Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Buna Alex, incep prin a spune ca acum nu mai sunt pe magheru asa cum am specificat mai sus acestea fiind si motivele pentru care am ales sa ma mut,discretia si curatenia.

Sunt in Tineretului mai exact pe bd Gheorghe Sincai unde voi ramane pentru mult timp de acum in colo si unde nu exista camere de supraveghere.

Nu am facut dus in prezenta ta pentru ca stiam in cat timp urmeaza sa ne vedem si imi programez intalnirile in asa fel in cat sa fiu proaspat dusata in momentul in care ajungi la mine.

In ceea ce priveste camera era pusa de proprietar stiu ca suna ciudat si ca nu este ok tocmai din acest motiv era pe jos si nu deasupra usii unde am gasito, dar in niciun caz nu ma contorizeaza nimeni.

Colega mea este cea din poza de mai sus cu sanii mai mari.Serviciile ei sunt oral nep fara finalizare orala,normal in diferite pozitii,69,sex intre sani si bineinteles un masaj foarte bine executat erotic sau de relaxare detinand si diploma de masaj.

Intram si la show-uri erotice.

Multumesc Alex pentru recenzie si te astept cu drag.

Va pup pe toti si va astept

post-244204-0-91986100-1506008118_thumb.jpg

• Like 3
Link spre comentariu

Am vizitat si eu domnisoara cand inca era in locatia de pe magheru, dar din lipsa de timp nu am apucat sa fac recenzia. O sa detaliez pe scurt. Desi s-a schimbat locatia, presupun ca serviciile sunt aceleasi

Locatie: 6, apartament mic, o singura camera de actiune, iar in living era trasa o perdea dupa care statea ascunsa colega. M-a intrebat totusi daca vreau sa beau ceva

Aspect: 7, frumusica, sani nr 1 estimez eu

Igiena: 8, fara mirosuri suspecte dar nu a facut dus in prezenta mea

Oral: 8, bunicel

Normal: 7, de asemenea bunicel

Halat : 100 finalizarea

De retinut: cand am iesit am observat aproape de usa de la intrare o camera web pusa pe jos, nu imi dau seama exact scopul ei dar poate asa contoriza managerul fluxul de clienti.

De revenit: cred ca da, e draguta duduia

Sper ca v-am fost de ajutor

Spor si ciocane tari

tomcai ma pregateam....dar mi a trecut daca are camera web ...

Link spre comentariu

Buna ziua tuturor,am explicat in postarea de mai sus cele doua aspecte care v-ar putea detemina sa nu ma vizitati si anume cele legate de vechea locatie si acea camera web despre care inca se discuta desi,credeam ca am clarificat situatia odata cu schimbarea locatiei dupa cateva zile.Acum sunt intr-un apartament frumos,curat decomandat,spatios si nu sunteti nici monitorizati,supraveghiati,de nimeni si nimic,deci nu exista camera web in locatie si nici portar la scara.Va pup di va astept cu drag.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...