stefania763 Reputație: 108 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:Zona CiÅŸmigiu , Strada Gheorghe Lazar / 0785394760 Oras:Zona CiÅŸmigiu , Strada Gheorghe Lazar / 0785394760 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Buna, annilingus prestezi ?Buna ! Da prestez Link spre comentariu
stefania763 Reputație: 108 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:Zona CiÅŸmigiu , Strada Gheorghe Lazar / 0785394760 Oras:Zona CiÅŸmigiu , Strada Gheorghe Lazar / 0785394760 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2018 lucrezi singura?Buna ! Lucrez si singura ,sau cu o colega daca doresti :* Link spre comentariu
emihai Reputație: 142 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Buna stefania !!se poate o ora sami faci anilingus ? Pret ? Mersi. Link spre comentariu
stefania763 Reputație: 108 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:Zona CiÅŸmigiu , Strada Gheorghe Lazar / 0785394760 Oras:Zona CiÅŸmigiu , Strada Gheorghe Lazar / 0785394760 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Buna stefania !!se poate o ora sami faci anilingus ? Pret ? Mersi.Buna ! Daca vrei sa mi faci tu mie eu nu fac nimanui ;)250h Link spre comentariu
stefania763 Reputație: 108 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:Zona CiÅŸmigiu , Strada Gheorghe Lazar / 0785394760 Oras:Zona CiÅŸmigiu , Strada Gheorghe Lazar / 0785394760 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Buna ! Am revenit cu poze noi *) 1 Link spre comentariu
emihai Reputație: 142 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Ceva pagii mai in spate . Spui ca oferi anilingus. Si chiar si putin mai sus. Spui la fel ca prestezi anilingus. Specifica daca activ sau pasiv. Sper ca am vazut io bine. Mersi de raspuns . Link spre comentariu
stefania763 Reputație: 108 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:Zona CiÅŸmigiu , Strada Gheorghe Lazar / 0785394760 Oras:Zona CiÅŸmigiu , Strada Gheorghe Lazar / 0785394760 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Ceva pagii mai in spate . Spui ca oferi anilingus. Si chiar si putin mai sus. Spui la fel ca prestezi anilingus. Specifica daca activ sau pasiv. Sper ca am vazut io bine. Mersi de raspuns .Buna ! Scuze sunt doar pasiva *) Link spre comentariu
emihai Reputație: 142 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Am inteles. Mersi de raspuns Link spre comentariu
dobrix Reputație: 1180 Postat Septembrie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2018 Salut! Dupa o zi de munca si cateva beri decid sa o vizitez pe cumatra:))))))))). Programat telefonic pe fuga pe la miezul noptii. O doamna trecuta de prima tinerete la fata dar la corp carnea mai tare pe fund si tate mai misto decat multe de 20 -25 ani. Locatie: 7.5 strictul necesar ( doar un gel de dus la baie , mi s a parut curat si asta mai ridica nota) Aspect : 8,25 daca tinem cont de varsta si cele mentionate mai sus. ON: 8.5 cu atentie la bilute deep nu foarte umed > 1 nr NP: 8.5 pe la spate fund misto bombat scotea gemete misto ascunse oarecum Anal : nu s a mai putut de la oboseala etc Medie: 8.18 eu zic onorabila . de bifat daca esti prin zona vrei anal cu un milf ( eu pt asta ma dusesem dar nu s a mai putut) :((((( Bafta !!!! 6 Link spre comentariu
stefania763 Reputație: 108 Postat Septembrie 24, 2018 Oras:Zona CiÅŸmigiu , Strada Gheorghe Lazar / 0785394760 Oras:Zona CiÅŸmigiu , Strada Gheorghe Lazar / 0785394760 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2018 Buna ! Locatia este acum pe blv uniri 73 , pup *) Link spre comentariu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Septembrie 24, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Partajează Postat Septembrie 24, 2018 Buna ! Locatia este acum pe blv uniri 73 , pup *) Ce legătură e intre tine si eva new? Link spre comentariu
stefania763 Reputație: 108 Postat Septembrie 25, 2018 Oras:Zona CiÅŸmigiu , Strada Gheorghe Lazar / 0785394760 Oras:Zona CiÅŸmigiu , Strada Gheorghe Lazar / 0785394760 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2018 Buna astazi ma gasiti pana la ora 01:00! Va pup Link spre comentariu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Septembrie 26, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Partajează Postat Septembrie 26, 2018 Ce legătură e intre tine si eva new?? Link spre comentariu
stefania763 Reputație: 108 Postat Septembrie 26, 2018 Oras:Zona CiÅŸmigiu , Strada Gheorghe Lazar / 0785394760 Oras:Zona CiÅŸmigiu , Strada Gheorghe Lazar / 0785394760 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2018 Buna astazi ma gasiti pana la ora 01:00! Va pupBuna! astazi ma gasiti pana mai tarziu , pup 1 Link spre comentariu
stefania763 Reputație: 108 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Zona CiÅŸmigiu , Strada Gheorghe Lazar / 0785394760 Oras:Zona CiÅŸmigiu , Strada Gheorghe Lazar / 0785394760 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2018 Buna! astazi ma gasiti pana mai tarziu , pupBuna ! Astazi programul este pana la 02:00 *)) Link spre comentariu
stefania763 Reputație: 108 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Zona CiÅŸmigiu , Strada Gheorghe Lazar / 0785394760 Oras:Zona CiÅŸmigiu , Strada Gheorghe Lazar / 0785394760 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2018 Salut! Dupa o zi de munca si cateva beri decid sa o vizitez pe cumatra:))))))))). Programat telefonic pe fuga pe la miezul noptii. O doamna trecuta de prima tinerete la fata dar la corp carnea mai tare pe fund si tate mai misto decat multe de 20 -25 ani. Locatie: 7.5 strictul necesar ( doar un gel de dus la baie , mi s a parut curat si asta mai ridica nota) Aspect : 8,25 daca tinem cont de varsta si cele mentionate mai sus. ON: 8.5 cu atentie la bilute deep nu foarte umed > 1 nr NP: 8.5 pe la spate fund misto bombat scotea gemete misto ascunse oarecum Anal : nu s a mai putut de la oboseala etc Medie: 8.18 eu zic onorabila . de bifat daca esti prin zona vrei anal cu un milf ( eu pt asta ma dusesem dar nu s a mai putut) :((((( Bafta !!!!Multumesc frumos ..pup Link spre comentariu
brotacu Reputație: 233 Postat Octombrie 2, 2018 Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Salutare curvari! Am vizitat-o saptamana trecuta pe Stefania, locatia pe Unirii la ucecom, apartamentul cu scara interioara spre camera de actiune. Ma asteptam la o actiune hot cu o milfa incitanta, dar nici gand de asa ceva. Totul fastfuck, cred ca am stat maximum 15 minute in total, de cum am intrat in camera i-am dat banii in timp ce ea era preocupata sa scrie mesaje pe telefon, dezbracat - nici nu m-a intrebat daca vreau sa fac dus - a dat telefonul pe vibratii, ceeea ce l-a facut la fel de enervant ca si pe normal. Un oral foarte slab mecanic la care a obosit destul de repede am pus prezervativul sa facem normal, deja mi se luase orice chef, asa ca am trecut inapoi la oral unde cu ajutorul mainilor a reusit sa ma faca sa finalizez... La sfarsit nici gand de dus ceva, servetele, nici ea nu a parut prea preocupata de asa ceva, dar sa zicem ca ar fi avut timp dupa plecarea, desi la lift deja m-am intersectat cu doi tipi care pareau ca tot la acelasi apartament se duc. In locatie mai erau doua tipe pe care nu le-am vazut, dar nu vad cum ar putea oferi altfel de servicii, asa ca nu prea conteaza pentru mine cum aratau. Concluzie: fastfuck, nu recomand, nu mai revin. 3 Link spre comentariu
stefania763 Reputație: 108 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:Zona CiÅŸmigiu , Strada Gheorghe Lazar / 0785394760 Oras:Zona CiÅŸmigiu , Strada Gheorghe Lazar / 0785394760 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Salutare curvari! Am vizitat-o saptamana trecuta pe Stefania, locatia pe Unirii la ucecom, apartamentul cu scara interioara spre camera de actiune. Ma asteptam la o actiune hot cu o milfa incitanta, dar nici gand de asa ceva. Totul fastfuck, cred ca am stat maximum 15 minute in total, de cum am intrat in camera i-am dat banii in timp ce ea era preocupata sa scrie mesaje pe telefon, dezbracat - nici nu m-a intrebat daca vreau sa fac dus - a dat telefonul pe vibratii, ceeea ce l-a facut la fel de enervant ca si pe normal. Un oral foarte slab mecanic la care a obosit destul de repede am pus prezervativul sa facem normal, deja mi se luase orice chef, asa ca am trecut inapoi la oral unde cu ajutorul mainilor a reusit sa ma faca sa finalizez... La sfarsit nici gand de dus ceva, servetele, nici ea nu a parut prea preocupata de asa ceva, dar sa zicem ca ar fi avut timp dupa plecarea, desi la lift deja m-am intersectat cu doi tipi care pareau ca tot la acelasi apartament se duc. In locatie mai erau doua tipe pe care nu le-am vazut, dar nu vad cum ar putea oferi altfel de servicii, asa ca nu prea conteaza pentru mine cum aratau. Concluzie: fastfuck, nu recomand, nu mai revin.Buna seara baieti , vreau sa clarific spusele domnului , clientii care ma cunosc stiu ca eu nu procedez in felul acesta si ce servicii ofer, igiena normal ca trebuia sa te duci la baie e un lucru stiut de toata lumea nu cred ca trebuie sa "te trimit" sa iti faci dus ,eu dupa fiecare client ma igienizez . Adevarul se vede si se afla intotdeauna.o seara buna! Link spre comentariu
Vizitator drdragoste Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2018 Partajează Postat Octombrie 24, 2018 Atentie fura, doamna in cauza care clar are 40 de ani nu 30, a furat dintr.un apartament prosoape,lenjerii si un aspirator.....mare atentie la portofele, seara buna tuturor Link spre comentariu
stefania763 Reputație: 108 Postat Octombrie 27, 2018 Oras:Zona CiÅŸmigiu , Strada Gheorghe Lazar / 0785394760 Oras:Zona CiÅŸmigiu , Strada Gheorghe Lazar / 0785394760 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2018 Atentie fura, doamna in cauza care clar are 40 de ani nu 30, a furat dintr.un apartament prosoape,lenjerii si un aspirator.....mare atentie la portofele, seara buna tuturorCu siguranta ma confunzi , eu nu am legatura cu asa ceva , nu ma pretam la niste prosoape si un aspirator , chiar ma amuzi teribil , sau nu ai ce face? Link spre comentariu
darknightmare Reputație: -6 Postat Octombrie 27, 2018 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Partajează Postat Octombrie 27, 2018 Cu siguranta ma confunzi , eu nu am legatura cu asa ceva , nu ma pretam la niste prosoape si un aspirator , chiar ma amuzi teribil , sau nu ai ce face?Dar daca era un ceas de zeci de mii de euro te-ai fi pretat?! Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Octombrie 27, 2018 Partajează Postat Octombrie 27, 2018 Atentie fura, doamna in cauza care clar are 40 de ani nu 30, a furat dintr.un apartament prosoape,lenjerii si un aspirator.....mare atentie la portofele, seara buna tuturorUn aspirator mah ? ? ! ! :laugh2 :laugh2 :laugh2Ce-ai mah, te-a lovit trenul ? Tampit mai esti :slap2 :slap2 1 1 Link spre comentariu
Vizitator drdragoste Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2018 Partajează Postat Octombrie 30, 2018 Un aspirator mah ? ? ! ! :laugh2 :laugh2 :laugh2Ce-ai mah, te-a lovit trenul ? Tampit mai esti :slap2 :slap2 a stat intr.un apartament care era in regim hotelier, pretul era de 150lei pe zi, a venit ca o miloaga cu 100 lei spunandu.mi ca o sa imi dea restu de 50 a doua zi impreuna cu, chiria....cand am sunat dupa chirie m.a rugat sa vin pe la 21:00, la 21:30 deja era plecata din casa,... aspiratorul nu mai era, 2 seturi de lenjerie si vre.o 4 prosoape...inclusiv cei 200 lei care mii datora...deci "hoata/ciorditoare" Link spre comentariu
Vizitator drdragoste Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2018 Partajează Postat Octombrie 30, 2018 Cu siguranta ma confunzi , eu nu am legatura cu asa ceva , nu ma pretam la niste prosoape si un aspirator , chiar ma amuzi teribil , sau nu ai ce face? eu pot sa iti dovedesc ca esti o nesimtita oricand....am poza ta de buletin...atasata la contract, ...iar ca detalii pot sa iti spun ca ai o fata mai plinuta, ai stat ceva ani in Italia, si mai esti cu o fata foarte slaba dupa tine...nuj daca iti este colega sau daca o tii la comision....si spune mersii ca nu te.am facut vedeta pe aici....sa iti pun si fata...dar...nu imi sta caracter Elena (Stefania) Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Octombrie 30, 2018 Partajează Postat Octombrie 30, 2018 a stat intr.un apartament care era in regim hotelier, pretul era de 150lei pe zi, a venit ca o miloaga cu 100 lei spunandu.mi ca o sa imi dea restu de 50 a doua zi impreuna cu, chiria....cand am sunat dupa chirie m.a rugat sa vin pe la 21:00, la 21:30 deja era plecata din casa,... aspiratorul nu mai era, 2 seturi de lenjerie si vre.o 4 prosoape...inclusiv cei 200 lei care mii datora...deci "hoata/ciorditoare"Păi când a fost asta ? E înregistrată pe site de 1 an şi 2 luni. Până acum n-ai ştiut de ea ?Oricum, e greu de crezut ca a luat aspiratorul la spinare si a uschit-o cu el. Chiar daca o fi Zelmer, Philips, etc. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum