Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Avand in vedere ca locatia unde am fost pana astazi nu era tocmai ok, dar la momentul respectiv nu am gasit altceva, cei care m-au vizitat stiu despre ce e vorba.

De astazi incepand cu ora 11:45 am va astept pe bulevardul Gheorghe Sincai intr-un apartament super frumos unde cu siguranta o sa petrecem clipe frumoase impreuna.

Va astept cu drag

Postat

Buna, nici pentru mine nu a fost ok sa ma mut dar nu avem incotro, acel apartament nu era ok ca si aspect si avand si o colega aveam nevoie de un apartament decomandat.De astazi va astept aici.

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Va astept incepand cu orele 19:00 pana dimineata la 05:00 am ultima programare

Vin sa te ajut sa impingi peretele!? :laugh2  :laugh2  :kiss3 .

• Like 8
Postat

In seara asta va asteptam cu un vin la rece si doua fete fierbinti....va super pupam si va asteptam pana la 05:00 am

post-244204-0-55056500-1505504209_thumb.jpg

• Like 5
Postat

Buna tuturor,va doresc o seara cat mai frumoasa,iar cei care vor sa o petreaca in compania mea,ii astept cu drag pana la ora 05.

Postat

Am vizitat si eu domnisoara cand inca era in locatia de pe magheru, dar din lipsa de timp nu am apucat sa fac recenzia. O sa detaliez pe scurt. Desi s-a schimbat locatia, presupun ca serviciile sunt aceleasi

Locatie: 6, apartament mic, o singura camera de actiune, iar in living era trasa o perdea dupa care statea ascunsa colega. M-a intrebat totusi daca vreau sa beau ceva

Aspect: 7, frumusica, sani nr 1 estimez eu

Igiena: 8, fara mirosuri suspecte dar nu a facut dus in prezenta mea

Oral: 8, bunicel

Normal: 7, de asemenea bunicel

Halat : 100 finalizarea

De retinut: cand am iesit am observat aproape de usa de la intrare o camera web pusa pe jos, nu imi dau seama exact scopul ei dar poate asa contoriza managerul fluxul de clienti.

De revenit: cred ca da, e draguta duduia

Sper ca v-am fost de ajutor

Spor si ciocane tari

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...