Sari la conținut

ANDREEA 0737236737

Postări Recomandate

Hello dragii mei😘 Vreau sa va prezint o bruneta superba care va încânta privirile si va satisface si cele mai pretențioase gusturi! Ea este prietena mea Andreea, are 25 de ani si este noua pe forum,dar nu si in domeniu.

Daca o recomanzi, invat-o in plm sa se tina de programari, o sun la ora 18:30, zice sa vin in 40 min si cand ajung nu raspunde, la al 7-lea apel imi da sms si zice sa mai astept 30 min.....pai am stat 30 min in trafic sa ma umplu de draci.....de evitat clar, sa iasa pe centura daca e cu primul venit

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Nerva Traian
  • Oras:Nerva Traian

Buna dragilor dupa cum vedeti am postat si poze din locatie asa cum am promis.

De asemenea postez si lista serviciilor oferite.

Oral protejat

Normal protejat

Anal protejat

Cunni/annilingus pasiv

Nu ofer Cim,fk,oral neprotejat.va rog sa ma scuzati pt confuzia creata.ema cand m-a ajutat cu prezentarea m-a intrebat ce servicii ofer si am zis total.ea a dedus ca si acele servicii sunt incluse.scuze inca odata.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Daca o recomanzi, invat-o in plm sa se tina de programari, o sun la ora 18:30, zice sa vin in 40 min si cand ajung nu raspunde, la al 7-lea apel imi da sms si zice sa mai astept 30 min.....pai am stat 30 min in trafic sa ma umplu de draci.....de evitat clar, sa iasa pe centura daca e cu primul venit

sorry e la început si nu vrea sa dezamăgească... ia întârziat clientul care era programat înainte de tine... eu din experiența mea i-am împărtășit anumite chesti, gen daca un client inatrzie si el sa fie toleranta...dar nu mi-am dat seama sa ii spun si sa își lase ceva timp între programări, pt a evita aceste neplăceri.
Link spre comentariu
  • Oras:friends

Bai, eu zic sa facem cheta si sa-i ducem vreo 10 milioane pe zi acasa. Doar asa, ca vrea si ea un ban cinstit, ce pula ei. Si-a pus poze "profi", cere o groaza de bani si nici mare lucru nu ofera. Totul protejat. Hai prostovani, domnilor, sariti cu banii la pomana. Hai, ca sinteti multi natarai ratati care nu aveti unde arunca banii.

• Like 3
Link spre comentariu

Ea are un piercing in zona intima, colega ei nu are.

Am impresia ca am facut cunostinta cu colega ei atunci cand am fost la ea. Oricum sunt 2 fete diferite.

Niciuna nu merita :))

pentru clarificare daca timpul va permite poate ne gratulati si pe noi cu 2-3 randuri de poveste cu privire la asezamantul vizitat.

sa va dea dumnezeu sanatate! :P

Link spre comentariu
Vizitator batranul george
Reputație: 0

pentru clarificare daca timpul va permite poate ne gratulati si pe noi cu 2-3 randuri de poveste cu privire la asezamantul vizitat.

sa va dea dumnezeu sanatate! :P

A facut omul recenzie, dar e pusa cu link pe o pagina anterioara.

Iti fac eu rezumat.E buna("nu e rea"), dar nu la preturile astea si confirma ca fata nu face fk.De oral neprotejat nu a zis.

• Like 3
  • Minus 11
Link spre comentariu
Vizitator batranul george
Reputație: 0

Bai, eu zic sa facem cheta si sa-i ducem vreo 10 milioane pe zi acasa. Doar asa, ca vrea si ea un ban cinstit, ce pula ei. Si-a pus poze "profi", cere o groaza de bani si nici mare lucru nu ofera. Totul protejat. Hai prostovani, domnilor, sariti cu banii la pomana. Hai, ca sinteti multi natarai ratati care nu aveti unde arunca banii.

tu pana la urma ai ceva cu aia care se duc? sau cu ea? sau cu toata lumea?

• Like 3
  • Minus 11
Link spre comentariu

tu pana la urma ai ceva cu aia care se duc? sau cu ea? sau cu toata lumea?

"Batrane", eu in aceasta perioada am ceva cam cu toata lumea, asta este insa irelevant! Pe fraierii care pica cu ochii in pizda si arunca irational cu banii, invatandu-le cu tarife exorbitante am asa o usoara... sa zicem ... bleah ! Cica ofera nemaivazutul, nemainitalnitul ! Le-a mancat pizda creierul, daca avea ce. 

Fetei insa ii sugerez amical, chiar cu usoare scuze daca este cazul, sa fie putin mai realista. Din start afiseaza o oarecare aroganta nedialogand cu cei de aici, potentialii clienti, neraspunzand intrebarilor si sugestiilor facute. Apoi, sa ne spuna care ii sint atuurile pentru care cere o suma atat de mare ca si incepatoare fara ca sa aiba servicii deosebite. Aceste randuri sa le ia ca pe un sfat daca imi permite, tu stii foarte bine ca eu le respect si indragesc pe fete, uneori insa unele cred ca totusi se calicesc prea tare. Oricum, eu ii doresc mult succes si multi f... :) , pardon, clienti care sa-i dea tariful cerut ! :)

Fata draga, dialogheaza cu lumea si totul va fi frumos :hug1

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...