daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 6, 2017 dracarys Iti vei ajuta Regina, la bine si la rau?Eu vreau binele acestui forum, numai tu, cea mai distrugatoare forta ce omenirea a cunoscut ma poti ajuta, caci eu sunt Cea Nearsa, impreuna putem curata cu flatarile tale, acest cancer putregos ce creste printre aceste pamanturi, umblate de omaenii liberi! 3 6 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Septembrie 6, 2017 cine-s aia oamaenii ? Link spre comentariu
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:. Oras:. Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2017 cine-s aia oamaenii ? Ser Nemuricul se va ocupa de probleeme gramaticale de pe forum.Eu, ca Regina, am dreptul sa fac greseli, fie intentionate sau neintentionate, desi am o Mana, eu sunt cea care isi compune si exprima discururile, cu sau fara greseli. 3 6 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Ser Nemuricul se va ocupa de probleeme gramaticale de pe forum.Eu, ca Regina, am dreptul sa fac greseli, fie intentionate sau neintentionate, desi am o Mana, eu sunt cea care isi compune si exprima discururile, cu sau fara greseli.La vodca pui si ceai din Ustilago maydis ??? 6 11 Link spre comentariu
burgman4 Reputație: 1810 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Inca o postare din strafundurile gandirii unui frustrat , ascuns dupa o clona ! PS: Motanul le-a mai acordat si aceasta sansa , cont SP , pentru putea posta orice mizerie , jignire , aberatie fara a fi banat . Jos palaria ! 5 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum