pizderie-securistul Reputație: 307 Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Gasit anuntul pe Publi24,sunat si vizitat. Apartamentul este in bloc turn comunist - zona Orizont langa pod .Activeaza impreuna cu o colega Alina (tot pe Publi are anunt) dar este de etnie.Servicii : oral N si normal P. Ruby este miniona - constitutie asemanatoare cu a Sofiei dar se uita cam in parti (ca Basescu).Inceput cu oral ,binisor executat ,fara graba si fara atentie la bilute dupa care am trecut la normal P ,unde am schimbat cateva pozitiii si am finalizat.Ambele au aspect de centura .Nu merita de revenit ,doar daca vrei sa te descarci dimineata cand multe din fatuci nu au inceput programul.Pret:100 lei cam 25 min-locatie -8-aspect Ruby - 6-oral -7-normal - 7-igiena -9 3 Link spre comentariu
neonul Reputație: 1 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 19, 2017 Buna, ce inseamna pitica? Link spre comentariu
kiss22 Reputație: 71 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Septembrie 19, 2017 Buna, ce inseamna pitica? Gasit anuntul pe Publi24,sunat si vizitat. Apartamentul este in bloc turn comunist - zona Orizont langa pod .Activeaza impreuna cu o colega Alina (tot pe Publi are anunt) dar este de etnie.Servicii : oral N si normal P. Ruby este miniona - constitutie asemanatoare cu a Sofiei dar se uita cam in parti (ca Basescu).Inceput cu oral ,binisor executat ,fara graba si fara atentie la bilute dupa care am trecut la normal P ,unde am schimbat cateva pozitiii si am finalizat.Ambele au aspect de centura .Nu merita de revenit ,doar daca vrei sa te descarci dimineata cand multe din fatuci nu au inceput programul.Pret:100 lei cam 25 min-locatie -8-aspect Ruby - 6-oral -7-normal - 7-igiena -9 Link spre comentariu
neonul Reputație: 1 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 2, 2017 In cm. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum