Sari la conținut

Va rog ajutați.ma

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Chiar azi ma duc la secție cu forumul deschis ca proba. Băgami.as pula în morții lui dobre de scarba dracului

Hahahahahahahahahaha!

Cu forumul deschis.

• Like 15
  • Minus 8
Postat

Topicul asta parca e o invitatie pentru un peste smecher.

Vine el sa te ajute, da' dupa trebuie sa fii fata ascultatoare, de comitet.

Asta arata ca unele si-o cauta si nu se opresc pana nu o gasesc.

• Like 17
  • Minus 8
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sa mai pună Părintele odată confesiunea aia,sa vedem cui cere ajutorul. :)

Vizitator
Postat

Topicul asta e de competența ta.

Dor tu mai poți să le ajuți

Sa ajungă mai repede la "beci"? :)
Vizitator
Postat

Să le scapi de chin

Into oblivion...

Da' unde mai e distracția? ;)

• Oras:bucuresti
Postat

Eu zic ca cel mai corect e sa te impaci cu dusmanu.sa-i demonstrezi ca esti mult mai buna decat el.functioneaza

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Revenind la cele serioase.

Vazand topicul asta, nu m-am putut abtine si am blufat.

O.M.G.!

P.S.: sa nu ramana intrebarea fara raspuns: ce am consumat ce?

Nea Mocule, cam activ pă DG...ce pățiși, bre? :)

Stimă! :hihat

Vizitator altu2
Postat

Nea Mocule, cam activ pă DG...ce pățiși, bre? :)

Stimă! :hihat

Am descoperit ca aici e ... miezu', si nu vreau a-l pierde (vorba vine).

Ma distrez nene, ma distrez.

Odata cu lansarea pe piata a noului produs, SP, motanu suprem a deschis si robinetu' unei mai vechi, dar acum puternic activata, indeletniciri romanesti, si implicit a forumului: comedia burlesca.

Asa incat, sincer, nu ma pot abtine sa nu asist la asa spectacol.

Si daca tot sunt in loja, cu monoclul in dreptul ochiului (stang), m-am gandit, asa de amoru' artei, in loc de aplauze ... sa mai var si eu batu' printre stinghiile gardului.

Vizitator mc hammer
Postat

caterinca cu budinca

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Hahahahahahahahahaha!

Cu forumul deschis.

dupa ce ea l-a injurat pe dobre 2 ani, pe clientii care au vizitat-o, pe mine si pe toti care scriau pe topicul ei :dontgetit

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

dupa ce ea l-a injurat pe dobre 2 ani, pe clientii care au vizitat-o, pe mine si pe toti care scriau pe topicul ei :dontgetit

Off, mai, mai!  :laugh2

Ti-am trimis 2 rapoarte legat de Aleessandra... Bunlangiul de Miky pusesera ghiara pe cont... Nu iti apar 2 IP-uri logate pe acelasi cont?

Puteai macar sa raspunzi ceva. :(

Si l-a banat prin ajutorul altor membri, motanul dormea!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

http://i.imgur.com/5kMqH.gif

Vizitator
Postat

Nimic nou? :)

"heeelp,ma uomoara dobre, heeelp,sariiiti!!!! Aolooooo " :)))))

• Minus 3
Postat

Vezi lory,cum rade lumea de tine?pleaca in strainatate,demna si cu capul sus.nu lasa in urma ta repulsie.sa stii ca nici un colt al lumii nu te poate ascunde de gura lumii

• Like 6
  • Minus 3
Postat

Nimic nou? :)

"heeelp,ma uomoara dobre, heeelp,sariiiti!!!! Aolooooo " :)))))

Ala cred ca e prea beat sa mai care un pahar la gura , dar sa o mai omoare pe lory

• Like 7
  • Minus 7
Vizitator
Postat

Vezi lory,cum rade lumea de tine?pleaca in strainatate,demna si cu capul sus.nu lasa in urma ta repulsie.sa stii ca nici un colt al lumii nu te poate ascunde de gura lumii

gura lumii o astupa doar pamantul

Postat

Logic ca plec. În octombrie. Și îl las pe dobre sa își urle frustrarea, impotenta și nefericirea pe forum. Și apropo.. Eu nu am înjurat pe nimeni. Jigodia de dobre si.a fc cont în numele meu tot sa îmi strice munca și sa îmi îndepărteze clienții și el a scris jigniri și calomnii.

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat

asa rau e dobre? =))

ce dracu frate daca si "nevinovatu" asta intra in case sa bata oameni,inseamna ca vine sfarsitul lumii =))

• Like 8
Postat

Băieți, v.am dat un plus ca mi.au plăcut postările voastre. Dar acum sa vb serios, cât se poate de serios... Dobre is very dangerous și mare bătăuș. Amintiți.va ca a luptat în Afganistan. Avea și pistol. Dacă ma împușcă...

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Îți mai face o gaură. :))))

• Like 1
  • Minus 3

Postat

Băieți, v.am dat un plus ca mi.au plăcut postările voastre. Dar acum sa vb serios, cât se poate de serios... Dobre is very dangerous și mare bătăuș. Amintiți.va ca a luptat în Afganistan. Avea și pistol. Dacă ma împușcă...

uite-o cioara, ui' cum zboara, scot pistoalele si-o impusc :laugh2  :laugh2

Lorena, intr-o nota serioasa si nu mi-o lua in nume de rau ca iti spun cu drag, femeie esti sonata. Tu ai depasit demult faza de copilarisme si in care te alinti de una singura, ai o anumita varsta in care trebuie sa iti dai seama ca esti pe contrasens in ceea ce priveste depasirea firescului, a bunului simt si a unei conduite de femeie.

Pai mai femeie ai cont care iti permite modearera noului topic deschis. Tu in loc sa il tii curat si sa ai o noua sansa pana pleci,  raspunzi cu injurii grotesti la cea mai mica provocare dupa ce ai facut circ si panarama pana la nivel televizat ani de zile, de la familie la relatii personale. Si faci topice cu dedicatie unei persoane in lipsa ei, practic ti-o ceri. Tu ar trebui sa il eviti mereu pe acest om,mai ales ca ati cladit o intimitate pe termen lung la un moment dat. Tu il injuri la foc automat, cum nu iti scria 2 zile faceai zeci de postari despre Dobre la foc automat si el nici nu te mai baga in seama, puneai poze cu mancare, cautai tu cearta cu el....

Faptul ca 2 barbati din viata ta ti-au spus ca te cauta sa te aranjeze sa iti vezi de treaba ar trebui sa iti ridice mari semne de intrebare. Zeul chiar parea sa aiba ultima oara intentii serioase cu tine, dar nu cum ai tu in fantezii.... Si eu sunt o femeie cu multa personalitate si indracesc barbatul in speta cand ii spun adevarul verde in fata,dar crud, fara tact, mai ales cand ma simt foarte afectata de acea persoana si nu pot sa imi desfasor neplacerile adunat si elegant. Dar sa moara bibi daca un barbat de care m-am apropiat mi-a spus ca in o zi mi-o zi iau peste bot sau ma cauta sa ma rezolve el....

De ce nu iti vezi tu de treaba ta si nu incerci sa traiesti si muncesti curat si linistita? Fara penibil si gretos...

Mai lasa vrajeala cu nu eu am injurat pe acel cont,se vedea de pe luna ca scrii tu domnita. Si mi-am facut cont fix pt tine ca uneori din pacate pari batuta in cap si ca nu mai poti sa te aduni ca femeie sa fii si tu macar putin normala.... La fel cum te-am sfatuit atunci cand ai prins curaj sa spui clientilor tot ce crezi despre ei in virtutea faptului ca vrei un job vanilla si renunti la prostitutie....Foarte frumos ti-am vorbit atunci si sa stii ca e inutil sa te plangi cum ca clientiilor nu le pasa ce e in sufletul prostituatei si nu o ia in serios ca femeie pentru ca nu este modern sa inteleaga ca este un job si nimic mai mult. La tine e alta prblema....tu esti atat de inraita de circul si mediile dubioase in care te invarti de ani incat uiti ca trebuie sa respecti si sa iti pese ca altii sa respecte si sa le pese!

Mi-am facut cont anume pt tine ca tu chiar nu mai ai filtru, ratiune, doar a perceptie denaturata a realitatii in care oricat de gresit e ceea ce faci sau cum arata viata ta, tu iti tii singura partea. Fara sa schimbi ceva care nu functioneaza, fara dorinta de progres personal, repeti aceleasi greseli si scandal cu anii si nu te mai saturi.

Ai si tu mai multa grija la comportament si iti va fi mai bine :)

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...