sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Trimite cop8lul de acasa, sa nu vada cand ti-o furi grav sandilauleBa pizda fă mișto de aurolac până face spume la cur,zi de hoteluri, milioane și alte alea.Lasa ba zdreanță nevestele și copiii in pace,că n-au nicio vină.Zdrențelor,ura voastră nu are nicio limită, până unde vreți să ajungeți? 9 8 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Pizda, din clipa asta vezi ce face dana 13 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Primeste toate mesajele trimise de tine 13 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2017 ea umbla cu statueta dupa ea acum.....pe post de arma alba o fi pestele de sticla sau pescarul cu undita ? Nu am nevoie de statuieta, dar tu stii asta, vorbe lungi cu sec in gat ne impresioneaza! 2 3 Link spre comentariu
zetari Reputație: 84 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Postarea ta e imbecila in atat de multe sensuri, incat nu stiu de ce ma deranjez.Sa incerc, totusi:Tu nu ai de unde sa stii, dar Constitutia ne garanteaza egalitatea in fata legii. Deci nu are nicio importanta daca plangerea e facuta de un medic, o prostituata sau de un postac de meserie rebranduit.La fel, tu nu ai de unde sti, dar exista o situatie numita "concurs de infractiuni". Daca o persoana este inculpata si pentru acces fara drept la un sistem informatic, in afara de proxenetism, va primi, cu siguranta, o pedeapsa mai mare - contribuind la indeplinirea actului de justitie. In incheiere, te-as ruga sa nu mi te adresezi cum o faci cu partenerii de barbut si sa-mi lasi si o lista cu subiecte despre am permisiunea sa postez pe forum. Multumesc mult! 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Ba pizda fă mișto de aurolac până face spume la cur,zi de hoteluri, milioane și alte alea.Lasa ba zdreanță nevestele și copiii in pace,că n-au nicio vină.Zdrențelor,ura voastră nu are nicio limită, până unde vreți să ajungeți?El a fost primul care mi-a bagat sotia si copilul in discutie, asa ca besi 13 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 1, 2017 :laugh2 cand va spun eu ca asta e un simplu tolomac pe aici le-a primit sifiliticule si e de bine vezi ca acusa vine si bannerul pe gard ....ce dedicatie vrei sa trecem pe el ? 17 14 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Septembrie 1, 2017 🙄 4 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Sunt la restaurant in pauza de masa. Daca te tot intrebai .. ca tot ai muncit ca prostituata si iti plateau clientii chiria din mila.. nu mai bine iti cumparai si tu un apartament ? si acum nu mai latrai pe forum pe toate paginile despre Inesuka? nu imi purta mie de grija la cat muncesc, ca eu sunt independenta si muncesc doar cand am chef Fai, unde sunt minusurile?! 2 3 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Septembrie 1, 2017 poate o stiu si pe a ta ...dar sunt discret Nu stii nimic somerule, semani vant, culegi furtuna! Link spre comentariu
remus jack Reputație: 1443 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Partajează Postat Septembrie 1, 2017 hai ca acest topic nu ma mai intereseaza. plec la o domnisoara de moravuri usoare si va doresc seara buna. 8 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Septembrie 1, 2017 :laugh2 cand va spun eu ca asta e un simplu tolomac pe aici le-a primit sifiliticule si e de bine Cum spui tu infractorule! 13 2 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 1, 2017 stie din moment ce spuneai ca ai vizitat-o si ti-a pus fleasca pe ochi stie si Mihai cand ai venit ...ti-a tras si o poza de album ce credeai bai prostule ca eu ma joc pe aici cu identitati adevarate ? ce-ai spune daca intr-o zi te trezesti ca si Picon cu poza si numele adevarat pe aici (eu stiu cine esti , dar din aceeasi Discretie las genul acesta de razbunari deoparte) ? Ce ai făcut ba handicapatule,ai cedat nervos și ai inceput cu amenințări?Să vă piș în cur de retardati,și tu și Lisandru va meritați soarta. 8 9 Link spre comentariu
zetari Reputație: 84 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Partajează Postat Septembrie 1, 2017 hai ca acest topic nu ma mai intereseaza. plec la o domnisoara de moravuri usoare si va doresc seara buna.Să nu uiți sa facu recenzie Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Sunt la restaurant in pauza de masa. Daca te tot intrebai .. ca tot ai muncit ca prostituata si iti plateau clientii chiria din mila.. nu mai bine iti cumparai si tu un apartament ? si acum nu mai latrai pe forum pe toate paginile despre Inesuka? nu imi purta mie de grija la cat muncesc, ca eu sunt independenta si muncesc doar cand am chef Urmareste cum iti merge in perioada urmatoare... Daca mi-ar pasa, mi-ar fi mila de tine. 1 3 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Septembrie 1, 2017 🙄 4 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Culegatorule sa nu zici ca vrei sa-l cunosti si pe Alexandru si sa-i bagi poza la albumul de colectie ca sa-ti faci o laba dimineata pe mutra lui Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Pescarito , invata sa -ti mai vezi si de lungul nasului Momentan bocesti intruna, linisteste saracu' ala... O sa fie mai rau. 1 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Hai ca v-am tras-o si azi din toate pozitiile :laugh2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Momentan bocesti intruna, linisteste saracu' ala... O sa fie mai rau. Bai Amandino ti-l trimit pe Lisandru sa-l iei la Strapon ? Sau e curul (lui) mai dilatat decat straponul ? 18 13 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 1, 2017 El a fost primul care mi-a bagat sotia si copilul in discutie, asa ca besiBa tâmpitule,de la sifiliticul ăla care trăiește intr-un sat uitat de lume și mănâncă porumb fiert,nu am pretenții,dar tu parcă erai intelectual,avocat renumit. 8 9 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Pescarito , invata sa -ti mai vezi si de lungul nasului Ok, o sa dispara si el! Boceste singura! Nu numai el, te vreau complet singura in propria nebunie... Ai avea ceva sa ne spui. 1 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 http://i.imgur.com/eRA3x9v.gif Se vede bine! Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Yes I can and she just asked for it! 1 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum