goe_bulgaru Reputație: -209 Postat August 8, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 8, 2017 Tu esti genul care ma stresezi in privat si aici postezi numai prosti! te rog sa te abti!Ce îmi place că te ataci atâta ))))) ps Simona vezi că o să faci riduri dacă te mai enervezi atâta 1 6 Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat August 9, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 9, 2017 Ce îmi place că te ataci atâta ))))) ps Simona vezi că o să faci riduri dacă te mai enervezi atâtaiti place a???hmm...am facut deja! baieti posibil sa ma intorc... asa ca... Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 9, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 9, 2017 Pisicuts... Hai sa mutam topingu asta la Iecscorte Inactive Constanta. Simonika o plicat pisti mari si tari...asa ka nari dice sa steie la Testate. Oricum, la cît o activat ia an 3 luni la mare...cre ka la Inactive iera locu din prima ! Nu pria o avut saraca triaba la mare, asa ka no fost nisiodata toping di ricenzi...doar di katerinca !!! Treizeşi di paajini di gargara...ka doar futut...putin. Foarte puțin !!! 2 5 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 9, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 9, 2017 Hmmm,... pe când să ajung și eu la mare... tu ai plecat Baftă oriunde pleci !Simonikooo... Nu ma bag io sati dau sfaturi tii, ka doar ai alifii la tăt, dara oi plicat fix cind nu trebea !!! Vini Sfintă Mării..si neam căcat la pălării. Gata...se sparji vremea..se duşi vara...pliaca tati turisti di fite si di vrajiala. Vin ânsă sindicalisti pi litoral !!! Aia fatah...ie ciei moi buni cleienti sa şti. Fut di rup...si nu se uita la bani !!! Oliver asta vini ku sindicatu Metrorex la mare. Pizdai siama ci triaba faseai ku iel ??? Nu numa ka ti unplea di bani...dara iti sufla sin cur să til facă mari. Ma rog...moi mari dicit ie dija ! Acu iera vremea ta...ka la ăia...la sindicalisti di ti plinba ku metrou...li plaşi luxu tau fatah, nu vrajiala !!! 1 5 Link spre comentariu
bmb066 Reputație: -401 Postat August 9, 2017 Oras:Around! Oras:Around! Partajează Postat August 9, 2017 Simonikooo... Nu ma bag io sati dau sfaturi tii, ka doar ai alifii la tăt, dara oi plicat fix cind nu trebea !!! Vini Sfintă Mării..si neam căcat la pălării. Gata...se sparji vremea..se duşi vara...pliaca tati turisti di fite si di vrajiala. Vin ânsă sindicalisti pi litoral !!! Aia fatah...ie ciei moi buni cleienti sa şti. Fut di rup...si nu se uita la bani !!! Oliver asta vini ku sindicatu Metrorex la mare. Pizdai siama ci triaba faseai ku iel ??? Nu numa ka ti unplea di bani...dara iti sufla sin cur să til facă mari. Ma rog...moi mari dicit ie dija ! Acu iera vremea ta...ka la ăia...la sindicalisti di ti plinba ku metrou...li plaşi luxu tau fatah, nu vrajiala !!! 1 3 Link spre comentariu
Vizitator alex_xx Reputație: 0 Postat August 10, 2017 Partajează Postat August 10, 2017 Cate plm poze furate posteaza idioata asta si cplm cauta in alta parte decat la boarfe de evitat, ca sa piarda oamenii vremea dand click aiurea. Link spre comentariu
andr3y88 Reputație: 16 Postat August 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 11, 2017 iti place a???hmm...am facut deja! baieti posibil sa ma intorc... asa ca...O sa-mi fie dor de tine Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 12, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 12, 2017 Mah Metrorex...sinşer...si mii osa imi fii dor. Nam moi facut atita caterinca dila Roxanika âncoa !!! )))))) 1 5 Link spre comentariu
olliver Reputație: 83 Postat August 12, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat August 12, 2017 Amelico,deja te lasă memoria? Nu eu eram cu metroul. Eu vin cu parapanta,ma lansez din turnul bisericii )) 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 12, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 12, 2017 Da mah Oliver...scuze...am fakut un bubu...am zbîrcito !!! Nu tu iesti ku Metrorexu...Ardeiu asta plinba gagicele ku metrou ân lok di yaht ! Scuze din nou ! Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat August 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 15, 2017 Am revenit! Acelas nr, aceeasi fata! O zi frumoasa... http://i.imgur.com/U7XVNcc.jpg 2 6 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat August 15, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat August 15, 2017 Am revenit! Acelas nr, aceeasi fata! O zi frumoasa... acelas nr, aceeas fata! acelasi nr, aceeasi fata! p.s. ai locatie? )) 1 Link spre comentariu
johnnybravo86 Reputație: -393 Postat August 15, 2017 Partajează Postat August 15, 2017 acelas nr, aceeas fata! acelasi nr, aceeasi fata! p.s. ai locatie? ))Iar a venit să se joace cu răbdarea și nervii noștri Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat August 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 15, 2017 Iar a venit să se joace cu răbdarea și nervii noștrinu iubitule, nu vreau sa va mai supar si sa mai ma tachinez cu nimeni. O sa fiu scurt... si la obiect! Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat August 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 15, 2017 acelas nr, aceeas fata! acelasi nr, aceeasi fata! p.s. ai locatie? ))nu, 200 si ma deplasez la locatia ta. 200, 30 de min! o seara buna... Link spre comentariu
Vizitator j0hnny_legend Reputație: 0 Postat August 15, 2017 Partajează Postat August 15, 2017 200, 30 de min! Cu tot cu drum 2 Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat August 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 15, 2017 Cu tot cu drum exact! doar in constanta! am mai specificat treba asta... Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat August 15, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat August 15, 2017 nu, 200 si ma deplasez la locatia ta. 200, 30 de min! o seara buna...scuze, sunt la meci. dar daca vrei, e sotia acasa! seara frumi si tie! 3 Link spre comentariu
bmb066 Reputație: -401 Postat August 15, 2017 Oras:Around! Oras:Around! Partajează Postat August 15, 2017 scuze, sunt la meci. dar daca vrei, e sotia acasa! seara frumi si tie!)))) 1 3 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 16, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 16, 2017 Am revenit! Acelas nr, aceeasi fata! O zi frumoasa... http://i.imgur.com/U7XVNcc.jpgFatah...bini oi revinit !!! Mio fost dor di tini. Zau !!! ))) Cum o fost ân Azerbaijan ? Avia cîini di colea covriji pi coada ? ))) Auzi fatah...200 juma di ora ie 400 ora. Parca iera moi eftin anainti sa plesi. So scumpit luxu ??? Amortizezi costu la parfumu di deplasare...sau beletele di Azerbaijan ??? )))))))) 2 5 Link spre comentariu
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat August 16, 2017 Partajează Postat August 16, 2017 Oare cat de reala e si poza asta? 4 3 Link spre comentariu
Vizitator j0hnny_legend Reputație: 0 Postat August 16, 2017 Partajează Postat August 16, 2017 O asemănare tot se găsește. 3 Link spre comentariu
johnnybravo86 Reputație: -393 Postat August 16, 2017 Partajează Postat August 16, 2017 Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat August 16, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 16, 2017 Oare cat de reala e si poza asta?destul, mai mult de 100% daia nici nu postez aici... nu vezi ce comentarii urate... o ard numai aiurea...intelegi tu...lume buna. Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 16, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 16, 2017 Moooamaaa Simoniko...ci misto poza di 100% !!! Zau di tu numi adusi aminti di Tamara Buciuceanu !!! Di lux !!! )))))) Fatah...io zik sa nu moi postezi nimika acilea. Ie perdere di timp pientru alifiili tali. Io zik sai dai bani lu Domnu Lindi si sati fasi publisitati pi rahatu ala di adunatura di tepare...ka saitu lui ari maaaaari credibilitati printri futaci. Ie ciel moi bini asa ! Dastea iexperimentate ka tini nau ci sa faca ku Nimfomane !!! 2 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum