katran Reputație: 1093 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2017 Buna seara ... Daca Sigmund Freud n-a fost capabil sa va inteleaga , ce pretentii ai de la noi ? Eu inca nu cunosc vreun barbat care sa fie realmente interesat sainteleaga macar partial femeile ... Avem alte preocupari , dictate de atavism , de instinctul primar ... Ce doresti sa obtii cu aceste " lectii " ? Eu personal , m-am resemnat ... nu voi fi niciodata capabil sa inteleg femeia ... si am ajuns la concluzia ca e mult mai bine asa . Sunteti de pe altaplaneta , pur si simplu ... Mai bine imi vad de meci si de bere linistit , in fotoliu , mormaind din cand in cand pentru orice eventualitate un " Da , draga ... ai dreptate " Fratilor , eu zic sa ne strecuram usor pe usa din dos si sa lasam femeile sa ...lectia nr.3 . Macar asa sunt ocupate si poate ne lasa in pace o vreme , suficient cat sane vedem de berile si motoarele noastre ... stiu , sunt misogin , dar macar sunt sincer ... 12 8
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 6, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 6, 2017 Eu nu am jignit pe nimeni ! Răspunsul Amandinei vroiam sa il zic si eu. Exact la fel ! Sunt maseuze care isi fac meseria asa cum trebuie, ca la carte. Daca in functie de chimie sau generozitate, ofera mai mult decat masaj, atunci deja sare gardul si pica in aceeasi oala. Cea a prostituției. Nu vad acest cuvant ca fiind ofensator. In fond, toti ne "prostituam" la un moment dat, egal ca e fizic sau intelectual.Este ofensator cand pentru femeie ii apare actul sexual ca o interdicție si nu ca un fapt natural, asa cum ii vine in acel moment. Meserii, meserii...dar să nu vi se urce la cap! Eu pot respecta dorinta unui bărbat, dar o prostie care riscă să devină concept si care mai apoi sa-mi dirijeze mie clipa si decizia, nu permit.
obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Septembrie 7, 2017 Este ofensator cand pentru femeie ii apare actul sexual ca o interdicție si nu ca un fapt natural, asa cum ii vine in acel moment. Meserii, meserii...dar să nu vi se urce la cap! Eu pot respecta dorinta unui bărbat, dar o prostie care riscă să devină concept si care mai apoi sa-mi dirijeze mie clipa si decizia, nu permit.Te repeti in minciuna. 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 7, 2017 Buna seara ... Daca Sigmund Freud n-a fost capabil sa va inteleaga , ce pretentii ai de la noi ? Eu inca nu cunosc vreun barbat care sa fie realmente interesat sainteleaga macar partial femeile ... Avem alte preocupari , dictate de atavism , de instinctul primar ... Ce doresti sa obtii cu aceste " lectii " ? Eu personal , m-am resemnat ... nu voi fi niciodata capabil sa inteleg femeia ... si am ajuns la concluzia ca e mult mai bine asa . Sunteti de pe altaplaneta , pur si simplu ... Mai bine imi vad de meci si de bere linistit , in fotoliu , mormaind din cand in cand pentru orice eventualitate un " Da , draga ... ai dreptate " Fratilor , eu zic sa ne strecuram usor pe usa din dos si sa lasam femeile sa ...lectia nr.3 . Macar asa sunt ocupate si poate ne lasa in pace o vreme , suficient cat sane vedem de berile si motoarele noastre ... stiu , sunt misogin , dar macar sunt sincer ... Tare asta! Tu esti deja dresat, nu mai am ce sa te invat!
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Septembrie 7, 2017 Mai intai ei (barbatii) trebuie sa accepte ca fiecare din noi poate fi o minunata - cu o unica conditie, sa citeasca manualul de utilizare Cu conditia sa fiti livrate cu acel manual si in plus acel manual sa fie tradus obligatoriu. Daca nu in limba romana macar intr-o limba de circulatie internationala.PSSa contina si imagini ca asa citim mai usor. 2
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Septembrie 7, 2017 Tare asta! Tu esti deja dresat, nu mai am ce sa te invat! Eu nu sunt dresat. Ce ma poti invata?
vanessa31 Reputație: -447 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2017 Buna seara ... Daca Sigmund Freud n-a fost capabil sa va inteleaga , ce pretentii ai de la noi ? Eu inca nu cunosc vreun barbat care sa fie realmente interesat sainteleaga macar partial femeile ... Avem alte preocupari , dictate de atavism , de instinctul primar ... Ce doresti sa obtii cu aceste " lectii " ? Eu personal , m-am resemnat ... nu voi fi niciodata capabil sa inteleg femeia ... si am ajuns la concluzia ca e mult mai bine asa . Sunteti de pe altaplaneta , pur si simplu ... Mai bine imi vad de meci si de bere linistit , in fotoliu , mormaind din cand in cand pentru orice eventualitate un " Da , draga ... ai dreptate " Fratilor , eu zic sa ne strecuram usor pe usa din dos si sa lasam femeile sa ...lectia nr.3 . Macar asa sunt ocupate si poate ne lasa in pace o vreme , suficient cat sane vedem de berile si motoarele noastre ... stiu , sunt misogin , dar macar sunt sincer ... Neața! Funcționăm complet diferit și e evident că niciodată nu ne vom înțelege unii pe alții. Pe mine mă irită nespus când oamenii încearcă să mă convingă că ambele sexe sunt la fel; să-mi trag pantalonii pe mine, să-mi pun cravată și să mă bat cu pumnul în piept, că nu-i nicio diferență între sexe. Fals! Fiecare sex are particularitățile lui și ar trebui să ni le subliniem, nu să le ascundem întru a deveni androgini care încap perfect într-un mulaj dictat de normele sociale. Preocupări dictate de atavism avem și noi, femeile, în special când vine vorba de copii.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 7, 2017 Eu nu sunt dresat. Ce ma poti invata? Cu ce vrei sa incepem?
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Septembrie 7, 2017 Cu ce vrei sa incepem? Pai ca la abecedar cu a.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 7, 2017 Pai ca la abecedar cu a. Si tu faci alfabetul cu limba?
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Septembrie 7, 2017 Si tu faci alfabetul cu limba? Profa, cu limba il vorbesc si cu mana il scriu.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 7, 2017 Profa, cu limba il vorbesc si cu mana il scriu. Bravo! Ce elev cuminte!
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2017 Postat Septembrie 7, 2017 Bravo! Ce elev cuminte! Cu degetul mijlociu la litera G
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Septembrie 7, 2017 Cu degetul mijlociu la litera GCulmea e ca eu l-am si identificat pe al ei.
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2017 Postat Septembrie 7, 2017 Culmea e ca eu l-am si identificat pe al ei.Si accepta tratamentul cu vitamina P?
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Septembrie 7, 2017 Si accepta tratamentul cu vitamina P?si cu P si cu L! 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 7, 2017 Pai ca la abecedar cu a. Culmea e ca eu l-am si identificat pe al ei. si cu P si cu L! Ce sa facem cu "a" cand sunt atatea litere mai bune?
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Septembrie 7, 2017 Ce sa facem cu "a" cand sunt atatea litere mai bune? Si care e cea mai buna? 1 6
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2017 Postat Septembrie 7, 2017 Looool. Ala de l-au gasit cu becul in fund, la ce litera era???? 1
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 7, 2017 Looool. Ala de l-au gasit cu becul in fund, la ce litera era????La etaju' 22. Și nu era bec, era o sticlă de vin dă Kile. 2 4
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 7, 2017 La etaju' 22. Și nu era bec, era o sticlă de vin dă Kile.Nu era damigeana? 3 7
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 7, 2017 Nu era damigeana?Chear în halu' ăsta să mintă...?
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 7, 2017 Chear în halu' ăsta să mintă...?Sunt si damigene de 10 L 3 7
katran Reputație: 1093 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2017 Tare asta! Tu esti deja dresat, nu mai am ce sa te invat! Probabil ai dreptate ... dar , ar fi fost mai "tactic " sa nu folosesti adjectivul asta ... nu cred ca exista vreun barbat care s-ar simti OK sa fie catalogat asa . Avem si noi o mandrie ...indiferent cat de copilareasca ar fi ea . Ma gandesc ca sunteti suficient de inteligente sa " dresati " barbatul fara macar sa simta acest lucru ... Pe de alta parte , esti absolut sigura ca genul asta de dresura nu s-ar putea intoarce impotriva voastra ? Daca va treziti cu o " gluga de coceni " , care nu mai e capabil sa sustina rolul de " barbat in casa " , sa ia decizii , sa-si asume responsabilitati ? Dansezi pe muchia cutitului ... Cel mai corect ar fi ca relatia sa fie una de prietenie / echipa , in adevaratul sens al cuvantului . Se fac compromisuri de comun acord , se discuta problemele sincer si deschis , se pastreaza / ofera spatiul personal ... Hai ca deja sunt off topic ... scuzele mele . Succes cu lectiile !!! 6 8
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 7, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 7, 2017 Te repeti in minciuna.Cu ce drept imi interzici accesul la gândirea proprie? Te simti mințit?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum