condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 16, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Septembrie 16, 2018 Ce spune **spam editat**u' Picoaie mai sus ? Ca eu sunt bataie de joc sau ca el este un mos penal si terminat care isi cauta alinarea permanenta pe aici in cautare de nepoate ? :)Esti o rusine pentru rasa umana, asta este adevarul! 1 4 Link spre comentariu
kiss_tv Reputație: 1742 Postat Martie 3, 2022 Oras:strada Turnătorului Oras:strada Turnătorului Partajează Postat Martie 3, 2022 On 9/1/2017 at 5:20 PM, miky77 said: Iar minti TUTO Poza ti-au pus-o fosti colegi de-ai tai de liceu si eu doar am pus link-ul de pe Topicul Adelina69 , contul tau vechi de aici , in momentul in care ai scris numele meu pe topicul tau. la cearta de acum 2 luni si ceva. Aceiasi oameni carora le-ai facut rau prin Focsani ti-au scris si numele pe un Topic Ai cerut lui Pisic sa ti se stearga poza si sa ti se inchida acel topic . Este asa ? De unde aveam eu poza cu tine din liceu daca nu ne cunosteam la vremea respectiva (poza aceea zacea pe topicul Adelina69 , contul tau vechi de aici ) ? De unde stiam eu numele tau real ca sa-l pun acolo ? Stiam eu ca te cheama Petronela , niciodata nu mi-ai spus acest nume nici macar in PM si nici nu te-am intrebat ptr. ca nu ma interesa . Eu ti-am spus de Mihai si te-ai apucat ca o zdrenta sa-l scri si sa-l pui la tine pe Topic Este asa zdreanta ? Mars in plm de santajista si divulgatoare de informatii destul de confidentiale.. Asa ai procedat cu multi , nu doar cu mine ce a hotarat staborul? 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum