doamnax Reputație: 802 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Septembrie 14, 2017 pentru cei care au timp si se pricep,pot cauta useri vechi care si-au pastrat identitatea si au postat de pe acelasi cont,fara sa fie banati
doamnax Reputație: 802 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Septembrie 14, 2017 ar fi un studiu de piata interesant
doamnax Reputație: 802 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Septembrie 14, 2017 inghiti?esti porc?da.daca esti porc,imi place soriciul parlit.dar nu de porc vier 3 4
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2017 pentru cei care au timp si se pricep,pot cauta useri vechi care si-au pastrat identitatea si au postat de pe acelasi cont,fara sa fie banatiNu stiu cat de coerenta mai e treba cu banatul ,decand cu jungla asta cu -500 sau 400 . Adica un pestisor frustrat a banat cativa recenzori : 2 din care eu stiam ca sunt impartiali (Querty si Gelugun) , mai ales ca la unele la care a fost Gelugun, am fost si eu si nu mintea cu nimic in recenzii. Concluzie asta cu banatul nu se mai aplica , pentru ca nu se stie de cine au fost banati. 8 8
doamnax Reputație: 802 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Septembrie 14, 2017 E foarte grav cand cineva are putere asupra altcuiva.pe o platforma de genul asta,numai adminii ar trebui sa aiba putere in caz de vorbe obscene 3 3
dracarys Reputație: 61 Postat Septembrie 14, 2017 Postat Septembrie 14, 2017 Promovator - doar un alt proxenet hartuitor pe forum 1
sfantu parinte pipilica Reputație: -561 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 14, 2017 Nu stiu cat de coerenta mai e treba cu banatul ,decand cu jungla asta cu -500 sau 400 . Adica un pestisor frustrat a banat cativa recenzori : 2 din care eu stiam ca sunt impartiali (Querty si Gelugun) , mai ales ca la unele la care a fost Gelugun, am fost si eu si nu mintea cu nimic in recenzii. Concluzie asta cu banatul nu se mai aplica , pentru ca nu se stie de cine au fost banati.Și Ragno avea o grămadă de recenzii corecte. 2 4
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2017 Promovator - doar un alt proxenet hartuitor pe forumE grav prietene daca dai crezare la toti dezaxatii. 5 7
doamnax Reputație: 802 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Septembrie 14, 2017 Cred ca in dreptul oricarui user nou,care a avut cont vechi ar trebui sa se specifice in paranteza cine a fost,cate postari a avut si ce reputatie.astfel s-ar putea pastra o statistica
sfantu parinte pipilica Reputație: -561 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 14, 2017 E grav prietene daca dai crezare la toti dezaxatii.Lasa-l că e bolnavul de Muist 2 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2017 Sunt user vechi, dar nu te-as indemna sa ai incredere in mine. Vechi sau noi, nu are importanta, cei care se ascund dupa un alt user sunt lasi, dar vad... E grav prietene daca dai crezare la toti dezaxatii.Impunator esti, manaca-mi-ai pizda! Important este ca din forum faci bani.
doamnax Reputație: 802 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Septembrie 14, 2017 E grav prietene daca dai crezare la toti dezaxatii.sa intelegem ca nu aveai nici o legatura cu acuzatiile aduse.uite,spre ex.te provoc sa spui cine erai innainte(la user ma refer)
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2017 Impunator esti, manaca-mi-ai pizda! Important este ca din forum faci bani. Te-as blestema daca ti-asi zice sa faci atatia bani , cat fac eu din forum , sincer , chiar imi cam pierd timpul pe aici 4 5
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2017 O imagine cu doua tiganci care si-au pus unghii false! Cine darcu' sa stie cand dracu' a zis ca eu trebuie sa stiu!
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2017 sa intelegem ca nu aveai nici o legatura cu acuzatiile aduse.uite,spre ex.te provoc sa spui cine erai innainte(la user ma refer)Stii cum e atunci cand o melodie proasta ti se intipareste in cap pentru ca o da mereu la radio, asa a facut @vanatorul de prosti cu voi si va intiparit asta in cap . Daca eram peste nu imi laudam marfa . Nu vedeti ca nu am nici o recenzie si nu am laudat nici o fata ? Usor va mai lasati manipulati 6 7
doamnax Reputație: 802 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Septembrie 14, 2017 Sunt user vechi, dar nu te-as indemna sa ai incredere in mine. Vechi sau noi, nu are importanta, cei care se ascund dupa un alt user sunt lasi, dar vad... Impunator esti, manaca-mi-ai pizda! Important este ca din forum faci bani. daca nu ma insel,ai avut si tu alt user,nu stiu daca mai e valabil,sau banat
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2017 Te-as blestema daca ti-asi zice sa faci atatia bani , cat fac eu din forum , sincer , chiar imi cam pierd timpul pe aici Nu judec lumea, prea tare... Ar fi cazul sa faci proxenetism in alta parte cu mai mult succes, de acord! Cum ti se pare o celula cu niste dementi cativa ani? Lasa-te, nu merita, serios.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2017 daca nu ma insel,ai avut si tu alt user,nu stiu daca mai e valabil,sau banat Nu stii.
doamnax Reputație: 802 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Septembrie 14, 2017 Stii cum e atunci cand o melodie proasta ti se intipareste in cap pentru ca o da mereu la radio, asa a facut @vanatorul de prosti cu voi si va intiparit asta in cap . Daca eram peste nu imi laudam marfa . Nu vedeti ca nu am nici o recenzie si nu am laudat nici o fata ? Usor va mai lasati manipulati sincer?eu nu rmaresc decat mentalitatea forumistilor,nicidecum activitatea lor
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2017 Nu judec lumea, prea tare... Ar fi cazul sa faci proxenetism in alta parte cu mai mult succes, de acord! Cum ti se pare o celula cu niste dementi cativa ani? Lasa-te, nu merita, serios.Daca atat te duce pe tine capul sa crezi , te las in lumea ta. Toti zic de tine ca esti nebuna, insa eu am vazut multe postari cerebrale la tine , deci nu ma iau de pe ce zice lumea , ci dupa ce analiza fac eu . 4 7
doamnax Reputație: 802 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:braila Oras:braila Autor Postat Septembrie 14, 2017 Nu stii.nu e greu sa dai un raspuns sincer
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2017 sincer?eu nu rmaresc decat mentalitatea forumistilor,nicidecum activitatea lor Stimata Doamna, nu aveti ce sa mariti, spectrum d-stra este destul de limitat si nu isi doreste vreo modificare.Nu mai mintiti ca puteti mai mult, asta este tot ce puteti. Va citim in tihna si oroarae, contrinuiti la amestecul...
crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Postat Septembrie 14, 2017 Eu am avut multe conturi,dar asta recent. Pana anu trecut sau asta am avut acelasi cont si ala banat odata,dar restaurat )Oricum mereu mi-am asociat din proprie initiativa din prima postare contul meu cu RozKendra, nicknamul oficial ca sa zic asa. Din pacate de-a lungul timpului si altii au simtit nevoie sa se asocieze cu acel cont, la bascalie sau luandu-se pe ei insisi serios. Fara acordul meu evident,f urat! Orice caz nu o sa gasesti multi useri vechi nebanati sau retrasi singuri, ca se putea dezactiva contul din proprie vointa si reintorsi cu alt nickname. Sunt din cei vechi si seriosi,care s-au reinventat singuri si au preferat un cont nou, fara a ataca sau face mizerii, pur si simplu,pastrand contul vechi, nefolosindu-l. Dar chiar nu inteleg cum iti servesc aceste statistici si cu ce te incalzesc 1 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2017 Ce face Picicuts cand cineva este interesat de mine... NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum