Sari la conținut

Recenzia mamei ceamaimuiste!

Postări Recomandate

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Mama cea mai muista, a lui cacaciosman

Am primit recent o veste de la marea citadela despre cea mai incredibila aventura a slujitorului alexqwerty:

A gasit-o pe mama uni avorton bastard care a supravietuit, pe nume celmaimuisst, intr-o taverna, ca si o camerista care curata toaletele dupa clienti.

In povestea lui la masa, alaturi de multi alti luptatori tradati si fugari de catre oamenii care m-a slujesc pe mine, omul care a contribuit in aceasta piata publica, cu o gramada de povesti, care le-au delectat pe multi lorzi de fel, a fost injunghiat in spate, de tradatori gelosi, dusmanosi si meschini, fara pula si coaie, nascuti prin ******, si castrati de mici, trimisi in exil, a pomenit despre cum a violat-o si molestat-o pe mama celuimaimuist, mama cea mai muista:

S-a dus sa se pise la baia publica, unde a gasit-o pe mama muista, curatand toaleta, aceasta s-a plans despre fiul sau, cum ii cheltuie solda zilnica pe conturi super premium, auzind povestile incredibile ser-ului qwerty, i-a propus sa profite de ea in orice fel, pentru niste aur, caci ea a ramas falita, chiar daca si in timpul ei liber, satisfacea lorzi in baile tavernei:

Ser qwerty, tocmai declarat de catre mine, un ser, dupa ce am citit aceste randuri, a platit pentru o finalizare, pentru ca stia ca mai mult nu valora stroafa batrana. A inceput cu un oral, imediat dupa ce s-a pisat 3 minute toate berea bauta, fara igenizare, baba efectiv s-a infipt cu gura in pula in timp ce mai ieseau stropi de pisat din ea, madularul s-a intarit instant, umplandu-i pula pana in gat. Duduia fiind o corcitura intre o pitica somaltoaca si un pici, la maxim 1,40, se inneca cu pula imensa de 17 cm a lui ser querty.

A intors-o cu spatele spre el, caci simtea ca il trece pisarea, desi il trecea altceva, i-a smuls hainele de pe ea, a aplecat-o cu capul aproape de gaura publica a budei, in picioare, aplecata, si i-a bagat instant pula umeda in pizda abia umezita, practic violand-o la inceput. A strangulat-o cu o mana, in timp ce o tinea cu cealta cu mainile la spate, strigand: ESTI O CURVA MUISTA, CEA MAI MUISTA!.

Ea urla de durere dar incet, a devenit placere, pizda ei prin care a iesit bastardul cel mai muist, umezindu-se, fiind destul de flausata dupa atatea puli luate. Toata pula lui ser qwerty a intrat eventual pana la cotor in pizda babei muiste.

A futut-o bine cateva minute pana cand si-a dat drumul in pizda ei. A intors-o spre el, a ridicat-o in pula si a mai futut-o cateva minute sa fie sigur ca tot slobozul sau a intrat in pizda ei, a scuipat-o in gura si a aruncat-o cu curul in gaura in care toti vizitatorii tavernei se caca, pisa, slobozesc.

A fost o seara pe cinste, asa mi s-a spus

Notele lui ser querty sunt: 0 barat. la fel ca fiul celmaimuist. A spus ca daca numai betia provocata duzina de litri de bere i-a permis sa faca asa ceva

De astazi, eu,

Daenerys Targaryen, Nascuta in Furtuna

Prima purtatoare a numeleui sau

Regina primilor oameni

Protectoarea celor Sapte Regate

Khaleesi a Marii Mari a Ierburilor

Distrugatoarea Lanturilor

Mama Dragonilor

Doamna din Dragonstone

Regina din Meereen,

Il declar pe utilizatorul qwertyalex, un ser, recenzorul tuturor curvelor, povestitorul, bardul tuturor tavernelor, a bordelelor, exemplul tuturor barbatilor care practica acest hobby murdar si josnic, de a plati femeile pentru placeri carnare, condamnate de mine, dar necesare pentru toti barbatii liberi, slujitorii mei credinciosi!

• Like 3
  • Minus 5

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...