johnbucuresti Reputație: 15 Postat Decembrie 16, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2012 Just noticed this one on anuntul.ro STAPANA DURA SI provocatoare te asteapta la o sedinta de dominare soft sau hard (umilire verbala, fizica, uro, fetishul picioarelor, fisting etc), poze reale100%, te astept in cusca mea non stop nu vei regreta discre 16 Dec 22:07 0727461380 Bucuresti 16 Dec 22:07 0727461380 Bucuresti i dont know how to ad pictures to this message (sorry)
johnbucuresti Reputație: 15 Postat Decembrie 16, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 16, 2012 i know links on anuntul expire, but here is the one with pictures http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/diverse/stapana-dura-si-provocatoare-te-asteapta-la-o-sedinta-de-dominare-soft-sau-hard_5827375.html
johnbucuresti Reputație: 15 Postat Decembrie 16, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 16, 2012 it seems there r 2 ladies involved.... just saw the other ad STAPANA DURA SI provocatoare te asteapta la o sedinta de dominare soft sau hard (umilire verbala, fizica, uro, fetishul picioarelor, fisting etc), poze reale100%, te astept in cusca mea non stop nu vei regreta discr 16 Dec 20:55 0764735186 Bucuresti http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/diverse/stapana-dura-si--provocatoare-te-asteapta-la-o-sedinta-de-dominare-soft-sau-hard_5827300.html
calatorul Reputație: 59 Postat Decembrie 17, 2012 Oras:Vatican, The Holy See Oras:Vatican, The Holy See Postat Decembrie 17, 2012 And here are the pictures.
ovidiux Reputație: 23 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Postat Decembrie 2, 2015 numarul format este blocat pt apeluri de sosire... ce inseamna?
bulldog Reputație: 90 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:In pizda ma-tii, la caldurica Oras:In pizda ma-tii, la caldurica Postat Decembrie 2, 2015 numarul format este blocat pt apeluri de sosire... ce inseamna?Ca poti numai din interior sa dai
bulldog Reputație: 90 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:In pizda ma-tii, la caldurica Oras:In pizda ma-tii, la caldurica Postat Decembrie 2, 2015 Mai incearca o fisa pe acest website. Se pare ca stapana mai are un nr. de telefon.http://www.anunturierotice.com/ads/sefa-ta-dura-si-provocatoare-te-asteapta-non_stop/ Eu cred ca sunt 1-2 pustoaice sau mai multe (ca toate celelalte pizde care fac ochii mari cand isi vad "colegele" de breasla ca fac bani multi din chestii noi) care incearca sa faca bani din ceva ce n-au auzit dar stiu ca pe sedinta pot lua cat nu faceau ele in general. Mai cerceteaza si vezi daca ajungi la aceasi concluzie.
ovidiux Reputație: 23 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Postat Decembrie 23, 2015 si de ce nu poti suna si din oras?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum