chelios Reputație: 380 Postat Septembrie 9, 2017 Oras:Into thin air Oras:Into thin air Postat Septembrie 9, 2017 Si nici la altele nu se gandeste cand faceti voi sexut ) 1
incepator2017 Reputație: 416 Postat Septembrie 9, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Septembrie 9, 2017 daca voi mergeti la curve inseamna ca toti barbatii merg la curve. Exact cum nu toate femeile sunt la fel, exact asa nu toti barbatii sunt la felTe credeam fata desteapta
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 9, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Septembrie 9, 2017 Si nici la altele nu se gandeste cand faceti voi sexut ) Chiar si asa.
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2017 Postat Septembrie 9, 2017 Lăsați fata in pace! Sunteți extrem de rai!Ce carti citesti? Să stiu ce sa iti iau 😠Orice carte pe care o vezi in fotografiile de mai jos.
zlatko petrovic Reputație: 164 Postat Septembrie 9, 2017 Oras:Novi Sad Oras:Novi Sad Postat Septembrie 9, 2017 Nu suport sa-si cumpere haine sau obiecte foarte scumpe. Sunt pe faza. Daca face asta imi cumpar si eu ceva similar. Asa sunt oare nevestele astea ? Ma mai gandesc daca vreau sa ma insor
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2017 Postat Septembrie 9, 2017 Asa sunt oare nevestele astea ? Ma mai gandesc daca vreau sa ma insor Dap. Asa sunt eu. Nu toate sunt ca mine. Posibil sa dai peste una care sa nu comenteze cand vrei sa-ti cumperi rame pentru ochelarii de vedere de 4000 de euro. Eu m-am opus. Daca-si cumpara asta impotriva vointei mele imi cumparam niste chestii de la "freywille" pe care le-am o ochit de mult.
incepator2017 Reputație: 416 Postat Septembrie 9, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Septembrie 9, 2017 Lăsați fata in pace! Sunteți extrem de rai! Orice carte pe care o vezi in fotografiile de mai jos. Wow, esti femeie si nu il citesti pe Radu F Constantinescu! Felicitări! 1 3
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2017 Postat Septembrie 9, 2017 Wow, esti femeie si nu il citesti pe Radu F Constantinescu! Felicitări! Nu imi dau seama care-i poanta!
geo_x36 Reputație: -663 Postat Septembrie 9, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat Septembrie 9, 2017 Lăsați fata in pace! Sunteți extrem de rai! Orice carte pe care o vezi in fotografiile de mai jos. Ano ... cumva lucrezi la o librarie ?
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2017 Postat Septembrie 10, 2017 Ano ... cumva lucrezi la o librarie ? Ntz!
obsedatul Reputație: -2024 Postat Septembrie 10, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Septembrie 10, 2017 Champions League ( al nevestelor vesele), nimic nu stii. Normal, pe mine nu m-a primit in cercul ei... Lăsați fata in pace! Sunteți extrem de rai! Orice carte pe care o vezi in fotografiile de mai jos. Pfff, numa' carti grele...
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Septembrie 10, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Septembrie 10, 2017 Ano ... cumva lucrezi la o librarie ? poate e bibliotecara, atunci. 1 6
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2017 Postat Septembrie 10, 2017 Normal, pe mine nu m-a primit in cercul ei... Pfff, numa' carti grele... Da.poate e bibliotecara, atunci.Nu.
obsedatul Reputație: -2024 Postat Septembrie 10, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Septembrie 10, 2017 Exprimarea monosilabica m-a lamurit. Clar nu esti femeie!
incepator2017 Reputație: 416 Postat Septembrie 10, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Septembrie 10, 2017 Exprimarea monosilabica m-a lamurit. Clar nu esti femeie! Ha, o femeie poate spune atâtea cu un singur cuvânt,de exemplu: Ce ai? Nimic! .... 1 3
vanessa31 Reputație: -447 Postat Septembrie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 11, 2017 Lasa-le. Mie imi vine sa zambesc cand o aud pe Vanesa ca spune : " l-am prins ca se uita, doar, el nu face d'astea ca il fut eu destul" N-am zis că nu face de-astea, tocmai de-aia sunt pe aici, pentru că e o mare probabilitate s-o fi făcut și voiam să înțeleg de ce. Ah, bărbații, veșnic nemulțumiți!
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 11, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Septembrie 11, 2017 Ok, acum am inteles. Cand ai spus ca l ai prins ca "doar se uita", era in sensul ca " nu l ai prins cu pula'n piszda", adica in fapt. Am inteles eu gresit sau exprimarea ta a fost prea succinta. Ps. data viitoare sa desnezi. 1 3
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Septembrie 11, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Septembrie 11, 2017 N-am zis că nu face de-astea, tocmai de-aia sunt pe aici, pentru că e o mare probabilitate s-o fi făcut și voiam să înțeleg de ce. Ah, bărbații, veșnic nemulțumiți! clar poti intelege motivele unei persoane cautandu-le p-ale altora 1 2
incepator2017 Reputație: 416 Postat Septembrie 11, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Septembrie 11, 2017 N-am zis că nu face de-astea, tocmai de-aia sunt pe aici, pentru că e o mare probabilitate s-o fi făcut și voiam să înțeleg de ce. Ah, bărbații, veșnic nemulțumiți! Nu exista motiv, nu e nemulțumit de tine daca se duce la altele si seara vine acasa. Daca e nemulțumit de tine, pleacă de tot. Gandeste-te asa. Desi ii faci ciorba buna acasa, daca ii e foame la pranz, mănâncă un covrig sau o shaorma in oras. Atat de simplu e... 2 3
obsedatul Reputație: -2024 Postat Septembrie 11, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Septembrie 11, 2017 Ha, o femeie poate spune atâtea cu un singur cuvânt,de exemplu:Ce ai? Nimic! .... Tu intelegi femeile?
incepator2017 Reputație: 416 Postat Septembrie 11, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Septembrie 11, 2017 Tu intelegi femeile? Nu, dar stiu sa mimez asta foarte bine 4 3
obsedatul Reputație: -2024 Postat Septembrie 12, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Septembrie 12, 2017 Pacat...
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2017 Postat Septembrie 14, 2017 Am spus ca revin cu gandurile de nevasta. Nu-mi place cand se transforma in Domnul Stie Tot, conducatorul suprem, inteleptul Universului. 7 5
obsedatul Reputație: -2024 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Septembrie 14, 2017 Am inteles, nu suporti concurenta. 3
incepator2017 Reputație: 416 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Septembrie 16, 2017 Am spus ca revin cu gandurile de nevasta. Nu-mi place cand se transforma in Domnul Stie Tot, conducatorul suprem, inteleptul Universului.La varsta lui nu si-a dat seama ca nu e deloc asa?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum