba ta Stati ca a venit si prostul cu articolele de lege .... atentie maxima ce delireaza Hai ca te fut in gura labagiule! Dana stie toate magariile tale de aici gunoiule, vin eu la tine muie, stai linistit. Nu este amenintare, este rezultatul unei munci elaborate somerule, ti-ai belit viata de somer! Te astept cu banerul in gard mizerie, te-n gura de somer idiot, 14 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Uuuu, a intrat tampita de inesines sa dea cu negativ! Munceste, long and hard! Cu fiecare minus simte straponul in buze... 4 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Muie, ai tupeu sau vin eu direct la dana? 13 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum