SmN66 Reputație: 8 Postat Iunie 16, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2022 Salutari, daca vorbim de aceeasi fata, am vizitat-o acum 2 saptamani. Are locatia in spate la Inter, chiar la gura de metrou de la universitate. Este o cofetarie la parterul blocului. Fata este cea din poze, presta intr-o garsobiera. Era singura in locatie la momentul respectiv cu toate ca am vazut inca 3 perechi de incaltaminte, una barbateasca( e greu cu chiria). 150 lei finalizarea/250 ora. Cu oral neprotejat asa cum am discutat. Fata este ok, are cateva bube pe fata. Oralul slab, ia doar capul in gura, miroase si putin a transpiratie ca na…e scumpa intretinerea in centru si fiecare metru cub conteaza. Nu o sa dau note, va las pe voi singuri sa trageti concluzia. +40 766 822 540, asta e numarul pe care am vorbit. Are si WhatsApp si raspunde repede. Repet, sper sa vorbim despre aceeasi persoana. 1
aida699 Reputație: -4 Postat Iunie 18, 2022 Postat Iunie 18, 2022 La 16.06.2022 la 14:55, SmN66 a spus: Salutari, daca vorbim de aceeasi fata, am vizitat-o acum 2 saptamani. Are locatia in spate la Inter, chiar la gura de metrou de la universitate. Este o cofetarie la parterul blocului. Fata este cea din poze, presta intr-o garsobiera. Era singura in locatie la momentul respectiv cu toate ca am vazut inca 3 perechi de incaltaminte, una barbateasca( e greu cu chiria). 150 lei finalizarea/250 ora. Cu oral neprotejat asa cum am discutat. Fata este ok, are cateva bube pe fata. Oralul slab, ia doar capul in gura, miroase si putin a transpiratie ca na…e scumpa intretinerea in centru si fiecare metru cub conteaza. Nu o sa dau note, va las pe voi singuri sa trageti concluzia. +40 766 822 540, asta e numarul pe care am vorbit. Are si WhatsApp si raspunde repede. Repet, sper sa vorbim despre aceeasi persoana. ms!
aida699 Reputație: -4 Postat Iunie 18, 2022 Postat Iunie 18, 2022 Acum 4 minute, aida699 a spus: ms! un link cu anuntul?
aida699 Reputație: -4 Postat Iunie 20, 2022 Postat Iunie 20, 2022 La 16.06.2022 la 14:55, SmN66 a spus: Salutari, daca vorbim de aceeasi fata, am vizitat-o acum 2 saptamani. Are locatia in spate la Inter, chiar la gura de metrou de la universitate. Este o cofetarie la parterul blocului. Fata este cea din poze, presta intr-o garsobiera. Era singura in locatie la momentul respectiv cu toate ca am vazut inca 3 perechi de incaltaminte, una barbateasca( e greu cu chiria). 150 lei finalizarea/250 ora. Cu oral neprotejat asa cum am discutat. Fata este ok, are cateva bube pe fata. Oralul slab, ia doar capul in gura, miroase si putin a transpiratie ca na…e scumpa intretinerea in centru si fiecare metru cub conteaza. Nu o sa dau note, va las pe voi singuri sa trageti concluzia. +40 766 822 540, asta e numarul pe care am vorbit. Are si WhatsApp si raspunde repede. Repet, sper sa vorbim despre aceeasi persoana. link cu anuntul?
aida699 Reputație: -4 Postat Iunie 25, 2022 Postat Iunie 25, 2022 La 16.06.2022 la 14:55, SmN66 a spus: Salutari, daca vorbim de aceeasi fata, am vizitat-o acum 2 saptamani. Are locatia in spate la Inter, chiar la gura de metrou de la universitate. Este o cofetarie la parterul blocului. Fata este cea din poze, presta intr-o garsobiera. Era singura in locatie la momentul respectiv cu toate ca am vazut inca 3 perechi de incaltaminte, una barbateasca( e greu cu chiria). 150 lei finalizarea/250 ora. Cu oral neprotejat asa cum am discutat. Fata este ok, are cateva bube pe fata. Oralul slab, ia doar capul in gura, miroase si putin a transpiratie ca na…e scumpa intretinerea in centru si fiecare metru cub conteaza. Nu o sa dau note, va las pe voi singuri sa trageti concluzia. +40 766 822 540, asta e numarul pe care am vorbit. Are si WhatsApp si raspunde repede. Repet, sper sa vorbim despre aceeasi persoana. un link cu anuntul ei? ms
aida699 Reputație: -4 Postat August 8, 2022 Postat August 8, 2022 Nu raspunde la nr de telefon +40 766 822 540 ai anuntul sau alt numar?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum