Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Postat Iulie 18, 2017 Dacă este a ta, nu are nimic. Poate îl are pe vino-ncoace gen ..........
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Postat Iulie 18, 2017 Da mișto casa. American style, Belgian style .. fereastra aia deasupra ușii ....
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 18, 2017 Sunt intr-o casa in "afara", le-am gasit prin laptop si am zis sa mai postez si eu ceva nou... Oricum este o poza recenta de cateva luni...! http://i.imgur.com/Ni6yxV2.jpg 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Postat Iulie 18, 2017 Asa, sa ma chinui eu sa scot steluta sa iti vedem fetisoara
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 18, 2017 o cenzurez... am multi retardati care ma deranjeaza cu apeluri ..ca te stiu etc. tocmai daia...ca as punea cu ce'a mai mare placere mai multe... 1 1
Vizitator proxenet Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2017 Postat Iulie 19, 2017 Sunt intr-o casa in "afara", le-am gasit prin laptop si am zis sa mai postez si eu ceva nou... Oricum este o poza recenta de cateva luni...! http://i.imgur.com/Ni6yxV2.jpgfata stii ceva, mie mi se pare cusuta cu ata daia de cacattie greu sa bagi neste poze in statiunea la mamaia sa se vada de la o posta ca esti reala? pai io daca eram acuma, imediat bagam un selfie cu proteveu sau canal deu pe fundal si inchideam gura la oamenice vrajeala mai e si asta ca e poza facuta prin afara ca e prin laptop da e noua numai un cretin nusi da seama ca aia nu e casa de romania.
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 19, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 19, 2017 fata stii ceva, mie mi se pare cusuta cu ata daia de cacattie greu sa bagi neste poze in statiunea la mamaia sa se vada de la o posta ca esti reala? pai io daca eram acuma, imediat bagam un selfie cu proteveu sau canal deu pe fundal si inchideam gura la oamenice vrajeala mai e si asta ca e poza facuta prin afara ca e prin laptop da e noua numai un cretin nusi da seama ca aia nu e casa de romania.omule nu este nici un fel de vrajeala. Crezi ce vrei... sunt eu 100% reala! sunt pozele mele.... cheama-ma la tine si daca nu sunt eu aia din poze stau 1 ora cu tine sau mai multe gratis. ce zici?
talibanu Reputație: 9762 Postat Iulie 19, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 19, 2017 Pot sa beneficiez si eu de oferta asta? )
Vizitator proxenet Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2017 Postat Iulie 19, 2017 omule nu este nici un fel de vrajeala. Crezi ce vrei... sunt eu 100% reala! sunt pozele mele.... cheama-ma la tine si daca nu sunt eu aia din poze stau 1 ora cu tine sau mai multe gratis. ce zici?eu zic sa o comiti pe aia cu proteveu in fundal si cu fatza blurata sau cum vrei tu si poti sa-mi arunci si un deget din mijloc la misto ca sa-mi dau eu seama ca esti reala.de chemat am sa te chem eu la o pensiune insa nu esti in lista scurta (nu-mi scapi tu pana la sfarsitul verii)
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 19, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 19, 2017 Pot sa beneficiez si eu de oferta asta? )Normal! TI se pare ca nu sunt eu in poze? am niste indicii care le pot arata doar live... si faci o mica comparatie
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 19, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 19, 2017 eu zic sa o comiti pe aia cu proteveu in fundal si cu fatza blurata sau cum vrei tu si poti sa-mi arunci si un deget din mijloc la misto ca sa-mi dau eu seama ca esti reala.de chemat am sa te chem eu la o pensiune insa nu esti in lista scurta (nu-mi scapi tu pana la sfarsitul verii)ramane valabila treaba...si in caz contrar... faci tu o reclama daia proasta ca la mama ei
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 19, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 19, 2017 http://i.imgur.com/C2qiJG1.jpgDin aceeasi gama. ia zi sunt eu? uitete si la poza celalata si punele in comparatie...Repet! Cenzurez ca am multi care stau pe mine si ma streseaza...daia nu vreau sa demonstrez aici marea cu sarea 3 1
Vizitator proxenet Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2017 Postat Iulie 19, 2017 ramane valabila treaba...si in caz contrar... faci tu o reclama daia proasta ca la mama ei fata ia apuca-te de postat pana la 200 si o sa ai acces si la mesagerie si putem sa stabilim mai multe pe PM
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 19, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 19, 2017 fata ia apuca-te de postat pana la 200 si o sa ai acces si la mesagerie si putem sa stabilim mai multe pe PMoricum pana nu o ajung pe Amelia nu ma las ))) 2 1
Vizitator proxenet Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2017 Postat Iulie 19, 2017 hai sa-ti fac eu o comparatie: hopa .... unde-i alunita de pe piciorul drept ?
talibanu Reputație: 9762 Postat Iulie 19, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 19, 2017 Pe piciorul drept )In prima poa e piciorul stang in prim plan iar in a doua, piciorul drept Gresesc?
Vizitator proxenet Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2017 Postat Iulie 19, 2017 Pe piciorul drept )In prima poa e piciorul stang in prim plan iar in a doua, piciorul drept Gresesc?daambele poze sunt facute cu pozitia aparat photo nu selfie.deci in oglina se vede ca si cum ar fi piciorul stang insa in primul plan este piciorul drept deci, unde e alunita sau pixelu albastru a avut treaba pe aici ?
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 19, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 19, 2017 http://i.imgur.com/qYwMpHQ.jpgde alunita ziceai?
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 19, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 19, 2017 hai sa-ti fac eu o comparatie: hopa .... unde-i alunita de pe piciorul drept ? pe picirorul drept ) logic. in poza 1 este cel stang
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2017 Postat Iulie 19, 2017 In poza 1 este tot piciorul drept. Este poza in oglinda. ))))))
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 19, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 19, 2017 In poza 1 este tot piciorul drept. Este poza in oglinda. ))))))mda ...alte dovezi mai doresc domnii?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2017 Postat Iulie 19, 2017 Eu nu. Merg pe încredere. E o vorbă .. să ai ÎNTOTDEAUNA încredere în curve și în marinari ! Both of them .. au onoare ! Eu sunt marinar !
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 19, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 19, 2017 Iara io sint curva !!! 1 4
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 19, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 19, 2017 Eu nu. Merg pe încredere. E o vorbă .. să ai ÎNTOTDEAUNA încredere în curve și în marinari ! Both of them .. au onoare ! Eu sunt marinar ! te puppp Iara io sint curva !!! hmm Ameliaa
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum