n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2017 Astazi când mai jignit ,m ai jignit degeaba ,pentru că știam că rămâne logat și citește tot ce vorbesc sau ce fac . Ai văzut că am avut dreptate? Nu te-am jignit degeaba, desi nu-mi place, ce ai facut tu a fost o prostie crancena!Si in ce il priveste pe individul asta si pentru faptul ca ai dat bir cu fugitii...Vezi ca sunt multi care nu il aproba si eu mi-am schimbat parerea in ce il priveste.Dar e decizia ta, parerea mea e doar parerea mea. 3
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Septembrie 1, 2017 Nene,eu am știut de mult că este prostituată masculină,dar l-am lăsat în pace de milă de silă.Stiam pentru că primisem un PM de la un prieten cu dovada că Miky încercă să obțină informații private despre mine.Nu uita că doar Sfântul Părinte poate să-l exorcizeze.Nu uita că eu l-am făcut zdrențe de a ajuns bătaia de joc a site-ului.Hai bai, ma lesi'?
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 1, 2017 Astazi când mai jignit ,m ai jignit degeaba ,pentru că știam că rămâne logat și citește tot ce vorbesc sau ce fac . Ai văzut că am avut dreptate?Alexandra, povestește exact ce s-a întâmplat,restul e treaba Sfântului Părinte.Ti-l fac să dea în bâlbâiala și să se ceară singur afară.
aleessandra Reputație: -470 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Postat Septembrie 1, 2017 Nu te-am jignit degeaba, desi nu-mi place, ce ai facut tu a fost o prostie crancena!Si in ce il priveste pe individul asta si pentru faptul ca ai dat bir cu fugitii...Vezi ca sunt multi care nu il aproba si eu mi-am schimbat parerea in ce il priveste.Dar e decizia ta, parerea mea e doar parerea mea.El in continuare are acces la contul meu ,oricâte parole as schimba ... 1 3
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Septembrie 1, 2017 Nu te-am jignit degeaba, desi nu-mi place, ce ai facut tu a fost o prostie crancena!Si in ce il priveste pe individul asta si pentru faptul ca ai dat bir cu fugitii...Vezi ca sunt multi care nu il aproba si eu mi-am schimbat parerea in ce il priveste.Dar e decizia ta, parerea mea e doar parerea mea.Hai sa n7 o lasam sa dea bir cu fugitii, chiar n7 vrea!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2017 El in continuare are acces la contul meu ,oricâte parole as schimba ... O dai in paranoia? Daca ai schimbat parola el mai are acces la pula lui Pipilica! 3
aleessandra Reputație: -470 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Postat Septembrie 1, 2017 Alexandra, povestește exact ce s-a întâmplat,restul e treaba Sfântului Părinte.Ti-l fac să dea în bâlbâiala și să se ceară singur afară. Mai omule , Miky mi a pus poza și numele real pe topicul meu . A văzut fratemiu prietenii lui ,cine este defapt pe acel topic . Bun , l am rugat să mă ajute sa șterg de acolo pozele cu mine ,că seara venea fratemiu acasă și mi spărgea capul de telefon . El ,băiat, mi a cerut parola contului și email , și mi l a făcut verde . Bun, am modificat eu ce era de modificat , după care sa vad acum , că zdreanta de câteva zile daca a văzut că nu îi răspund ,mă bagă în discuții aiurea. Eu i-am dat replica și de aici a inceput totul. Sau sa arat tuturor conversația ,ce să vezi , pauza, el ștersese deja faptul că l am rugat și că am dreptate . Bun , astăzi ce îmi văd ochii,el îmi schimbase și emailul cu parola la cont ,noroc că nu m am delogat . Stă și citește ce și cui ii scriu eu . Am atașat și dovezi pe alt topic ,și a și recunoscut subtil ,că stă pe cont și acum ,cu 1-2 pagini in urma când m a întrebat " ai vorbit cu condițion la telefon" deși omul îmi scrisese într-adevăr in privat să îi las un număr. De aici a inceput totul 1 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2017 Hai sa n7 o lasam sa dea bir cu fugitii, chiar n7 vrea! A ramas cu doua sute si de puncte. Da-l in spanac de cont, mai bine face altul deja. 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 1, 2017 Miky ,răspunde la întrebări .1 de ce minți ?2 de ce stai pe contul meu ?3 de ce mi ai schimbat parola și e-mailul?4 de ce in continuare stai pe contul meu și nu ieși dracu afara ?5 tu ai minte la 40 și ceva de ani ai tai?6 spune adevărul aurolac bătrân ,că tot forumul rade de tine acum. Nu raspund la tute care dau pe teava ...am raspuns cand trebuia Inca nu vrei sa te duci la scoala cum ai promis ? Mi se rupe pula de tine , scandalagioaico (ti-am mai atras atentia asta si acum 2 luni inainte sa-ti platesc contul verde sa te potolesti cu rahaturile pe aici si vsv de clienti ) Continua asa ....spor la treaba . Nici nu credeam ca te vei tine de promisiune . De ce crezi ca te batea si vechiul peste cu coada peste gura ? 18 15
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Septembrie 1, 2017 Merge...merge... de felatie zic ? ...ca unsa Rad de voi si cu fundul . Aceiasi prosti : Pulez , Pisat si Cordeluta ....dar culmea e ca s-a mai lipit o proasta care nu avea de lucru (aici poti sa vorbesti Cordeluta de somaj , cu toate ca nu incaseaza nici aceasta suma) . De clona nu mai spun nimic ca e novice in meserie Alexandro intoarce-te la scoala (eu ti-am spus , nu demult) ca ai belit pula cu astia . Ptr, niste limbi in pizda , vor sa le faci felatie o saptamana Goodbye prostilor , ca va ajunge pe ziua de azi cat v-am bagat in seama . V-am oferit felia de tort si pe ziua de azi . Sa curga felatiile reciproce Bai muie, hai sa iti explic cum sta teaba! Esti un somer din prahova sau bucuresti, t3 visezi marebpat4on 8n timp ce esti pielea pulii,, nu am sol8citwt rat3 de la nim3ni, ontelege insa tampi5ule ca atunci cand ajuny la limita, nu ma intereseaza consecintele, esti un peste 0rost, te calc in picioare si nici mu simt!
aleessandra Reputație: -470 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Postat Septembrie 1, 2017 PS: nu uita sa-i memorezi nr. de tel al lui Alexandru , care a cerut detalii suplimentare despre mine si bineanteles ca i le-ai oferit , s-ar putea sa ai nevoie de el pe viitor . Il platesti in pizda , ca bani pula ...nu au fost niciodata O dai in paranoia? Daca ai schimbat parola el mai are acces la pula lui Pipilica!Domnișoara,eu cu Condițion am vorbit acum 30-40 min in pm . Cu toate că am schimbat parola jegul are acces la el ,că nu s a delogat . Înțelegi ? 1 3
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Septembrie 1, 2017 Nu raspund la tute care dau pe teava ...am raspuns cand trebuia Inca nu vrei sa te duci la scoala cum ai promis ? Mi se rupe pula de tine , scandalagioaico (ti-am mai atras atentia asta si acum 2 luni inainte sa-ti platesc contul verde sa te potolesti cu rahaturile pe aici si vsv de clienti ) Continua asa ....spor la treaba . Nici nu credeam ca te vei tine de promisiune . De ce crezi ca te batea si vechiul peste cu coada peste gura ? To se rupe in pula de familia ta zdreanta!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2017 Nu raspund la tute care dau pe teava ...am raspuns cand trebuia Inca nu vrei sa te duci la scoala cum ai promis ? Mi se rupe pula de tine , scandalagioaico (ti-am mai atras atentia asta si acum 2 luni inainte sa-ti platesc contul verde sa te potolesti cu rahaturile pe aici si vsv de clienti ) Continua asa ....spor la treaba . Nici nu credeam ca te vei tine de promisiune . De ce crezi ca te batea si vechiul peste cu coada peste gura ? Ai vrut sa te faci pestele nou? 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 1, 2017 Gata , ma , cu spectacolul pe ziua de azi ...rupeti randurile :laugh2 17 15
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 1, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 1, 2017 Alessandra...ce căuta fratele tau pe nimfomane!?Nu uita ca myki e un străin care il doare fix in p*** de tine si de vrajelile tale. Ce treaba ai tu să te expui in fata lui in asemenea hal?
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Septembrie 1, 2017 Stai in pizda matii ifiotule, te acuzi mai rau!, sa imi bag pula, eu te termin somerule! 12 2
aleessandra Reputație: -470 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Postat Septembrie 1, 2017 Nu raspund la tute care dau pe teava ...am raspuns cand trebuia Inca nu vrei sa te duci la scoala cum ai promis ? Mi se rupe pula de tine , scandalagioaico (ti-am mai atras atentia asta si acum 2 luni inainte sa-ti platesc contul verde sa te potolesti cu rahaturile pe aici si vsv de clienti ) Continua asa ....spor la treaba . Nici nu credeam ca te vei tine de promisiune . De ce crezi ca te batea si vechiul peste cu coada peste gura ? Cu ce mă ? Mars distrusule . Știi tu care a fost viața mea scârbă ordinară care ești ?! Bai jegule , ai copil aproape de vârsta mea . Să de-a Dumnezeu să aibă o viața că a mea ,să vezi ce înseamnă să fii pe picioarele tale dejectio. 1 3
aleessandra Reputație: -470 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Postat Septembrie 1, 2017 Alessandra...ce căuta fratele tau pe nimfomane!?Nu uita ca myki e un străin care il doare fix in p*** de tine si de vrajelile tale. Ce treaba ai tu să te expui in fata lui in asemenea hal? Când ești prost ,ești prost. Am pățit , m am învățat minte . Ce să caute ? I-au arătat prietenii site Ul cu poza pusa de sifiliticul de mijy 1 3
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Septembrie 1, 2017 Postat Septembrie 1, 2017 Hello,am și eu o rugăminte la voi , dati-mi minusuri până mă banează motanul , pentru că nu vreau să mai stau pe acest căcat de forum ,unde intanlesti oameni screlozati ,care îmi folosesc pozele reale și numele real ,iar Pisicul nu face nimic ,doar pentru că are cont verde . Deci va rog să mă banati ,că pisicul spune că el nu poate . Mulțumesc frumosAsta e straniu, adica sa refuze sa te baneze. Ai incercat si cu injuraturi din alea grosiere?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2017 Domnișoara,eu cu Condițion am vorbit acum 30-40 min in pm . Cu toate că am schimbat parola jegul are acces la el ,că nu s a delogat . Înțelegi ? Mda, am trimis raport la Pisi. 3
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Septembrie 1, 2017 I_a dat contul odiotului asta, ce vrei? 12 2
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 1, 2017 Mai omule , Miky mi a pus poza și numele real pe topicul meu . A văzut fratemiu prietenii lui ,cine este defapt pe acel topic . Bun , l am rugat să mă ajute sa șterg de acolo pozele cu mine ,că seara venea fratemiu acasă și mi spărgea capul de telefon . El ,băiat, mi a cerut parola contului și email , și mi l a făcut verde . Bun, am modificat eu ce era de modificat , după care sa vad acum , că zdreanta de câteva zile daca a văzut că nu îi răspund ,mă bagă în discuții aiurea. Eu i-am dat replica și de aici a inceput totul. Sau sa arat tuturor conversația ,ce să vezi , pauza, el ștersese deja faptul că l am rugat și că am dreptate . Bun , astăzi ce îmi văd ochii,el îmi schimbase și emailul cu parola la cont ,noroc că nu m am delogat . Stă și citește ce și cui ii scriu eu . Am atașat și dovezi pe alt topic ,și a și recunoscut subtil ,că stă pe cont și acum ,cu 1-2 pagini in urma când m a întrebat " ai vorbit cu condițion la telefon" deși omul îmi scrisese într-adevăr in privat să îi las un număr. De aici a inceput totulOK, mersi de lămuriri.Răbdare și tutun.Ti-l exorcizez eu până de mută acolo unde îi este locul,la TV/TS.Dă-i mesaj Motanului,spune că prostituata masculină ți-a furat contul și cere-i să-l baneze, apoi fa-ti altul.
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Septembrie 1, 2017 Mda, am trimis raport la Pisi.Trite raport camd vorbesti cu mkii
aleessandra Reputație: -470 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Postat Septembrie 1, 2017 Asta e straniu, adica sa refuze sa te baneze. Ai incercat si cu injuraturi din alea grosiere? Nu vrea nici în ruptul capului.. 1 3
aleessandra Reputație: -470 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Postat Septembrie 1, 2017 OK, mersi de lămuriri.Răbdare și tutun.Ti-l exorcizez eu până de mută acolo unde îi este locul,la TV/TS.Dă-i mesaj Motanului,spune că prostituata masculină ți-a furat contul și cere-i să-l baneze, apoi fa-ti altul.I am dat omule , degeaba . 1 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum