dangerjo Reputație: -2 Postat Ianuarie 16, 2018 Oras:Valcea Oras:Valcea Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 Preturile sunt bune la descrierea de profil? Link spre comentariu
cityoflove Reputație: 14 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:Private Club Oras:Private Club Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Bagă poze Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 O noua vizita la Miruna, dar intr-o alta locatie decat cea cu care ma obisnuisem, pe Torontalului 78. Programare telefonica cu o zi inainte, ca de obicei. Desi o are colega tot pe Adelina, de data asta am renuntat la threesome optand pentru doua partide separate. Dupa o scurta conversatie si o mica igienizare, am trecut la actiune. Cum deja stim ce ne place la fiecare, am inceput cu un cunni. Are o pasarica pufoasa si placuta la lins care reactioneaza fain la stimuli. Dupa cateva minute am trecut la NP, misionar. Am continuat asa pana am obosit asa ca am schimbat in doggy style, pozitia ei preferata dar care imi place si mie mult. In pozitia asta Miruna a inceput cu miscari usoare, de acomodare, eu contribuind doar cu mici contre. Apoi usor, usor a accelerat miscarile si a marit intensitatea lor. Iar dupa un timp mi-a spus sa incep si eu sa ma misc si am inceput sa ne contram reciproc din ce in ce mai tare, pana cand la un moment dat au inceput gemetele ei care mie imi plac atat de mult si in curand a si finalizat. :) Am ramas in continuare in aceasta pozitie inca 2-3 minute si cand tocmai voiam sa ma retrag a venit surpriza! Mi-a spus ca mai vrea odata :) Asta da bonus. Bineinteles ca n-am stat deloc pe ganduri si am reluat actiunea pana a finalizat din nou. De data asta gemetele ei m-au excitat asa de tare ca am finalizat si eu. Obositi amandoi dar si relaxati, am mai stat un pic de vorba, dupa care m-am dus la dus, apoi m-am mutat cu tot cu bagaje in camera alaturata, la Adelina :laugh2 Note: Locatie: 9 - apartamentul e ok, curat si dotat cu tot ce trebuie, singura problema a fost parcarea, nu ai voie sa opresti in fata blocului si mi-am gasit mai greu un loc pe o straduta laterala. Aspect: 8,50 - plinuta, dar nu pot sa zic ca e grasa Igiena: 10 - curata si fara mirosuri am putut sa ma delectez linistit cu pasarica ei ON: - nu am solicitat NP: - 10 - dupa cum am descris si mai sus, participa din plin la actiune Anal: - nu am solicitat GFE: - 9 - cu mine se poarta frumos, ne-am obisnuit unul cu altul, FK nu ma pasioneaza in mod deosebit Tarif: 100 lei/30 minute Timp petrecut: 30 minute De revenit: da, dupa 4 vizite cred ca toata lumea s-a lamurit de ce :) Link spre comentariu
cristianmihai Reputație: 25 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Și eu o să le sun mâine dimineață după 11 pe amândouă sa vad daca pot beneficia de aceleași servicii că și tine de la amândouă separat :D Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Și eu o să le sun mâine dimineață după 11 pe amândouă sa vad daca pot beneficia de aceleași servicii că și tine de la amândouă separat :DNu vad de ce n-ai putea :) Eventual ai putea sa incerci de pe la 10 pana nu-si incep activitatea. Si vezi ca e ultima zi in Timisoara! Bafta! :) Link spre comentariu
cristianmihai Reputație: 25 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Atunci o.sa sun pe la.10 pt o programare Link spre comentariu
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Ianuarie 18, 2018 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Atunci o.sa sun pe la.10 pt o programareCam tarziu....nu mai suntem. Ieri a fost ultima zi..dar vom mai reveni. Imi pare rau :* Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Cam tarziu....nu mai suntem. Ieri a fost ultima zi..dar vom mai reveni. Imi pare rau :*Eu am impresia ca voi ati venit special sa va'ntalniti cu gvbolovan...Nu ca ar fi neaparat ceva rau dar parca prea scurta vizita voastra 1 Link spre comentariu
cristianmihai Reputație: 25 Postat Ianuarie 18, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Uffff Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Eu am impresia ca voi ati venit special sa va'ntalniti cu gvbolovan...Nu ca ar fi neaparat ceva rau dar parca prea scurta vizita voastra :blushing2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Ianuarie 20, 2018 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Disponibila din nou in Tm :* pana tarziu astazi :* Link spre comentariu
cristianmihai Reputație: 25 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Mai ai cumva și vreo colegă? Link spre comentariu
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Mai ai cumva și vreo colegă?Da,pe Adelina :) Link spre comentariu
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Disponibila pana tarziu :* Link spre comentariu
cristianmihai Reputație: 25 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Atunci miercuri seara sau joi dimineață va caut pe amândouă. O sa sun pentru o programare :) Link spre comentariu
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Disponibila pana tarziu :* Link spre comentariu
dangerjo Reputație: -2 Postat Ianuarie 24, 2018 Oras:Valcea Oras:Valcea Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 Anal faci? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Anal faci?Scrie in semnatura ei ce, cum si cat... :rtfm 6 Link spre comentariu
cristianmihai Reputație: 25 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Buna . Joi dimineață de la ce ora începi și dacă se poate o programare :) Link spre comentariu
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Februarie 24, 2018 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Partajează Postat Februarie 24, 2018 Buna,dragilor. Voi fi disponibilă de mâine :* locația este pe c. Circumvalațiunii nr 65 :* Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 Buna,dragilor. Voi fi disponibilă de mâine :* locația este pe c. Circumvalațiunii nr 65 :*Bine-ai revenit :) Link spre comentariu
andytm Reputație: 273 Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 poze noi primim cu o ocazia unei noi vizite ?😋😋 Link spre comentariu
andytm Reputație: 273 Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 Un nr de tel imi dati băieți?Mâine vreau sa merg la Miruna!Am prins un bilet la pariuri 😂😂 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 Un nr de tel imi dati băieți?Mâine vreau sa merg la Miruna!Am prins un bilet la pariuri 😂😂Il are scris in semnatura 0761439438 Link spre comentariu
andytm Reputație: 273 Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 sa mor de am văzut în paginile anterioare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum