Sari la conținut

Doresc banarea contului.

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Eu te-am citit. Ti-am spus ca -ti place sa te autoconsolezi . Dar daca tie iti place sa iti creezi idei de genul , esti libera sa faci ce vrei. Pe mine nu ma incomodeaza. eu nu am grija chiriilor)))))) si nici a altora. si nici nu sunt atat de penibila ,incat sa ma dau in spectacol incontinuu cum

O faci tu .... smardoaico :))))))) eu am programare acum , poti lătra linistita . Stiu ca urma sa ma intrebi daca nu cumva m plictisesc ))))

Vezi ca nu ai ajuns macar la 6 mii!

N-ai nici cel mai mic habar cu cine te pui... Munceste, mai ai peste sase mii jumate, cretino!  :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Esti atat de penibila incat ..cand spui "el" , tind sa cred ca te referi la vreun spirit. ai ramas blocata . De asta esti asa "realizata" Ca ai fost smechera la viata ta. Panicato ))))))

Care el? Eu sunt eu si eu sunt mai mult decat destul.

Cu toata modestia, eu pot trimite persoanelor energii pozitive, precum si cele negative. E nativ.

Panicata nu sunt, stiu cu ce se termina tampenia asta, ti-am zis, daca simteam mila pentru tine, mi-ar fi mila, nu mi-e ca e pe merit! :)

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Ba tâmpitule,de la sifiliticul ăla care trăiește intr-un sat uitat de lume și mănâncă porumb fiert,nu am pretenții,dar tu parcă erai intelectual,avocat renumit.

Ce-ai facut Bobita...ieri va trageati limbi in cur si  azi va sloboziti unul in gura celuilalt ?

Macar eu v-am muit pe amandoi din toate pozitiile in mod constant  :laugh2

• Like 17
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:undeva
  • Oras:undeva

Culegatorule sa nu zici ca vrei sa-l cunosti si pe Alexandru si sa-i bagi poza la albumul de colectie ca sa-ti faci o laba dimineata pe mutra lui :laugh2

Pizda, Dana deja stie ce are la usa, mai ai putina rabdare si iti promit ca ma pis pe piersica si pe picioarele tale. Cacaturile ale poarta un id, asa am dat de dana. Pacat de copilul tau tampitule, Dana a promis ca incepe sa povesteasca aici cat de nemernic esti

• Like 13
  • Minus 2
Link spre comentariu

Pizda, Dana deja stie ce are la usa, mai ai putina rabdare si iti promit ca ma pis pe piersica si pe picioarele tale. Cacaturile ale poarta un id, asa am dat de dana. Pacat de copilul tau tampitule, Dana a promis ca incepe sa povesteasca aici cat de nemernic esti

Stie daca i-ai spus , sifiliticule  Ce tembeloid mai esti  cu amenintarile tale de toata jena

Mars la poarta ca acum apar aia cu bannerul si ti-l lipesc de gard .Daca afla Violeta ca stai aici si faci pe nebunul , iar te inchide la Obregia vreo luna :laugh2

• Like 17
  • Minus 14
Link spre comentariu

Bai pizda proasta, tocmai am aflat ieri ca esti un somer frustrat. Astazi am aflat ca o dai in barci si esti un indragostit frustrat si respins datorita incapacitatii mentale. Pizda, Dana stie toate astea, vrei sa citeasca si mesajele!?

le-am dat Delete inainte sa ajunga acasa .....nu fi obraznic sa mai trimiti din nou   :laugh2

• Like 17
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

Ce-ai facut Bobita...ieri va trageati limbi in cur si  azi va sloboziti unul in gura celuilalt ?

Macar eu v-am muit pe amandoi din toate pozitiile in mod constant  :laugh2

Azi m-am convins că ești psihopat 100%

Nu uita ba prostule că ai fost sluga mea acum 1 an.

Vezi ce ai ajuns după ce ți-am dat un șut în cur.

PS.cum ai ajuns să te îndrăgostești de Alexandra și cât de mult te-a umilit de te răzbuni pe ea?

• Like 8
  • Minus 9
Link spre comentariu

Ce sluga visezi , BETIVULE ?

Te milogeai ca o pisicuta in PM de mine sa-ti nimicesc dusmanii tai virtuali (Betty , Janet si Siana) si imi spui mie sluga .. :laugh2

PS: Sigur m-am indragostit de o analfabeta ca si tine , cu 9 clase , ca pe a 10-a nu a mai terminat-o  . I-am si spus ca ii pun toata avera mea la picioare , o bicicleta cu 3 pedale  :laugh2 

• Like 18
  • Minus 14
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...