Sari la conținut

Ștefania 0764678962

Postări Recomandate

• Oras:Peste Tot
  • Oras:Peste Tot

Salutare!

Am fost la Stefania si sunt foarte incantat sa va spun ca a fost o experienta placuta.

Programarea facuta pe WhatsApp fara nici-un fel de probleme , respectata de ambele parti.

Stefania e o femeie matura , cu foarte mult bun simt,slim , sexy (are un corp de 9/10 cel putin), curata si este alegerea perfecta pentru cei cu asteptari legate de respect, punctualitate, conversatie si o atmosfera placuta.

Garsoniera undeva langa Mall București,  parcari din plin , curata , de toate pentru toti in baie 10/10.

Actiunea in sine, pentru mine a fost de dieta astazi , am stat decat la o finalizare ON , as fi mers mai departe dar nu m-am putut abtine datorita tehnicii ei si la a'doua finalizare as fi chinuit-o asa ca am decis sa plec. Un ON foarte placut (pot compara cu succtia aspiratorului) il pontez cu 8/10 pentru lipsa CIM-ului, pentru cei ce nu sunt adeptii CIM-ului e clar 10/10 cu felicitari.

Dupa cum am mentionat mai sus , nu am savurat alte placeri , dar cu siguranta v-oi reveni sa iau un meniu cu de toate.

Report servicii oferite/calitate/pret 10/10. Eu o sa revin cu urmatoarea ocazie si o recomand cu drag.

Multumesc frumos Stefania.

• Like 3
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0769957743
  • Oras:Calea Vitan
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 22 ore, tacsifut a spus:

Salutare!

Am fost la Stefania si sunt foarte incantat sa va spun ca a fost o experienta placuta.

Programarea facuta pe WhatsApp fara nici-un fel de probleme , respectata de ambele parti.

Stefania e o femeie matura , cu foarte mult bun simt,slim , sexy (are un corp de 9/10 cel putin), curata si este alegerea perfecta pentru cei cu asteptari legate de respect, punctualitate, conversatie si o atmosfera placuta.

Garsoniera undeva langa Mall București,  parcari din plin , curata , de toate pentru toti in baie 10/10.

Actiunea in sine, pentru mine a fost de dieta astazi , am stat decat la o finalizare ON , as fi mers mai departe dar nu m-am putut abtine datorita tehnicii ei si la a'doua finalizare as fi chinuit-o asa ca am decis sa plec. Un ON foarte placut (pot compara cu succtia aspiratorului) il pontez cu 8/10 pentru lipsa CIM-ului, pentru cei ce nu sunt adeptii CIM-ului e clar 10/10 cu felicitari.

Dupa cum am mentionat mai sus , nu am savurat alte placeri , dar cu siguranta v-oi reveni sa iau un meniu cu de toate.

Report servicii oferite/calitate/pret 10/10. Eu o sa revin cu urmatoarea ocazie si o recomand cu drag.

Multumesc frumos Stefania.

Mulțumesc și eu ...te aștept cu drag💋

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 18 ore, barcelona79 a spus:

Wow Ștefi arăți ca o zeiță adevărată trup de viespe tras prin inel te pupic sper să ajung cât de curând la București să te vizitez 😘😘😘

Mulțumesc și te aștept! 🥰

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună, dragilor! 

Ma numesc Ștefania,  am 38 de ani, 55 kg, 1.68 înălțime.

Programul meu de lucru este de luni până duminică de la ora 11:00 până la 21:00.

Servicii : Oral (protejat sau neprotejat în funcție de igienă) nu fac CIM sau COF, normal protejat, 69, 150 RON 30 de minute, 250 RON 60 de minute (una sau două finalizari)Anal protejat în funcție de mărime și grosime.

Locația : Calea Vitan lângă mall București. Va aștept cu drag! Nu trimit poze / video .
Nu negociez pretul.                               Rog! Nu mai sunați când sunteți în zona...programările se fac cu cel puțin o ora înainte. 
Acestea fiind spuse VA DORESC O ZI SUPERB

• Mersi 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...