simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 19, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 19, 2017 http://i.imgur.com/CaXv4RH.jpgCam asa arat...nearajata. O poza selfi in camera mea ! 4 1
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 20, 2017 http://i.imgur.com/KmK1JZD.jpgInca o poza , Arabic Style! Nu se vede alunita " sak sak" 7 1
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iulie 20, 2017 Oras:around Oras:around Postat Iulie 20, 2017 asa da , incepi sa intelegi despre ce vorbim noi aici ,domnii isi scot palariile si targ concluzii .esti in sfirsit de apreciat .( cel putin dpmdv pentru ultima poza postata )rezolva problema pm ului si e posibil sa iti propun un deal convenabil ambelor parti .
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 20, 2017 Multam pt tot In curand! http://i.imgur.com/sBgh9fw.jpg 4 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 20, 2017 Hai sa cîrcotesc tăt io: cini o facut pozili dipi pat ? ))))))
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iulie 20, 2017 Oras:around Oras:around Postat Iulie 20, 2017 bai simoano, tie iti cam place sa joci in filme , cu deghizari , alea, alea , pari nitel narcisista , daca n-ai avea gura aia mare noi 2 ne-am fi inteles tare bine , tu stii cita recuzita am in posesie si ce as putea creea cu o "nebuna "ca tine?nu vrei sa stii . 1 2
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iulie 20, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 20, 2017 http://i.imgur.com/CaXv4RH.jpgCam asa arat...nearajata. O poza selfi in camera mea !Halep? ) 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 20, 2017 Nope...aia ie moi țițoasă...kear si dupe reductiie !!! 2 4
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iulie 20, 2017 Oras:around Oras:around Postat Iulie 20, 2017 halep = armistitiu.( lb turca)
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 20, 2017 Halep? )) daaaaaaaaa bai simoano, tie iti cam place sa joci in filme , cu deghizari , alea, alea , pari nitel narcisista , daca n-ai avea gura aia mare noi 2 ne-am fi inteles tare bine , tu stii cita recuzita am in posesie si ce as putea creea cu o "nebuna "ca tine?nu vrei sa stii .Nu am gura mare..dar nu pot sta cu mainile in san calcandu'ma toti/toate in picioare. E normal sa iau putina initiativa...nu m-am nascut ieri si nu practic de ieri treaba asta...am colindat si noi tarile baieti... . Pozele sunt toate ale mele. Imi place sa creez un mister! Io am avut încredere. Multumesc. Un om cu caracter se vede de la o posta. Nu vreau sa jignesc pe nimeni doar ca tu ai fost langa mine. Te pupii
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 20, 2017 Nope...aia ie moi țițoasă...kear si dupe reductiie !!! Trebuia tu sa scoti o perla. Am si eu draga sani nu se vad cine stie ce in poza....plus ca sutienul respectiv nu avantajeaza!
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 20, 2017 Normal fata ka suti ala nui bun. Baba o poza ku un push-up ku insertii di silicon...sa viezi porma cie tite mari osa para. Ia baga matali o poza ku titili natur...fara nimica pi ieli...ka la plaja !!! Si viezi ka nu mioi raspuns la antribria ceia di moi sus. Aia ku poznaru !!!
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 20, 2017 Normal fata ka suti ala nui bun. Baba o poza ku un push-up ku insertii di silicon...sa viezi porma cie tite mari osa para. Ia baga matali o poza ku titili natur...fara nimica pi ieli...ka la plaja !!! Si viezi ka nu mioi raspuns la antribria ceia di moi sus. Aia ku poznaru !!! O sa incerc sa pun si niste poze...nud!
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 20, 2017 Poi hai fatah odata ! Tu noi auzit iespresia: winter is coming ??? )))))) 4
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 20, 2017 @bigpaul, am copiat citatul acesta in ideea ca este folositor unora Concluzii:1. Fetele sunt oameni ca si noi clientii, trebuie tratate asa cum ne place si noua sa fim tratati. Nu este nimic injositor in ceea ce fac si nu ar trebui sa le fie rusine cu asta. Daca ar fi injositor atunci si noi clientii inseamna ca ne injosim mergand la ele. Din perspectiva mea, atata vreme cat iti ofera ceea ce cauti si nu gasesti la nevasta sau la prietena, merita tot respectul si chiar admiratia.2. Nu poti sa primesti fara sa oferi, si nu ma refer la bani aici. Accesul la intimitatea fetelor o fi mijlocit de bani insa in schimbul placerii care ti se ofera ar trebui sa fii dispus sa oferi placere. Fetele nu sunt automate cu fisa, trebuie sa se simta si ele bine in compania noastra. Daca nu suntem dispusi sa intelegem asta, nu vad cum am putea avea experiente placute.3. Preturile nu cred ca ar trebui discutate, nici pe forum, nici direct cu fetele. In schimbul banilor fetele risca multe, plus ca au cheltuieli cu locatia, consumabilele, protocolul, propria persoana etc. (Bineinteles ma refer la cele care fac acest lucru cu dedicatie si orientare spre client). In cele din urma, daca iti place o fata scumpa, mai pui deoparte si ti-o permiti intr-un final. Pe de alta parte, vorba aia, la neveste cotizam o viata, sau macar pe durata casniciei. O fi mult? O fi putin? Daca nu obtinem ceea ce ne dorim ce inseamna pana la urma? 2 1
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iulie 20, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 20, 2017 am asa arat...nearajata.Las` ca te aranjez io! strica-ti-as machiaju`! )))
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iulie 20, 2017 Oras:around Oras:around Postat Iulie 20, 2017 e bine ca ti-a placut sa colinzi tarile, asta e cea mai buna scoala .
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 20, 2017 Las` ca te aranjez io! strica-ti-as machiaju`! )))) hai mai e bine ca ti-a placut sa colinzi tarile, asta e cea mai buna scoala .Tocmai...incerc sa scot la inveala niste vorbe. Deci... nu venim de la tara... nu prostim lumea la mare:) nu e asa dna Amelia? 2 1
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Iulie 20, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iulie 20, 2017 @bigpaul, am copiat citatul acesta in ideea ca este folositor unora [/size] Concluzii:[/size]1. Fetele sunt oameni ca si noi clientii, trebuie tratate asa cum ne place si noua sa fim tratati. Nu este nimic injositor in ceea ce fac si nu ar trebui sa le fie rusine cu asta. Daca ar fi injositor atunci si noi clientii inseamna ca ne injosim mergand la ele. Din perspectiva mea, atata vreme cat iti ofera ceea ce cauti si nu gasesti la nevasta sau la prietena, merita tot respectul si chiar admiratia.[/size]2. Nu poti sa primesti fara sa oferi, si nu ma refer la bani aici. Accesul la intimitatea fetelor o fi mijlocit de bani insa in schimbul placerii care ti se ofera ar trebui sa fii dispus sa oferi placere. Fetele nu sunt automate cu fisa, trebuie sa se simta si ele bine in compania noastra. Daca nu suntem dispusi sa intelegem asta, nu vad cum am putea avea experiente placute.[/size]3. Preturile nu cred ca ar trebui discutate, nici pe forum, nici direct cu fetele. In schimbul banilor fetele risca multe, plus ca au cheltuieli cu locatia, consumabilele, protocolul, propria persoana etc. (Bineinteles ma refer la cele care fac acest lucru cu dedicatie si orientare spre client). In cele din urma, daca iti place o fata scumpa, mai pui deoparte si ti-o permiti intr-un final. Pe de alta parte, vorba aia, la neveste cotizam o viata, sau macar pe durata casniciei. O fi mult? O fi putin? Daca nu obtinem ceea ce ne dorim ce inseamna pana la urma? [/size] Simona citatul e bun, dar treaba cu prețurile las-o ușor și vezi că Amelia tea întrebat ceva de doua ori.
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 20, 2017 Simona citatul e bun, dar treaba cu prețurile las-o ușor și vezi că Amelia tea întrebat ceva de doua ori.o sa las la 50 de lei. o sa ies cu cleintii doar sa imi scot banii pe taxiu e bine asa?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2017 Postat Iulie 20, 2017 o sa las la 50 de lei. o sa ies cu cleintii doar sa imi scot banii pe taxiu e bine asa? Mersul pe jos, face piciorul frumos ))
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 20, 2017 Mersul pe jos, face piciorul frumos ))ce bine zici:)
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 20, 2017 http://i.imgur.com/XqmiNkq.jpg 3 1
talibanu Reputație: 9762 Postat Iulie 20, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 20, 2017 Da da da, poza asta e 100% autentica 1 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum